Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי יונדאי טארקאן 2003

אתמול במהלך הנסיעה בכביש התחלנו להרגיש רעידות שמתחיל ב2.2K סלד עד ל2.7K סלד

הרעידות מגיעות מאזור הריצפה בלי קשר להילוך בו המכונית נמצאת בין אם זה ראשון שני שלישי רביעי

בנוסף יש רעידות וצללים של גרגור מוזרים כאשר המכונית משולבת לD אבל עומדים במקום

גם במעבר בין N לD וR יש צליל של דפיקה מוזרה כזה

ובהתנעת המכונית ובדימומה הצליל של הדפיקה חוזר

פורסם

קראתי שיש לבדוק איכשהו עם העברת הילוכים ולראות את התנועות של המנוע זה בקשר לתושבות מנוע

הגיר נמצא מתחת למושבים שלא כמו ברוב המכונית הרגילות כשהוא יושב מתחת למנוע

איך אני מזהה את התושבות ומזהה שהבעיה נימצאת שמה?

פורסם

למעשה מה שמעגן בין היתר את המנוע למרכב של הרכב אלו התושבות מעין בוקסות גומי קשיח המצופות מתכת. ישנה שיטה של להרים בלם יד להעביר את הרכב להילוך ראשון או לd וללחוץ מעט על הגז מה שייגרום למנוע מעט לזוז ולא לרכב. אם יישמעו נקישות בעת תזוזת המנוע אומר שהתושבות בלויות ולא מחייב שכולם. ישנה עוד שיטה לתמוך את המנוע עם גק מתחתיו במעט לחץ ואז להרגיש בעמידה אם הקירקושים נעלמים. אם כן -תושבות.

פורסם

אוקיי

וובקשר לתושבת גיר איך אני מבצע את הבידקה שלה? ואיך אני מזהה אותה?

כי את תושבות המנוע החלפנו לפני כ30K קילומטר לפני כשנה

ואני מזהה אותן במנוע

פורסם

אני לא. מכיר אישית את הטארקאן אבל ברגע שאתה יודע איך נראות התושבות לא יהיה לך בעיה לזהות את תושבות הגיר שנמצאות סביבו כמו בכל רכב. האם הרעידות מורגשות גם כאשר אתה עוזב את דוושת הגז בסלדים האלה?

פורסם

העניין הוא שהרכב אוטומטי וברגע שעוזבים את הגז אין תחושה לרעידות האלה בגלל שהטורים נופלים

כשאר המכונית בN וP אין רעידות

• תוכן חדש...