Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סיאט איביזה 2008 עכשיו רציתי לשאול קודם כל לגבי הטורבו שלה:

הבנתי שהטורבו נפתח רק ב3500 טור (אלא אם יש לו מגדש על או משהו כזה אבל ממה שאני יודע אין באיביזה...) זה נכון שאם אני לא לוחץ ונוסע רגוע ולא עובר את ה3300 טור במקסימום אני לא צריך לחכות בכלל?

ואם כן צריך לחכות כמה זמן צריך.?

ואם אני לוחץ כמה זמן אני צריך לחכות?

שאלה שנייה שלי היא האם לפרפר עם האוטו הורס את הבוקסות משולשים? או שזה רק במפרים ודברים כאלה?

כרגע יש לי סדקים בבוקסות למשולשים האם לא מומלץ לסוע ככה? והאם כדאי לקנות רק מקורי ולטפל רק במוסך מורשה? בינתיים יש לי את האוטו ארבעה חודשים וכל דבר עשיתי רק במוסך המורשה אבל הם רוצים 1100 שקל על זה ואפשר להשיג ביותר זול בגלל שזה מוסך מורשה הם דופקים מחיר...

ומשהו אחרון כנראה שהלך המיסבים בגלגל הקידמי הימני כמה זה אמור לעלות? תודה רבה לעוזרים אני יודע שחפרתי...!

פורסם

זה שהטורבו לא "נפתח" זה לא אומר שהוא לא מסתובב, הוא מתחיל לבנות גדישה ב 3 וחצי אלף,עדיין מומלץ להמתין לפני כבוי,במידה וההמתנה לא מתאימה לך תתקין טורבו טיימר.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אוקי ומה בעניין הבוקסות?

ומשהו נוסף ששכחתי לשאול הצריכת דלק שלי היא בין 1:7.8 לבין 1:8.3 רוב הנסיעה שלי היא עירונים אני נוסע בלי מזגן ורק בנסיעה הכי חסכונית שבעולם שאני בקושי בקושי נוגע בגז ומחליף הילוכים בטורים נמוכים הגעתי ל1:9.5. זאת באמת הצריכה של הרכב?

פורסם

הבוקסות היו כבר סדוקות כשקניתי את האוטו וקרה פעמים ספורות שפירפרתי. אבל אם אני יודע שזה הורס את בוקסות אני לא יעשה את זה בכלל.

פורסם

תסלחו לי, אבל אתם לא צודקים, באיביזה FR וקופרה הטורבו מדגם K03S הוא זמין מאד. הוא מתחיל לבנות גדישה החל מ 2200 סל"ד וב 3500-4000 בל"ד מגיע לגדישה מירבית.

הטורבו עובד בהתאם ללחיצה על דוושת הגז ולא לפי סיבובי מנוע.

הטורבו מסתובב תמיד מגזי הפליטה, וגודש רק כשהנהג לוחץ על דוושת הגז.

כך שאם הנהג נוסע לא משנה באיזה מהירות ולא משנה באיזה סל"ד ולא לוחץ על דוושת הגז, הטורסו לא גודש.

פורסם

לא גודש,אבל מסתובב..ולפותח- עם אצלך הוא בונה גדישה ב 3 וחצי אז תבדוק בריחות.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

במקום להמתין 2 דקות בחניה לפני כיבוי מנוע, עדיף לנהוג רגוע איזה 5-10 דקות בטורים נמוכים בלי לאמץ את המנוע

אברה קדברה

• תוכן חדש...