Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריטת רכב בן 15 (עוד מעט 16) או: מה אפשר לעשות איתו?!

VinnyX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב רכב חדש.

כרגע יש לי יונדאי אקסנט 96 1.5 כסופה. האוטו עם 215K ק"מ. ידנית. נוסעת מעולה. הכל עובד! מזגן, ה"כ. אין ח"ח אבל התקנתי נ"מ לפני איזה שנתיים בעצמי. הכל עובד עד היום. יש מערכת די מושקעת. עם בניות לטוויטרים בקורות. =)

האוטו אצלי, כבר 3.5 שנים, מטופל אך ורק על ידי. טיפולים תמיד בוצעו בקילומטר המתאים. שירת אותי מעולה בתקופת הצבא, תמיד הייתה די חסכונית, עושה לי 1:12-11 כשאני נוהג חזק יותר מהרגיל. ו1:14 בנסיעות רגועות. משולב!!!

יש די הרבה דפיקות בעיקר בדלתות ובטמבונים. אז מצב הפחחות על הפנים.

ובעקבות מבט קטן שנתתי ביד2 אני רואה שיש שם עשרות רכבים כאלה במצב הרבה יותר טוב משלי.

פשוט אין טעם אפילו לשים מודעה ולהתחיל לעקוב אחריה.

הרכב במצב מכני מעולה! באמת שהאוטו הזה, חוץ מבעיית זלילת השמן נוסע מצוין. אבל אני מתכנן לקנות רכב חדש גדול יותר ואין לי מה לעשות עם האוטו הזה. לא רוצה שהיא תעמוד פה בחניה הציבורית כי יש פה המון ערבים ובדואים ובכלל גניבות רכבים ופריצות לבתים. כבר פרצו לי את האוטו פעם אחת. =( אז ברגע שאני אקנה את הרכב הבא, מה אפשר לעשות איתה?

להשאיר אותה בבית ולמכור אותה בחלקים? לחפש אנשים שיש להם את אותו רכב ולאט לאט לפרק ממנה חלקים ולמכור?

עד שאני אשאר עם שלדה ובלוק? :) הלוואי! :lol:

הבנתי שניתן לגרוט את הרכב למרות שאין לו 20.

איך זה עובד בדיוק? זה חייב להתבצע ע"י ניידת של משרד התחבורה?

או שאפשר פשוט ללכת למשרד התחבורה ולהכריז על רכב לא תקין?

אשמח לקצת חומר למחשבה.

תודה, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך להיתפס ע"י ניידת משרד התחבורה על הכביש, לקבל הורדה (בדרך כלל מלווה ב קנס של 1000 ש"ח), אולי תצטרך להזמין גרר, במידה וזה מה שירשמו לך בהורדה.

אני לא חושב שעכשיו אפשר לגרוט את הרכב, תכנית הגריטה הופסקה בגלל מחסור בתקציב, ואני לא יודע מתי היא תחודש.

בקיצור, לא כדאי לך להתעסק עם זה בכלל.

תפרסם את הרכב למכירה, אין לך מה להפסיד. אולי מישהו בכל זאת יקנה את הרכב במחיר מתאים למצבו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין מה הבעיה. נגיד הרכב שווה 10 ? תמכור ב 5 וזהו ...

הרכב שווה 5 :-D ... כמובן אם יש טסט.

שים מודעה ביד2 מה כבר יש לך להפסיד. תפרסם ב 5,000 ותקפיץ כל יום. במקרה הגרוע תמכור ב 3000.

בכל מקרה זה עדיף על מכירה לברזל, כי לא תקבל עליה יותר מאלף ש"ח. ... מה גם שבטח יכאב הלב למכור לברזל :(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב שווה בסביבות ה6-6.5.

אני לא מצפה לקבל עליו יותר מ5, וגם זה במקרה הטוב.

טוב, נפרסם.

חשבתי אולי להוריד את הדוד ולעבור ליד ה... האלה עם הניידות, ואז הם יעשו לי בדיקת זיהום ויראו שאין בכלל דוד! :lol:

ואז אני בטוח יקבל הורדה! לא?? :lol:

אבל לשלם 1000 שקל?! על דו"ח?! מי? אני??? 8)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הייתי מוריד שום דוד ומתחיל לחפש,בצבא נכנסו חזק בתחום קנסות על זיהום אוויר,על כזה דבר אולי זה יעלה לך גם יותר מ1K ואז מה יצא לך?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תכנית הגריטה חוזרת בינואר ואלו התנאים המלאים שלה שנכון לעכשיו אתה לא עומד בהם.

אם הרכב שלך במצב טוב, בסכומים האלו פחות מסתכלים על הפח ויותר על המצב המכני, מה גם שעבור רכבים כאלו מגיעים לרוב רוכשים שלא הולכים למכון בדיקה, מה שחוסך זמן ובילבולי שכל.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...