Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לא פשוט לכתוב הודעת סיכום כזאת מבלי להיגרר לדרמה, אך אשתדל להיות (יחסית) קצר וענייני. הדבר הקל היה פשוט להפסיק לכתוב ולהיעלם בהדרגה כפי שעשו חברים רבים בעבר, אך זה לא הסגנון שלי. הפורום הזה תרם לי רבות במהלך השנים, לימד אותי לא מעט ועבר איתי את מה שמסתמן כתקופה המעניינת בחיי. כעת אני ממשיך הלאה, משנה פאזה בחיים, ומסיים את פעילותי כאן. רגע לפני, אני חושב שמן הראוי לומר כמה מילים.

אני רשום בקארזפורום מיוני 2005, אך למעשה פעיל פה בערך מפברואר 2007, עת התחלתי לעבוד במפעל קטן למדפסות בנתניה. מה שהוביל אותי בהמשך לאירופה החל כג'וב פשוט של מפעיל מכונה בקו הניסויים, עבודה מונוטונית עם הרבה זמן פנוי וגישה לאינטרנט. הדפדוף בפורום שרף לי את הזמן הפנוי ובדרך פתח בפניי עולם ומלואו. תמיד אהבתי מכוניות, ובנקודה הזאת התחלתי לראשונה גם להבין אותן באמת. השרשורים והאינטראקציה הווירטואלית הפכו במהרה למפגשים, ושם זכיתי להכיר לא מעט אנשים מעניינים, חלקם אפילו הפכו עם הזמן לחברים טובים.

מאז שעברתי לחו"ל, חלו הרבה שינויים באישיות שלי, ביחסיי עם המשפחה והחברים (שהתמקדו באותה תקופה בדברים אחרים לגמרי), וגם בתחומי העניין בחיים. הבנתי שעם כל האהבה לתחום הרכב, זה לא הולך להיות המקצוע שלי, ויש דברים שעדיף להשאירם בתור תחביב. השלמתי עם העובדה שאני לא הנהג הכי מהיר, ולמדתי שאני בכלל לא אוהב נהיגה במסלול. גיליתי שאני בכלל מעדיף - שומו שמיים! - נסיעה בכביש חלק ובקו ישר, רצוי עם נוף יפה בצדי הדרך. הגעתי למסקנה שאני מתעייף מכבישים מפותלים, ואם החלקתי, אז לא כזה אכפת לי אם זה היה עקב תת-היגוי או היגוי יתר. פתאום הגעתי לרוויה, הבנתי שאני אוהב את התחום עד גבול מסויים. כמו שהיטיב לנסח זאת ג'יי לנו: "אני לא מתחרה במירוצים, כי אני פשוט נהנה מנהיגה. בדיוק כמו שאני נהנה מסקס, אבל לא שואף להיות כוכב פורנו."

איזון - זאת מילת הקסם. מצאתי תחומי עניין נוספים, הכרתי אנשים חדשים, פיתחתי גישה אחרת, ופתאום לא כזה התחשק לי לשבת בפורום הכללי או הטכני. בשנתיים האחרונות הייתי פעיל בעיקר באוף-טופיק, כי כאן היו הדיונים המעניינים באמת. ושוב, מה שהתחיל לעתים כהמלצה למכסחת דשא, הפך לא אחת לדיון טוב ומפרה (כמאמר פורת ז"ל) - שיחות אינטנסיביות ומרתקות על דברים ברומו של עולם, שמהן למדתי לא פחות מאשר הצלחתי ללמד. זה היה סבבה, אבל כדרכו של הטבע, עם הזמן (ועם הופעת גורמים מסויימים, סימפטיים פחות) גם זה נהיה יותר מדי.

הגעתי לשלב הבא, הדיונים התחממו ופתאום מצאתי את עצמי מייצג קבוצת אוכלוסיה מסויימת שנהיה מאד אופנתי לדבר עליה. לא רציתי לפגוע באף אחד, אבל כנראה שפגעתי. במקום להתעמת איתי מקלדת מול מקלדת, חלקם העדיפו ללחוץ על סימן הקריאה שבצד ימין, וההתראות לא איחרו להגיע. הצעתי לכונן מנגנון שימנע מצבים כאלה, אך נראה שהיו דברים בוערים יותר באג'נדה הניהולית, וכך המצב השתמר. בתקופה האחרונה לא כיף פה. לא מעניין. עויין בעיקר, ופוליטי כמו שאני לא אוהב. אני לא אוהב לצנזר את עצמי, ולפעמים כשהשקט התעשייתי והפוליטיקה מוצבים בעדיפות גבוהה, מי שזה לא מתאים לו צריך לקום וללכת. אני לא מחפש קונפליקטים, לא צריך את זה בחיים שלי. במילים של שלום חנוך: "למה לי לקחת ללב - יש לי דברים חדשים בראש..." בקיצור, נראה שמיציתי את עצמי כאן, וכעת הגיע הזמן לפנות את הבמה לאנשים אחרים, מתונים יותר, שגם להם יש מה לומר.

לפני שאני סוגר את הדלת, אני רוצה להודות לכמה אנשים ספציפיים:

שלומי - גם אם לא תמיד הסכמתי עם דרך הניהול של הפורום, קשה להתעלם מהעבודה שנעשתה פה עם השנים ומהמסירות לעניין. לקחת קומונה של כמה חברים לתחביב ולהפוך אותה לעסק מצליח ולסמכות מקצועית זה לא עניין של מה בכך, ואי אפשר שלא להעריך את זה. בנוסף, כשאני שומע את המילה "פדנט", אני לא חושב על מפעל שעונים שוויצרי או על טיפול אצל בני ל., אלא נזכר בפגישה הקצרה שלנו במוסך שאפט. המגאן שלי הייתה כמו תמיד על הליפט, ושלומי היה בחוץ וניקה את מתזי השמשה הקדמית של ה-BMW עם סיכה... פעולה כ"כ פשוטה שאומרת כ"כ הרבה. כשאני קורא את שרשורי השיפורים והדיטיילינג הרבים בפורום, אני תמיד תוהה מתי הם ניקו בפעם האחרונה את מתזי השמשות שלהם, ונזכר באותה BMW שחורה.

אלירן (Tzvika-Pick), אלעד ואיתמר - בקארזפורום יש לא מעט מנהלים בצבעים שונים, אבל טוב לדעת שביניהם יש גם כמה בני אדם ולא רק "משתמשים ניהוליים". כה לחי.

אדי (Lanosforce) - גולש בעיקר בפורום אודיו וספק אם יראה את זה, אבל הסבלנות והעקביות שבה הסביר לי את מונחי היסוד וליווה אותי בהרכבת המערכת הראשונה ראויים להערכה. בלי שום כוונת רווח או אינטרס אישי, לעזור למשתמש חדש שרק נכנס לפורום ולתחום, אני בספק אם הייתי משקיע את הזמן והמאמץ. טוב שיש עוד אנשים שמבחינתם זאת דרך חיים.

עידן82 - על התמיכה בהדיפת המתקפות האחרונות, על ההסבר המקיף לגבי HK כששקלתי לעבור לשם, ולתפארת מדינת ישראל!

וכמובן, בנצי - על השרשור ההוא שהיווה השראה לרבים מאיתנו, שימח את בנות זוגנו, ומפאר עד היום את ארכיון הפורום.

8)

סליחה אם שכחתי מישהו, קשה לזכור אחרי חמש שנים.

עד כאן להפעם. היו שלום, ובהצלחה ב-2012.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל לי לקרוא את זה.

גם אני הייתי בדרך שלך, אבל הגעתי מהר מאוד למסקנה שזה סה"כ פורום וירטואלי ולא באמת אכפת לי.

אנשים לא תמיד מעריכים את מי שמנסה לעזור או להסביר להם ואתה לא באמת יודע מי נמצא בצד השני של המקלדת ולכן איזה ילד בלי רישיון נהיגה מתווכח עם אנשים שבעברם עשרות רכבים.

למרות שכבר יצא לנו לא להסכים, מאוד נהנתי לקרוא הודעות שלך והשכלתי למרות שלפעמים כאמור לא הסכמתי.

בהצלחה ואם זה עוזר במשהו, למרות שאני לא מנהל כאן, אני כן מבקש ממך לשקול את צעדייך בשנית. לאט לאט נגמרים כאן האנשים ה"טובים". :-(

פורסם

גם כשלא הסכמתי איתך, (ולרוב גם לא הגבתי), בכל זאת נהנייתי לקרוא ואף להשכיל.

אני מקווה שכשתזדקק לשאול משהו, תיזכר שלפחות אף-טופיק קיים.

חבל שאתה פורש.

אני מציע שבכרטיס שלך תאפשר לגולשים לפנות אליך במייל, כי הודעות פרטיות סביר שכבר לא תקרא.

בכל זאת היה מה ללמוד ולהשכיל ממך ולא רק בתחום הרכב אלא בעיקר גם לא בתחום הרכב.

בהצלחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אוי, נו, איזו דרמה קווין.

תעשה לי טובה. אפשר לחשוב. כו-לה פורום.

מי שכותב יותר, חוטף יותר ריקושטים. זה נורמלי.

קשה? קח איזו הפסקת קפה (סיגריה זה לא בריא).

כבר קראתי עשרות אם לא מאות "הודעות פרישה"

של נעלבים סדרתיים בשלל פורומים. מה שקורה עם התופעה הזאת בהמשך

הוא שגם בפורום הבא הם מגיעים לאותה הודעת פרישה, וגם בפורום שאחריו.

עצה ידידותית: גדל קצת עור פיל. לא מזיק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מספיק זמן בפורום כדי לתת דעתי על העניין הספציפי שלך, אבל אני גולש באינטרנט ובפורומים שונים מספיק זמן להגיד- גיסנו, קח הכל בקלות.

אישית, אני מאלה ש"דועכים" לפי ההגדרה שלך מפורומים שונים כשאני מאבד עיניין. אבל אם אתה מוצא אנשים שנוח לך איתם בפורום אני לא רואה מקום מדוע אתה "מתקפל" בגלל משתמשים אחרים, הרי אף אחד לא באמת מעוניין בשרשורים מסוג זה, ומי שכן- כנראה לא מבין לעומק את העניין של פורום, ומשתמשים שונים ומגוונים.

בכל אופן, מהדיונים שכן קראתי בהם את דעותיך למדתי לא מעט, ומאחל לך כל טוב בהמשך.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

ואדים (מקווה שזכרתי את השם..) שלום,

ראשית כל, חבל לי לקרוא את הודעת הפרישה הזו, לא רק בגלל שכך בחרת לעזוב-בטריקת דלת.

אבל עזוב את זה-חבל לי ששכחת כלל בסיסי אחד.

באינטרנט אתה יכול להיות מי שאתה רוצה. כנ"ל בפורום-יש כאן מידה (כלשהי) של אנונימיות, וכן-עם האנונימיות הזו גם באה ביקורת מצד אנשים אחרים, ולא רק ביקורת-אלא גם הבדלים בגישה ובראיית העולם. ועם הביקורת הזו גם צריכה להיות היכולת הזו לדעת לסנן את המוץ מהתבן-גם אם אינך מסכים עם האנשים שעמם אתה מתווכח. וכמובן-צריך לגדל עור של פיל כדי להתמודד עם ביקורת.

בתקופה האחרונה לא כיף פה. לא מעניין. עויין בעיקר, ופוליטי כמו שאני לא אוהב. אני לא אוהב לצנזר את עצמי, ולפעמים כשהשקט התעשייתי והפוליטיקה מוצבים בעדיפות גבוהה, מי שזה לא מתאים לו צריך לקום וללכת.

הציטוט הזה שלך די מסכם את הכל. זה לא שלא מעניין לך פה-אלא כי אתה נתקל במצבים אנשים שלא נוטים להסכים איתך, וכן-גם שופטים אותך בעצם היותך "אדם וירטואלי", כמו כולנו כאן. אולי אנשים נראים לך כעויינים (תצא בחוץ! :lol: ). גם אני נפגשתי כאן עם אנשים טובים מהפורום ויצא לי להחליף דעות אך גם ביקורות. יצא לי גם להתווכח וגם לחטוף התראות (לא צודקות :wink: ) ממערכת הניהול. האם זה אומר שברגע של משבר החלטתי לשבור את הכלים? לא.זה גם לא אומר שאני או אתה פחות (או יותר) טובים מכל אחד אחר פה. זה פשוט אומר שאתה לוקח ללב במקום לסמן V ולהמשיך הלאה.

אף אחד לא ביקש שתצנזר את עצמך (ואני מניח שאתה גם לא מבקש זאת מאחרים, למען האיזון). כן צריך לדעת להביע ביקורת. כן צריך לדעת לנהל דיון תרבותי, ולא-לא צריך לשבור את הכלים כאשר דברים לא מסתדרים איך שאתה רואה אותם. ואני חוזר להתחלה-זהו עולם וירטואלי על כל המשתמע מכך. התייחס אליו ככזה ונסה לקבל ממנו את הדברים הטובים (ולהכיל את הדברים הפחות טובים).

אנשים כאן יתחלפו ללא הרף (כמו הדעות) וזה טבעו של הפורום ולדעתי זו גם אחת מנקודות החוזק שלו-הדינמיות של העניינים. השאלה היא האם אתה יכול לעמוד בקצב השינויים שמוכתבים כאן על ידי כל אחד ואחד מאיתנו, וכן-גם על ידך, לטוב ולרע.

אני מקווה שתשקול שנית את רצונך לעזוב.

בהצלחה בכל מקרה,

מתן.

פורסם

אותך לבנצי!

מקווה שהוא יצליח לשכנע אותך.

תכלס, בינינו, זה בגלל שלא היית חלק בחלום שלי, נכון ואדים?

הייתי מצטרף למפצירים, אבל זו דרך כל בשר. שמור על עצמך חבר, וסע בזהירות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
ואדים (מקווה שזכרתי את השם..) שלום,

ראשית כל, חבל לי לקרוא את הודעת הפרישה הזו, לא רק בגלל שכך בחרת לעזוב-בטריקת דלת.

אבל עזוב את זה-חבל לי ששכחת כלל בסיסי אחד.

באינטרנט אתה יכול להיות מי שאתה רוצה. כנ"ל בפורום-יש כאן מידה (כלשהי) של אנונימיות, וכן-עם האנונימיות הזו גם באה ביקורת מצד אנשים אחרים, ולא רק ביקורת-אלא גם הבדלים בגישה ובראיית העולם. ועם הביקורת הזו גם צריכה להיות היכולת הזו לדעת לסנן את המוץ מהתבן-גם אם אינך מסכים עם האנשים שעמם אתה מתווכח. וכמובן-צריך לגדל עור של פיל כדי להתמודד עם ביקורת.

הציטוט הזה שלך די מסכם את הכל. זה לא שלא מעניין לך פה-אלא כי אתה נתקל במצבים אנשים שלא נוטים להסכים איתך, וכן-גם שופטים אותך בעצם היותך "אדם וירטואלי", כמו כולנו כאן. אולי אנשים נראים לך כעויינים (תצא בחוץ! :lol: ). גם אני נפגשתי כאן עם אנשים טובים מהפורום ויצא לי להחליף דעות אך גם ביקורות. יצא לי גם להתווכח וגם לחטוף התראות (לא צודקות :wink: ) ממערכת הניהול. האם זה אומר שברגע של משבר החלטתי לשבור את הכלים? לא.זה גם לא אומר שאני או אתה פחות (או יותר) טובים מכל אחד אחר פה. זה פשוט אומר שאתה לוקח ללב במקום לסמן V ולהמשיך הלאה.

אף אחד לא ביקש שתצנזר את עצמך (ואני מניח שאתה גם לא מבקש זאת מאחרים, למען האיזון). כן צריך לדעת להביע ביקורת. כן צריך לדעת לנהל דיון תרבותי, ולא-לא צריך לשבור את הכלים כאשר דברים לא מסתדרים איך שאתה רואה אותם. ואני חוזר להתחלה-זהו עולם וירטואלי על כל המשתמע מכך. התייחס אליו ככזה ונסה לקבל ממנו את הדברים הטובים (ולהכיל את הדברים הפחות טובים).

אנשים כאן יתחלפו ללא הרף (כמו הדעות) וזה טבעו של הפורום ולדעתי זו גם אחת מנקודות החוזק שלו-הדינמיות של העניינים. השאלה היא האם אתה יכול לעמוד בקצב השינויים שמוכתבים כאן על ידי כל אחד ואחד מאיתנו, וכן-גם על ידך, לטוב ולרע.

אני מקווה שתשקול שנית את רצונך לעזוב.

בהצלחה בכל מקרה,

מתן.

הבעיה היא עם מספר הודעות שמגיעות מ"מנהל מערכת", אמנם יש חיסיון ווירטואלי אך אני חושב שגם אם מנהל מסויים רואה משהו לא בעין יפה יש דרך להתבטא.

אני לא רוצה שהוא יעזוב אך אני מבין לליבו, אין לו בעיה להצתדק ולהמשיך הלאה כשצריך, יש לו בעיה עם קביעות של דעות ומשחקים של אנשים שבוחרים להיות בנקמנות מיותרת.

זה כאילו שכל הודעה שתכיל את המילה מזרח, תדליק נורה אדומה אצל בחור מזרחי בפורום. בקיצור, הפורום הזה הוא אנחנו, כל אחד ואחד מאיתנו הוא הפורום, תמהיל של אנשים שונים עם דעות שונות בצבעים שונים. הבנה יש, ואדים לא מטומטם, אני עברתי מספר פעמים על ההודעות שבהן לכאורה הוא "פגע" בקוראי הפורום, לא מצאתי שום פסול.

אנחנו אנשים בוגרים, אינטרנט או לא, צריך שיהיה כבוד, נכתבו הרבה הודעות פוגעניות כלפי אך מעולם לא לחצתי על סימן הקריאה או התלוננתי, זה להיות קטנוני.

את דעותי האישיות אני כותב כעולה על רוחי ואם חלילה פגעתי במישהו - ה"פ או אפילו תגובה נאותה בשרשור תשנה את המצב.

אז כן, נהיה פה עויין עם כל נושא ההגירה, רוסיה, צבא, חרא ומה לא. ואנשים בחרו לקחת את זה לפסים אישים ולחלק העלבות ועדיין לא ראיתי את ידידנו ואדים פוגע באף אחד במכוון.

שוב, כוחו של הפורום הוא האנשים ודריש ידידי, תרומתך לדיונים חשובה לי, בבקשה, תשלח לי בפייסבוק את התגלגלות העניינים, אם נעשה דבר באין צדק אז אני לא רוצה להישאר פה.

haters will hate

פורסם

חבל שאתה עוזב ואדים , לדעתי תרמת מאוד לפורום .

וכמובן שאני לא אשכח את העזרה שלך :wink:

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך.

פורסם

בונא בן אדם, מה נסגר איתך ?

אמנם לא זוכר שיצא לי להתכתב איתך ישירות או משהו, ואני דיי בטוח שאראה אותך בפורום אופנועים השכן, אבל לאיפה אתה לוקח את הדברים האלה ?

בלי להעליב אף אחד, אבל לקחת דיעה של מישהו בפורום, לא משנה מי זה או מה הוא עשה בחיים למקומות של חשבון נפשי על מי אני ומה אני, זאת חתיכת הגזמה פראית.

ממליץ לה לבדוק טוב טוב מה הבעיות שבגללן אתה נעלב מדיעות של קומץ אנשים כזה או אחר בפורום ולטפל באותן בעיות.

כי כמו שזה כאן, אז זה יכול להיות בכל מקום.

דסוידניה טבריש.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

לדריש שלומות

אפתח בהתנצלות , אם נפגעת ממני במהלך הדיונים בינינו באופן אישי.

אני לפחות מנסה לכתוב לגופו של עיניין ולא לגופו של איש.

רצונו של אדם כבודו.

ולכן לא אנסה לשנות את דעתך להמשיך לכתוב כאן.

גם אם לא הסכמנו כמעט על כל נושא עדיין לי היה נעים להתדיין איתך וקבל זאת כמחמאה. לא נראה לי שזה הדדי וחבל.

תצליח בכל אשר תבחר לעשות ותזכור תמיד שמולדת יש רק אחת.

ישראל

נ.ב התראות מנהלים עם כל הכבוד הראוי להם , לפעמים הם צודקות ולפעמים הם לא. גם המנהלים לא מושלמים, כולה בני אדם .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כמו שאמרו קודמיי, אין לך מה לקחת ללב הודעות פוגעניות ממשתמשים אנונימיים.

בכלל, אני דוגל בשיטת הפניקס - הגב ושכח, אף אחד לא שווה את העצבים שלי.

הבוז לך.

פורסם

הגעתי לשלב הבא, הדיונים התחממו ופתאום מצאתי את עצמי מייצג קבוצת אוכלוסיה מסויימת שנהיה מאד אופנתי לדבר עליה. לא רציתי לפגוע באף אחד, אבל כנראה שפגעתי.

חבל לי שאתה עוזב את הפורום, אבל אם להיות כנה אז נמנתי על הקבוצה שלא פעם הצלחת להרגיז, מעולם לא לחצתי על כפתור סימן הקריאה אך יחד עם זאת היו לך לא מעט הודעות שאת תכנן לא אהבתי.

קח למשל את שרשור הקוטג' שפתחת, הצלחת לקומם עליך חלק מהחברים, אפילו לא טרחתי לכתוב תגובה.

מכיוון שאתה פורש מהפורום אז בהזדמנות זו רציתי לספר לך בכמה אנקדוטות איך ברצלונה ניראת בעיניים ישראלית:

1. ביקרתי בעיר העתיקה של ברצלונה וראיתי שם מבנים שנבנו מאבני מצבה ששימשו לקברי יהודים, נעקרו ממקומם והפכו לחלק מחומרי הבניה של בתי העיר (פעולה שבוודאי שתסכים איתי מלמדת רבות על השורשים ממנה צמחה התרבות האירופאית המעודנת של המקום).

כתושב פרבר מערבי של י-ם שמתגורר לא רחוק מקיבוץ קריית ענבים ומבית הקברות שלו - בו טמונים חללי תש"ח של חטיבת הראל, פורצי הדרך לי-ם, מה אגיד לך - אני מעדיף להיות קרוב יותר אל המצבות האלה...

2. בברצלונה אין פשע, בכלל אין - יש רק המון כייסים, שאחד מהם ביש מזל ניסה לכייס את החבר שלי תוך כדי ריצה, החבר - בריון מגודל - שם לכייס רגל וסינן לעברו שלא יעז להיתעסק איתו, הכייס קם המשיך לרוץ ועוד הספקנו להבחין איך הוא מכייס תייר אחר לא עירני...

3. ספרד היא מדינה פושטת רגל חברת כבוד במועדון ה- PIIGS, אתה יודע איך זה - במשבר כלכלי תמיד מוצאים קורבן קבוע - הזרים...

לסיכום: אין בליבי (ולדעתי בליבם של שאר החברים שבפורום) דבר על כך שבחרת לחפש את עתידך במדינה אחרת, אני מאחל לך שם רק הצלחה ואושר - אבל אל תשכח לא לירוק לבאר ששתית ממנה.

• תוכן חדש...