Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה מכוניות ראיתי אודי A3 2004 מנוע 2000 FSI הבחוץ שלה ממש שמור אבל הבפנים שלה פחות אהבתי העור ההפוך כבר עם שערות כאלה וחלק מהכפתורים מחוקים ועשתה מעט קילומטרים סביבות ה80 אלף, אבל היא מבקשת קצת מעל המחירון אבל צריך לעשות טסט ולדעתי יש נזילה מאיפשהו שהצלחתי לראות לא ממש זיהיתי מאיפה

והיא ממש מתעקשת על מחיר מעל מחירון ואני הולך לראות אותו רכב ב1600 גם. וראיתי היום גולף 1600 שנת 2006 ה102 כוח סוס ממש יפה ושמורה אבל לפי מה ששמעתי היא קצת עגלה ומחר אראה את הגולף 2000 FSI שנה מתחת(2005) אני נוסע הרוב באיילון ראשון תל אביב ולפעמים טיולים רצוי שהרכב יוכל לסחוב בעליות ירושליים והרי הגליל העליון עם רכב מלא ומזגן האם ה1600 ה102 כוח סוס מספיקה? או שהיא בכלל לא תעמוד בזה?? . האם שווה לשלם על אודי מחיר של גולף 2005-2006? הרי לפי מה שאני מבין זה אותו מנוע לא? האם היא נותנת משהו שהגולף לא נותנת? מבחינת איכות נסיעה,פינוק,כיסאות נוחים יותר?

תודה רבה וסליחה על המגילה.

פורסם

לי יש גולף פלוס עם המנוע 1.6 102 כח סוס

הרכב בכלל לא עגלה, חוצמזה הגולף פלוס יותר כבדה וסוחבת יפה מאוד, גם את העליות בירושלים, וגם משייטת נהדר באיילון.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

שלום.

ברשותי גולף 06 מנוע 2.0 בעל 150כ"ס.

גם לי הייתה בהתחלה את אותה ההתלבטות ובסוף הלכתי על הגולף בעלת מנוע 2.0 ואני לא מתחרט לרגע!!

לעניין השוואת המנועים אל תשווה בין 1.6 לבין 2.0 אלו מנועים שונים בהספק שלהם אומר לך בכנות שלא נהגתי על 1.6 אך לפי מה ששמעתי כמובן שהרכב "לא סוחב" כמו ה2.0.

מבחינת איבזור ונוחות יש לי ואף יותר מיכול אוודי מצויה בשנתון שציינת.

אשמח לענות על כל שאלה נוספת.

• תוכן חדש...