Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צער וחרטה שעלו עליהם, הם מתכוונים.

המונח המדוייק הוא "הביעו חרטה", או ליתר דיוק - "הביעו חארטה".

ולא הם (או כל אדם אחר שנתפס שמשהו) אשמים בשטות הזו, אלא בתי המשפט שנותנים הקלה משמעותית בעונש לחארטה הזו.

דני

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ובכך שונים היהודים מכל אדם אחר?

כל עורך דין מחפש כסף ופרסום זאת הפרנסה שלהם, בתחום כזה אתה עולה ברמה כלל שאתה מקבל יותר פרסום, בנוסף אני גם חושב שלכל אדם מגיע הגנה משפטית לא משנה מה הוא עשה.

כל אחד זכאי להגנה משפטית

רק בניו של קדאפי יכולים לקבל זאת מעו"ד לובי מוסלמי ולא חייבים מעו"ד ישראלי יהודי.

ועל זה מתרעם BAR72

יש מבין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחרי ששפטל הגן על דמיאניוק, לא נראה לי שאפשר לבוא בטענות לעו"ד ישראלי שמגן על קוריוזות אופנתיות כמו הבנים של קדאפי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כל עורך דין מחפש כסף ופרסום זאת הפרנסה שלהם, בתחום כזה אתה עולה ברמה כלל שאתה מקבל יותר פרסום, בנוסף אני גם חושב שלכל אדם מגיע הגנה משפטית לא משנה מה הוא עשה.

אולי, אבל לצאת להגנת מי שעד לפני רגע קרא להשמידך, סייע לטרור כנגדך ומימן אותו, ובכן - שם אני שם את הגבול שלי מבחינת חמדנות שאני מוכן לקבל כ"מקובלת". זכותך כמובן לשים את הגבול במקום אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אחרי ששפטל הגן על דמיאניוק, לא נראה לי שאפשר לבוא בטענות לעו"ד ישראלי שמגן על קוריוזות אופנתיות כמו הבנים של קדאפי.

הרבה לא ראו זאת בעין יפה , עדיין הוא עשה זאת כאן ולא במדינה זרה.

ודרך אגב

על אדולף אייכמן ימ"ש הגן עו"ד גרמני

על הנאשם הגן עורך הדין הגרמני ד"ר רוברט סרווציוס, מי שהגן על נאשמים אחדים במשפטי נירנברג, ביניהם פריץ זאוקל. החוק הישראלי לא איפשר לעורך דין זר לייצג נתבע בבית משפט ישראלי, אולם מכיוון שאף עורך דין ישראלי לא היה מוכן לשמש כסניגורו של אייכמן, נעשה תיקון בחוק שאיפשר יצוג זה.

טוב הדור של היום זה לא הדור של פעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, את הדרך במדרון החלקלק כבר עשינו. היות והבנים של קדאפי הם יותר ערסים איטלקים מטרוריסטים מוסלמים, אני חושב שהלנה עליהם כאשר במדינתנו עורך דין יהודי כשר (וימני למדי) הציל פושע נאצי מתליה מריח לי כמו סוג של שנאה עצמית (עוד אחת מהתכונות הגנטיות שגם היהודים וגם עורכי הדין התברכו בה).

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
לא הבנתי, מה זאת אומרת ״תחב לשוטר כמה גו'בות ושוחרר לדרכו״. למה ?!

תיקנתי לך

רק כך אפשר לשלם קנס על המקום אם אין לשוטר קופה רושמת ומסופון של ויזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני חושב שהלנה עליהם כאשר במדינתנו עורך דין יהודי כשר (וימני למדי) הציל פושע נאצי מתליה מריח לי כמו סוג של שנאה עצמית (עוד אחת מהתכונות הגנטיות שגם היהודים וגם עורכי הדין התברכו בה).

דמאניוק איננו ולא היה פושע נאצי. הוא זוכה בבית המשפט בישראל. יותר מכך, אם תטרח ותלמד את דבריו של שפטל, רוויזיוניסט, ביתר"י קלאסי (ואני לא מתכוון לאוהד בית"ר ירושלים...), תגלה שהוא מאמין בלב שלם בחפותו של דמאניוק, בכך שהוא איננו מי שהואשם שהוא, איוואן האיום, ונימוקיו עימו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נו, גם או ג'יי סימפסון זוכה. וגם קייסי אנתוני.

לגבי שפטל - הוא מאמין בחפותו של דמיאניוק כי אם הוא לא יאמין בה הוא יעלה באש באופן ספונטני רק מעוצמת האירוניה.

פורסם

אני מבין שיש לך בקיאות גדולה במשפט דמאניוק ובעובדותיו, באופן שנותן לך אפשרות לחלוק על בית המשפט באופן גורף?

אני ממליץ בחום לשמוע את דבריו של שפטל בעניין. הוא לא האיש שימהר להגן על נאצים, בלשון המעטה...

פורסם

ולך יש? האיש זוכה מחמת הספק עם איזה פלפול משפטי וטענה מופלצת שכרטיסי הזיהוי שלו זוייפו על ידי הק.ג.ב. תעשה לי טובה.

פורסם
מריח לי כמו סוג של שנאה עצמית (עוד אחת מהתכונות הגנטיות שגם היהודים וגם עורכי הדין התברכו בה).

זה רק 99% מעורכי הדין (או היהודים, תבחר) שמוציאים שם רע לאחרים.

חוץ מזה, באמת שיש אנשים מוכשרים גם מחוץ לישראל, במדינות "חשוכות" כמו גרמניה, הולנד, אנגליה וכו'. כדי שישראלי ירוץ להגן על אנשים כאלה, באמת שכנראה אין יותר שום מרווח במדרון החלקלק שנקרא בצע כסף... הגענו כבר לתחתית. במיוחד אם יש כאן אנשים שחושבים שזה לגיטימי. יש הבדל, לדעתי, בין להגן בארץ על אותם אנשים אם היו מועמדים כאן לדין, לבין לרוץ לייצג אותם בחו"ל.

אגב, זה שבעבר איש לא היה מוכן להגן על אייכמן, וכיום רצים להגן על בניו של קדאפי בחו"ל, רק מוכיח שהולך ופוחת הדור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ולך יש? האיש זוכה מחמת הספק עם איזה פלפול משפטי וטענה מופלצת שכרטיסי הזיהוי שלו זוייפו על ידי הק.ג.ב. תעשה לי טובה.

שום פלפול משפטי, האיש זוכה על בסיס ראיות חדשות שהובאו בפני בית המשפט. אני מחזיר אותך להמלצה המקורית שלי, לבדוק את דברי שפטל בעניין. הוא בטח לא אחד שירוץ לתמוך בנאצי משיקולים פופוליסטים.

פורסם

מלבד העובדה שהכתבה מושכת אליה תגובות רבות, בשל האהדה שלנו למקרה המצער שהתרחש,

כמו ש falou כתב אין במהירות הזו עיניין במדינה בה הוא נתפס,

עם כל הצער שבדבר, שם זה קנס, אצלנו זה העמדה לדין.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...