Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביטחתי את האיביזה החדשה שלי דרך חברת 9000000 בביטוח מקיף, במחיר של 2400 ש"ח בערך.

בסגירת העסקה בטלפון, הסבירה לי הנציגה בפירוש כי המיגון שמגיע עם הרכב, דהיינו, אמבולייזר עם עלוקה ועם נקודת ניתוק אחת (קודן) מספיקה לדרישת המיגון.

לאחר ששילמתי, היום אני מקבל מהם הודעה שצריך להתקין, בנוסף, כספת.

הדרישה הזאת לא רק שלא הוסברה במהלך השיחה עם הנציגה (אשר שוב, מסרה לי ולאחר שהמצאתי לה את סוג המיגון כפי שהוא מופיע בחוזה שחתמתי בסוכנות), אלא גם אינה מצוינת בפוליסה שקיבלתי.

הבנתי שזה קרה לאנשים נוספים.

אני לא מעוניין להתקין כספת בכלל, הבנתי איזה נזק היא יכולה לגרום למחשב הרכב, אבל אני מגיש תביעה על ההתנהלות הזאת, שכוללת הטעיית צרכנים והצגת מצג שווא.

אנא מכם, למי שחווה דבר דומה, ולמי שמעוניין להצטרף, צרו איתי קשר בפרטי.

אני עורך דין במקצועי.

תודה

פורסם

האם ניתנת לך האפשרות לבטל את הביטוח ללא קנס?

אם כן- לא נגרם נזק של ממש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לי קרה בעבר גם בביטוח ישיר שהם ציינו שהמיגון הקיים ברכב מספיק, ולאחר מכן בדואר

הגיעה פוליסה עם דרישה לשלטי קוד/קודנית, בנוסף למיגון הקיים.

לאחר שיחה איתם, ושמיעה של ההקלטה, הם ירדו מהדרישה. מה שכן, שנה שלאחריה

הם דרשו את התוספת כדי לחדש את הפוליסה.

פורסם
אני עורך דין במקצועי.

אתה באמת עו"ד :shock:

אתה מגיש כתב תביעה לפני שאתה שולח להם מכתב בקשה לביטול החיוב? :shock:

במידה ואתה אכן עו"ד ובמידה ואתה באמת מנסה לפתור בעיה שיש לך עם 9 מליון, דרך הפעולה היא מכתב חריף עפ"י מיטב פלפולי הג'אנר, תוך ציטוט חוקים ותקדימים, בדואר רשום, "עפ"י תיקון לחוק...התשמ"ט...הסכם חוזי חתום..עפ"י קביעת המפקח על הביטוח....וכו' וכו'"

אתה בטח יודע את העבודה שלך קצת יותר טוב ממני.

תוך 10 ימי עבודה אתה מקבל מכתב הבהרה שבכלל הכל נבע מטעות בשם ולא רוצים ממך כלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה באמת עו"ד :shock:

אתה מגיש כתב תביעה לפני שאתה שולח להם מכתב בקשה לביטול החיוב? :shock:

במידה ואתה אכן עו"ד ובמידה ואתה באמת מנסה לפתור בעיה שיש לך עם 9 מליון, דרך הפעולה היא מכתב חריף עפ"י מיטב פלפולי הג'אנר, תוך ציטוט חוקים ותקדימים, בדואר רשום, "עפ"י תיקון לחוק...התשמ"ט...הסכם חוזי חתום..עפ"י קביעת המפקח על הביטוח....וכו' וכו'"

אתה בטח יודע את העבודה שלך קצת יותר טוב ממני.

תוך 10 ימי עבודה אתה מקבל מכתב הבהרה שבכלל הכל נבע מטעות בשם ולא רוצים ממך כלום.

כן, באמת עו"ד. לפני כל תביעה שולחים מכתב דרישה, למרות שלא חובה. דיברתי על התהליך כולו ולא על המסמך הספציפי של כתב תביעה, למרות שלפי דעתי, אם אתה שואל אותי, כדאי במקרה הזה להגיש תביעה ישר בלי בזבוז זמן. זאת הטעייה ברורה והצגת מצג שווא, ואין צורך להתברבר יותר מדי.

פורסם

ואיך כבוד השופט יתיחס לזה שעמיתי המלומד אצה רצה דרכו לתבוע נזיקין ולבזבז את כספו וזמנו של משלם המיסים וזאת ללא שכלל טרח לנסות לתקן את הדרוש תיקון? :wink:

פורסם

אם אתה רוצה להגיש תביעה ייצוגית אינך צריך את הסכמתי כלקוח שנדפק כמוך.

מה הפירוש קיבלת הודעה ? שסותרת את ההסכם ביניכם ( הפוליסה ).

נשמח להבין

הפסיקה קבעה שניתן להגיש תביעה ייצוגית מבלי שניתנה התראה לנתבע.

אז למה אתה ממתין?

נשמח לקבל דיווח על ההתקדמות ובהצלחה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני עם באגירה בעניין הזה. וגם לא ברור לי איזה סעד תתבע.

אם אתה מתקין ונגרם לך נזק או נגרמה לך הוצאה - ניחא.

אם תבקש סעד הצהרתי בדבר תקפות הביטוח במיגון הנוכחי - ותוכל להוכיח שזה מה שאמרו לך ועכשיו סוטים מזה - גם ניחא. למרות שמה שהשגת זה ביטוח לשנה, ובשנה הבאה ישתנו התנאים.

אבל אפילו עוד לא פנית אליהם בכתב כדי לעמת אותם עם ההבטחה, כפי שהציעו לך לעיל? נראה לי שאתה צריך קצת להירגע ואז לחשוב על זה פעם נוספת, או להכיר יותר לעומק את מערכת המשפט ;-) כי פניה שלך בכתב תייתר את כל ההליך המשפטי, ותגיש כנראה את אותו דבר, כפי שכתב לך משתמש אחר...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני עם באגירה בעניין הזה. וגם לא ברור לי איזה סעד תתבע.

אם אתה מתקין ונגרם לך נזק או נגרמה לך הוצאה - ניחא.

אם תבקש סעד הצהרתי בדבר תקפות הביטוח במיגון הנוכחי - ותוכל להוכיח שזה מה שאמרו לך ועכשיו סוטים מזה - גם ניחא. למרות שמה שהשגת זה ביטוח לשנה, ובשנה הבאה ישתנו התנאים.

אבל אפילו עוד לא פנית אליהם בכתב כדי לעמת אותם עם ההבטחה, כפי שהציעו לך לעיל? נראה לי שאתה צריך קצת להירגע ואז לחשוב על זה פעם נוספת, או להכיר יותר לעומק את מערכת המשפט ;-) כי פניה שלך בכתב תייתר את כל ההליך המשפטי, ותגיש כנראה את אותו דבר, כפי שכתב לך משתמש אחר...

אתה עובד שם? מה פשר המגננה הזאת??? אין שום חוק בעולם שמחייב פנייה מקדימה לחברת הביטוח. הנזק שנגרם כאן, ע״י הפעולה השיטתית הזאת, הוא כתוצאה מדפוס פעולה ושיטתיות בכוונה להטעות צרכנים. יש כאן נזק כספי, אבל בוודאי שיש גם עוגמת נפש והטעייה. לא נכנס לדיני חוזים כרגע, אבל לא חסרות גם עילות בתחום זה.

פורסם

אז כל שנשאר לנו הוא לאחל לך בהצלחה בתביעה וליעץ לך שתשתדל לא להשקיע את כל המליונים שתזכה בהם באותה מניה.

פורסם

אני אוסיף, שלא רק שלא ברור על מה תתבע אותם כאשר לא הם אלה שנהנים מתוספת המיגון אלא המתקין והיבואנים השונים (אלא אם תוכיח שהם היבואן של כל האמצעים האלה), אלא שדיני החוזים גם מספקים להם הרבה מאוד כלים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה. ואם אתה חושב שאיזה בית משפט יקבל אותך בלי שתנסה קודם לסגור זאת מולם, אז בהצלחה פעמיים. אני תמיד אשמח לראות אזרח מן השורה מצליח מול חברת ביטוח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה עובד שם? מה פשר המגננה הזאת??? אין שום חוק בעולם שמחייב פנייה מקדימה לחברת הביטוח. הנזק שנגרם כאן, ע״י הפעולה השיטתית הזאת, הוא כתוצאה מדפוס פעולה ושיטתיות בכוונה להטעות צרכנים. יש כאן נזק כספי, אבל בוודאי שיש גם עוגמת נפש והטעייה. לא נכנס לדיני חוזים כרגע, אבל לא חסרות גם עילות בתחום זה.

נכון שאתה רק סטונדט למשפטים? :)

Porsche 944 turbo

פורסם
נכון שאתה רק סטונדט למשפטים? :)

לא אהפוך את הדיון לאישי כרגע. העובדה שאתה מסיט את הדיון לפסים האלו רק מחזקת את ההשערה שאתה עובד בחברה כזאת, לא מן הנמנע אפילו החברה הספציפית הזאת.

אני לא סטודנט למשפטים, אני עו"ד.

פורסם
אני אוסיף, שלא רק שלא ברור על מה תתבע אותם כאשר לא הם אלה שנהנים מתוספת המיגון אלא המתקין והיבואנים השונים (אלא אם תוכיח שהם היבואן של כל האמצעים האלה), אלא שדיני החוזים גם מספקים להם הרבה מאוד כלים.

ועדיין בכלל לא הוכחנו שהמעשה הזה שלהם (לדרוש מיגון נוסף לאחר תשלום הפוליסה) הוא סיסטמטי ומכוון.

נכתב ל BAR72

אתה עובד שם? מה פשר המגננה הזאת???

נכתב ל NIMNIM

העובדה שאתה מסיט את הדיון לפסים האלו רק מחזקת את ההשערה שאתה עובד בחברה כזאת, לא מן הנמנע אפילו החברה הספציפית הזאת

.

האללו, זה פורום רכב לא פורום עובדי 9 מליון!:lol:

פורסם

חוסאם,

חברי הפורום ואני בינהם חושבים שאין לך עילת תביעה כל עוד לא נקטת באמצעים פשוטים כמו לבטל את הביטוח ו/או לפנות אליהם בכתב בטרם תעשה כן ולוודא כי אכן אין הם מסכימים לבטח אותך ללא הציוד הנוסף.

מכאן ועד להאשים את המגיבים בעבודה אצל אותה חברת ביטוח המרחק גדול.

סתם לתבוע לא ייתן לך כלום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...