Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי כרגע אייפון 4S החדש,לפני כן הסתובבתי רק עם אייפונים ופעם אחת היה לי את הנקסוס 1 שמכרתי לאחר חודש כי לא התחברתי למכשיר/מערכת ההפעלה.

עכשיו ברצוני לנסות שוב פעם לעבור לאנדרויד כי תחלס נמאס לי מכל המשחקים הללו של חתול ועכבר! יש פריצה אין פריצה ובלי פריצה האייפון דיי משעמם ואנמי. לכן חשבתי לעבור לאנדרויד והתחלתי להיתעניין בנקסוס פריים החדש(לאחר שיצא לי לשחק קצת עם ה SGS2 והמכשיר ממש טוב! וגם ראיתי שיש בו כל מה שנדרש לי).

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בכל הקשור למעבר,האם כדאי/לא כדאי? מה היתרונות ומה החסרונות? האם כדי ללכת על הנקסוס פריים(ידוע לי שאין לו כרטיס הרחבה שזו לא בעיה מבחינתי,הדבר היחידי שקצת מציק לי זה איכות החומרים שממנו מורכב הנקסוס החדש אבל זה גם לא כלכך משנה כי יהיה תמיד כיסוי עליו)? ובכללי אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אין לי נסיון עם ה-Galaxy Nexus (שמו המסחרי של המכשיר שאתה מכיר בשמו מהשמועות שלפני ההשקה), אבל לשני בנים שלי יש הדגם הקודם, Nexus S. שביעות רצון מלאה של שניהם - אחד כמשתמש די בסיסי, האחר כמחליף רומים ונסיין אפליקציות סדרתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחלה תודה על התגובה!

עוד דבר נוסף,במידה ואני ארצה לקנות בסוף את ה SGS2 ואני ברשת אורנג' ויש בחור שמוכר אחד כזה חדש שהוא קנה ברשת אורנג' והוא מוכן לתת לי העתק ת"ז שלו+זכרון דברים+כל הניירת והקבלות שיש לו על המכשיר האם יכול להיווצר מצב שלאחר הקנייה הבחור ידווח אובדן/גניבה והמכשיר ייחסם לי ואז אני אצתרך לרוץ ולבזבז לא מאט זמן על מנת לפתור את הבעיה? או שאין לי מה לדאוג ברגע שיש לי את הת"ז שלו וזכרון דברים והניירת של המכשיר(נגיד אני גם אקליט אותו בזמן הקנייה) אני מכוסה?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סלבה, אם אתה יורד מעניין ה-SGS2 אני אשמח לקפוץ על האופציה (לצערי זה רלוונטי רק ל-48 שעות הקרובות, זה בשביל קרוב משפחה מחו"ל שעוזב ביום ראשון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הגלקסי נקסוס מכשיר מדהים. את מערכת ההפעלה החדשה שעליו פחות אהבתי, והורדתי חזרה ל2.3.7 (נקסוס ס). קח בחשבון שהוא גדול משמעותית מהאייפון, וקצת יותר מה sgs2. הביקורות מהללות את החומרה, למעט נושא השמע, שנטען עליו שלוקה בחסר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
סלבה, אם אתה יורד מעניין ה-SGS2 אני אשמח לקפוץ על האופציה (לצערי זה רלוונטי רק ל-48 שעות הקרובות, זה בשביל קרוב משפחה מחו"ל שעוזב ביום ראשון).

היי אלעד!

זה הטלפון של הבחור 052-7270272

מהשיחה איתו נשמע בחור רציני.

דבר איתו אם הכל יסתדר ביניכם אני כבר אמצא SGS2 אחר במידה ואני אהיה סגור על המכשיר הזה.

פורסם
הגלקסי נקסוס מכשיר מדהים. את מערכת ההפעלה החדשה שעליו פחות אהבתי, והורדתי חזרה ל2.3.7 (נקסוס ס). קח בחשבון שהוא גדול משמעותית מהאייפון, וקצת יותר מה sgs2. הביקורות מהללות את החומרה, למעט נושא השמע, שנטען עליו שלוקה בחסר.

בעיית השמע הכוונה לספיקר חיצוני? או לשמע הרגיל?

פורסם

nexus prime :inlove:

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
היי סלבה, התכוונתי לרמקול החיצוני.

הבנתי. תודה!

פורסם

שלום לכולם!

בשעה טובה החלפתי את האייפון על הנקסוס פריים החדש! מכשיר מדהים!!!! כל כך חששתי להחליף אבל ברגע ששמתי את הנקסוס ביד החששות מיד עברו! מקווה שהמעבר מה IOS ל אנדרויד יהיה מהיר וקל!

אשמח לקבל המלצות לאתרים טובים לאנדרויד,את אלו אני מכיר כבר:

iandroid

XDA

כמו כן אתרים ברוסית גם הולך!

תודה רבה לכולם!

נ.ב: עוצמת הספיקר סבירה בהחלט ולא שמתי להבדל של ממש בין האייפון לזה של הנקסוס,הבחור שמכר אמר לי שזו הגרסא הכי עדכנית שיצא 4.0.3 וששם כבר שיפרו את העניין וגם הוא שם תוסף שמשפר את הספיקר.

פורסם

תתחדש ותחזור עם רשמים!

אתה מתכוון 'לפרוץ' אותו? אם כן, מחכה לך הפתעה נעימה אחרי האייפון. נחמד כמה שזה פשוט.

יש מלא רומים נהדרים, חלקם מבוססים על ics, שזה מה שיש לך עכשיו, וחלקם על גרסא אחת קודם. בגלל שהם יותר ותיקים, יש לך שם יותר מגוון והכל מרגיש יותר בשל.

בכל אופן, תן לו בראש סלבה :-)

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...