Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2505119

האמת- הפתיעו לטובה.

הציגו קפיצה מטאורית מהציון המחפיר במבחן הקודם לציון מצטיין במבחן ב2011.

ולכל מי שטען שרכב שלא יוצר באירופה יקבל כתף קרה מהארגון, שהמשחק מכור, ושיש משוא פנים:

שיאכל עכשיו את הכובע.

עוד נתון מעניין - רנו, שתמיד הצטיינה, נעדרת מהמקומות הראשונים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

מפתיע שפלואנס לא קיבלה 5,הרכב גדול והתיכנון הבטיחותי של רנו בשנים האחרונות היה 5 כוכבי בטיחות.

לגבי השברולט זה היה חייב להיות,הקודמת הייתה דייהו,פה זה כבר תיכנון של שברולט.הסוניק בהחלט הרשימה אותי בסוכנות במיוחד בגירסה המפוארת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זו הפלואנס החשמלית ולא הרגילה וזה ממש לא אותו האוטו.

באותה משפחה המגאן קיבלה 5 כוכבים אבל אי אפשר להסיק מהציון של אף אחת מהן לפלואנס הרגילה.

לגבי הסוניק, עכשיו רק נשאר להם לעשות רכבים שהנהג לא ירצה למות כשהוא ינהג בהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זו הפלואנס החשמלית ולא הרגילה וזה ממש לא אותו האוטו.

באותה משפחה המגאן קיבלה 5 כוכבים אבל אי אפשר להסיק מהציון של אף אחת מהן לפלואנס הרגילה.

לגבי הסוניק, עכשיו רק נשאר להם לעשות רכבים שהנהג לא ירצה למות כשהוא ינהג בהם.

תאמין לי שישיבה בסלון של הגירסה המפוארת,סלון חום/בורדו (אם אני זוכר את השילוב) שהייתה באולם התצוגה ממש לא תירצה למרות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קצת לא קשור, אבל...

דבר אחד אני לא מבין עדיין. שברולט קנו את דייהו. אם הם החליטו לחסל את דייהו ולמכור רכבים תחת שברולט, במקום לשמור את דייהו כחברה תחת שליטת שברולט, למה לעזעזל הרכבים עדיין נראים כמו רכבים של דייהו? למה אין להם שום מאפיינים של "שברולטיים" או "אמריקאיים" באופן כללי? אני לא מתכוון לגרסה של דייהו לקורבט, אלא למאפייני עיצוב שלא יראו כמו עוד קופסה קוראנית על גלגלים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לשברולט עדיין יש רכבים "אמריקאים" המליבו למשל,טרוורס.

לגבי רכבים משפחתית היום לא יודע כמה אנשים ירצו רכבים זוללי דלק בתור רכב משפחתי,מה גם שיש רכבים שלא מתוכננים באמריקה כמו שהיה פעם.

פורסם

הפלואנס היא לא דגם של רנו, זהו דגם של חטיבת הרכבים של סמסונג-"סמסונג מוטורס"(גם קוראניים) שרנו קנו 70% מהם.

פורסם
לשברולט עדיין יש רכבים "אמריקאים" המליבו למשל,טרוורס.

לגבי רכבים משפחתית היום לא יודע כמה אנשים ירצו רכבים זוללי דלק בתור רכב משפחתי,מה גם שיש רכבים שלא מתוכננים באמריקה כמו שהיה פעם.

אמרתי במפורש שלא התכוונתי לקורבט קוראינית, אלא למשהו בעל מאפיינים "שברולטיים".

לדוגמא הפלואנס, שעד עכשיו לא ידעתי שהיא של סמסונג, נראית "רנואית" לחלוטין.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
קצת לא קשור, אבל...

דבר אחד אני לא מבין עדיין. שברולט קנו את דייהו. אם הם החליטו לחסל את דייהו ולמכור רכבים תחת שברולט, במקום לשמור את דייהו כחברה תחת שליטת שברולט, למה לעזעזל הרכבים עדיין נראים כמו רכבים של דייהו? למה אין להם שום מאפיינים של "שברולטיים" או "אמריקאיים" באופן כללי? אני לא מתכוון לגרסה של דייהו לקורבט, אלא למאפייני עיצוב שלא יראו כמו עוד קופסה קוראנית על גלגלים.

מה זה מאפייני עיצוב אמריקאיים? כשאני חושב על רכב אמריקאי אני חושב על אוטו גדול, וזה לא הכיוון שברולט קוריאה, הם מייצרים שם מכוניות קטנות עד בינוניות. איזה מאפיינים אמריקאיים אפשר לשלב במכוניות כאלה? בסה"כ היום לכל המכוניות של שברולט יש מראה כללי דומה, הם חולקים אותה סבכה קדמית ועיצוב פנים דומה.

פורסם
תאמין לי שישיבה בסלון של הגירסה המפוארת,סלון חום/בורדו (אם אני זוכר את השילוב) שהייתה באולם התצוגה ממש לא תירצה למרות.

אוטו קונים בשביל לנסוע וכאן היא נכשלת. זה לא סלון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...