Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי באחת התגובות שלך שטסתם בBangkok airways, אני פשוט מזמין מהאתר שלהם ומגיע לטיסה?

יש מינימום זמן שצריך להגיע לשדה לפני טיסת פנים כזו? יש להם הגבלות בטיסות (משקל וכו'...)?

ראיתי שיש להם כל מיני תעיריפים כמו "web saver" "web delight", השוני בניהם לפני מה שהצלחתי להבין זה רק באפשרויות הביטול והדחייה?

ונניח ואני נוחת בבנגקוק ב15:00, ואני מזמין טיסת המשך ל21:00, אני אספיק לנסוע לקוואסן להתארגן על סים ועוד כמה דברים ולחזור בחזרה לטיסה?

תודה

VW PASSAT 1.8T

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטיסות פנים אתה צריך להיות כשעה וחצי - שעתיים לפני הטיסה.

לגבי סים בקאו-סאן, אני בטוח שיש עוד מקומות עם סים תאילנדי בעל מספר ישראלי, זכור לי גם שיש אחד כזה בפוקט.

לא שווה לך בשביל הסים לשלם 700 בהאט על מונית הלוך-חזור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כרגע סגרנו טיסה פנימית לצ'יאנג מאי לכ-4 שעות אחרי הנחיתה שלנו בבנגקוק דרך http://www.airasia.com.

בעקבות כך, גם אנחנו לא נהיה בקוואסן בתחילת הטיול כמו שתכננו בהתחלה. מישהו יודע אם הסים התאילנדי הזה שנמכר ב"למטייל" הוא אותו הסים שנמכר בקוואסן?

פורסם
ונניח ואני נוחת בבנגקוק ב15:00, ואני מזמין טיסת המשך ל21:00, אני אספיק לנסוע לקוואסן להתארגן על סים ועוד כמה דברים ולחזור בחזרה לטיסה?

תודה

אני מציע לך לפתוח מפה של בנגקוק ולחפש את הקאוסן ואת נמה"ת ולמצוא מה המרחק בינהם. רמז: אתה תרד מהתוכנית הזאת מהר מאוד.

יש לך בנמה"ת חנות של סבן אילבן שבה אתה יכול לרכוש סים מקומי. הרעיון שהעלית הוא רע מאוד וגם לא משתלם בעליל מבחינה כלכלית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אוקיי, אכן ירדתי מהרעיון מהר מאוד.

ציינגים להמרת כספים אני מניח שיש בכל חור, גם בצאנג מאי באיזור של טנא זכור לך במקרה איזשהו ציינג מומלץ?

כי הבנתי שלא הכי כלכלי להמיר כסף בשדה שם.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

במרחק 3 דקות הליכה מטאנה יש צ'יינג'. אם אתה עומד מול טאנה, אתה הולך שמאלה עד קצה הרחוב, חוצה את הכביש ולוקח טיפה ימינה. אין מצב שתפספס את הצ'יינג'.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מעולה, תודה.

עכשיו אני בודק לגבי טיסות, ואני לא רוצה ליפול באותיות הקטנות.

נניח באיר אסיה יש להם טיסות "promo" ו"regular", איך אני מצליח להבין מה ההבדל בניהם?

מה חשוב לבדוק? אני לא רוצה להזמין ואז בשדה לגלות חיובים נוספים.

למחיר הטיסה מתווסף VAT שזה המע"מ? ועוד מיסי נמל נכון?

כנ"ל לגבי בנקוק אירוויס,

יש להם web saver, web delight וכו'..

מה ההבדל? חוץ מהמדיניות ביטולים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

אין לי מושג. את כל הטיסות שלי בבנגקוק איירווייז (3) הזמנתי במשרדי נסיעות מקומיים בתאילנד ושילמתי במקום.

אגב, שים לב שגם אם אינך מתאכסן בטאנה אבל עדיין הזמנת אצלם טיול, הם אוספים אותך מנמה"ת בצ'יאנג מאי עם הגעתך וביום העזיבה גם לוקחים אותך לשם מהמלון שלך - חינם אין כסף.

פורסם

נסיעה לקאוסאן תלויה בזמן ההתמנה , לא הייתי מוכן להתייבש 7 שעות בנמל תעופה , וכשאנחנו נתחנו ב7 בבוקר והטיסה לפוקט הייתה ב2 , כן נסענו לקוואסאן , 700 באט לא מה שיהרוג אותו , והוא יוכל לקנות שם עוד דברים חוץ מסים , אבל אם הטיסה בהפרש לא גדול אז אין טעם באמת

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המרחק מנמה"ת לקאוסן הוא כ-40 ק"מ. הטיסה שלו נוחתת בשעה 15:00 בהנחה שלא יהיה עיכוב, והטיסה הבאה ממריאה ב-21:00, כאשר ההתייצבות בנמה"ת היא כשעה וחצי קודם לכן.

מה עם הזמן שלוקח למזוודות לצאת? זה לא נחשב? ומה עם העובדה הפעוטה שזוהי שעת עומס והכבישים פקוקים?

אני מעריך שהזמן נטו שיעמוד לרשותו לא יעלה על 4 שעות.

בהצלחה. אתה תזדקק לה.

פורסם

נחתתי בשעה 15:00 לפני כמה חודשים בבנגקוק. אתה לא תהיה בעיר לפני 17:30-18:00.

המונית לוקחת כשעה וחצי, שלא יספרו לך סיפורים שזה חצי שעה (אולי בלילה) - הפקקים של בנגקוק זה משהו מיוחד.

אהה ועוד משהו, אם אתה יוצא משדה התעופה לעיר אתה צריך לעבור את בדיקת הדרכונים, אני אישית עמדתי שם בתור כ-שעה.

פורסם
נחתתי בשעה 15:00 לפני כמה חודשים בבנגקוק. אתה לא תהיה בעיר לפני 17:30-18:00.

המונית לוקחת כשעה וחצי, שלא יספרו לך סיפורים שזה חצי שעה (אולי בלילה) - הפקקים של בנגקוק זה משהו מיוחד.

אהה ועוד משהו, אם אתה יוצא משדה התעופה לעיר אתה צריך לעבור את בדיקת הדרכונים, אני אישית עמדתי שם בתור כ-שעה.

לא יודע מתי טסת אבל אני לא עמדתי בשום בדיקת דרכונים (לפני כמה חודשים) ומונית היא לא שעה וחצי , נסעתי בעומס כשחזרתי לבנגקוק ולקח שעה וקצת , ובלילה זה חצי שעה , וגם בשעות הבוקר לקח לנו 40-45 דקות סה"כ

פורסם

אין ביקורת דרכונים לטיסה פנים ארצית. זה כמובן לא סותר את העובדה שביקורת דרכונים שם זה בהחלט סיפור מהפטרה.

מעבר לכך, דבריו של יגאל נכונים.

פורסם
אין ביקורת דרכונים לטיסה פנים ארצית. זה כמובן לא סותר את העובדה שביקורת דרכונים שם זה בהחלט סיפור מהפטרה.

מעבר לכך, דבריו של יגאל נכונים.

אנחנו מדברים על אותה ביקורת דרכונים? שכולם עומדים בשורות וטורים מסודרים ויש 4-5 עמדות ביקורת , לעומת נתב"ג שכולם בערבוביה גדולה ודחוקה במין ספק אולם ספק תא מעצר עם 2 ובמקרה הטוב 3 עמדות ביקורת?

ושוב , חוץ מהנסיעה בשעות הערב לא לקח לי יותר מידי לקאוסאן , וכבר אמרתי בהודעה הראשונה שאם אין הרבה מרווח זמן אז אין טעם לסוע לשם

פורסם

בגדול, בשביל פחות מ 8 שעות המתנה לא הייתי חושב על נסיעה לעיר.

אם אתה בטעות נתקע בפקק בבנגקוק זה יכול בלי בעיה בכלל לקחת שעה וחצי.

והפקקים שם הם לא צפויים, וכך גם ההמתנה בפקק. פתאום מתחילים לנסוע,

אחרי חצי שעה שעמדת בלי לזוז, ואף אחד לא מבין מה קרה.

אם אתה טס עם בנגקוק איירוייס, יש להם אחלה לאונג' עם אוכל, שתיה, ואינטרנט אלחוטי

והכל בחינם. אתה יכול להעביר שם שעתיים בלי כלום.

לא חושב שהנסיעה לעיר, בשביל לקנות סים ועוד כמה שטויות, שווה את הטרחה,

ועוד יותר, את המתח והלחץ להגיע חזרה בזמן לטיסה.

• תוכן חדש...