Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו, נראה שלסיאט איביזה 1.2TSI יש את כל מה שצריך כדי להרשים - מנוע וגיר חדישים, פלטפורמה מודרנית, עיצוב חיצוני

מעניין ואפילו תג מחיר סביר. בפועל, מתקשה האיביזה להרשים את אלירן למרות הכרותו המוקדמת עם המותג הספרדי.

כל זאת ועוד, במבחן הדרך שערכנו לאיביזה 1.2 TSI DSG.

סיאט איביזה - מאכזבת לטובה

Ibiza-1.jpg

Ibiza-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

במחיר של 99K האוטו משתלם ... בכל מקרה בתג מחיר כזה הייתי לוקח את הלוסטר מבלי לחשוב פעמיים

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מהכתבה אפשר לחשוב שהמחיר שם הוא באמת 112K, למעט במבצעים מיוחדים, כאשר ידוע ששם כל יום הוא מבצע...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בפראפראזה על שלט העישון הידוע, נראה לי שבסיאט תלוי שלט

"אצלנו המבצעים יום כן, יום לא.

היום כן!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אהבתי את הכותרת המבלבלת :).

המחיר נשמע לי מוגזם ואני מבין שאני לא היחיד שחושב כך, אז כנראה שיש פה משהו לא בסדר.

בכל מקרה, החלופות שהועלו פה, בין אם זה היונדאי או הפורד, לפי דעתי עדיפות ולמרות, שהן כנראה לא באותה הקטגוריה, הייתי מעדיף כל אחת משתיהן, על פני האיביזה.

תודה על הסיקור, נהנתי לקרוא.

פורסם
מהכתבה אפשר לחשוב שהמחיר שם הוא באמת 112K, למעט במבצעים מיוחדים, כאשר ידוע ששם כל יום הוא מבצע...

כן, אבל המבצעים הם כמעט תמיד על גרסאות מוחלשות וישנות יותר ללא מנועי ה-TSI ותיבות ה-DSG. המבצע הנוכחי הוא גם על רכב מרמת אבזור נמוכה עוד יותר מזאת שבכתבה, רפרנס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואללה צביקה, יש לי רעיון לאחלה מבחן דרכים השוואתי, איביזה TSI מול איביזה ב 69K כאשר הכותרת של המבחן היא:

"האם DSG+TSI= ש"ח40K ?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התקינו מערכת בהתקנה מקומית ולא חיברו מתאם להגה לדעתי ביזיון

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...