Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומד בפני שתי אופציות :

i30 - עליה לכביש אוגוסט 2008 . מפרטי צבע כחול מטלי. 28 אלף קילומטר. 70 אלף ש"ח

i30 - עליה לכביש מרץ 2009 . מפרטי . צבע ב'ג מטאלי . 35 אלף קילומטר 75 אלף ש"ח.

לצורך העניין הבדיקה זהה ונקייה בשתיהן.

תודה לכולם !!

פורסם

אני הייתי הולך על ה-2009, ההבדל במחיר זניח יחסית ואין הבדלים גדולים בקילומטראז'.

האם יש הבדלים ברמות הגימור?

תתחדש, שבת שלום!

פורסם

erez80

אופציה הראשונה - 28000 ק"מ ב- 3.5 שנים שזה 8000 ק"מ בשנה בלבד. כנראה שהרכב עבר לפני חצי שנה את הטיפול 45000 (או 3 שנים) אך כדאי לבדוק. אמור להיות לך רשיון רכב לחצי שנה וטסט לחצי שנה.

אופציה השניה - 35000 ק"מ בכמעט 3 שנים שזה בערך 12000 ק"מ בשנה. כנראה שצריך לעבור עכשיו טיפול גדול של 45000 ק"מ (או 3 שנים) + לשלם עכשיו על רשיון רכב חדש + טסט.

כלומר - אופציה הראשונה זולה בערך ב 7500-8000 ש"ח (כולל 5000 ש"ח הפרש במחיר), כאשר ההבדל הוא כ- 7 חודשים.

הייתי בוחר באופציה הראשונה.

פורסם
erez80

אופציה הראשונה - 28000 ק"מ ב- 3.5 שנים שזה 8000 ק"מ בשנה בלבד. כנראה שהרכב עבר לפני חצי שנה את הטיפול 45000 (או 3 שנים) אך כדאי לבדוק. אמור להיות לך רשיון רכב לחצי שנה וטסט לחצי שנה.

אופציה השניה - 35000 ק"מ בכמעט 3 שנים שזה בערך 12000 ק"מ בשנה. כנראה שצריך לעבור עכשיו טיפול גדול של 45000 ק"מ (או 3 שנים) + לשלם עכשיו על רשיון רכב חדש + טסט.

כלומר - אופציה הראשונה זולה בערך ב 7500-8000 ש"ח (כולל 5000 ש"ח הפרש במחיר), כאשר ההבדל הוא כ- 7 חודשים.

הייתי בוחר באופציה הראשונה.

שלום ותודה!

בעקרון אתה צודק. אך כמה עולים הדברים שציינת?

טסט+ רישיון רכב חדש - 1300 ש"ח בקירוב (באופצ 2009)

באופצ 2008 הטסט רק באוגוסט , היינו הבדל של 5 חודש בלבד. שזה 600 ש"ח בערך הפרש.

במודל 2008 -נעשו 3 טיפולים. טיפול הבא ,רביעי במספר, כנראה באוגוסט.

לגבי הטיפול זה נכון שאני צריך טיפול באופצ 2009 ( בחודש מאי ) זה אכן יהיה הטיפול השלישי של הרכב (טיפול גדול ?) כמה זה צריך לעלות במוסך מורשה מסודר (אשמח גם להמלצה על מוסך -דרך אגב) .

דבר נוסף- הבדל בצבע לא משחק לטובת סחירותו של מודל 2009 ? ואם כן גם זה שווה כמה לירות..

תודה מראש. .

• תוכן חדש...