Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעל הרכב, שמחזיק אותו כ-3 שנים לא ידע על כך (אני מאמין לו).

מעבר לזה הרכב במצב יפה מאוד.

איך זה אמור להשפיע עלי? יכול להיות שהמנוע המקורי הלך ופשוט החליפו לאחד אחר? או שמדובר בקומבינה ואני צריך להתרחק מהאוטו (שאני מאוד מעוניין בו)?

פורסם

נשמע מוזר מאוד מאוד. אין מצב שהמוכר לא ידע אם הוחלף מנוע! איך הרכב עבר טסט?? ובמקרה כזה צריך להיות לו שטר מכר של המנוע החדש. בכל אופן זה לא המנוע המקורי של האוטו. לא ציינת מה היד של הרכב ויכול להיות שהמנוע הוחלף ביד הקודמת והמוכר הנ"ל לא ביצע שום קניה אבל לעניינו של דבר תהיה לך בעיה בעתיד ללא המסמך הזה (בדיקה של משטרה, טסט, מכירה...) ואני אישית בלעדיו לא הייתי קונה את הרכב גם לא בשקל.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תגיד לרכב יפה שלום ולא להתראות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מס' מנוע שלא תואם לרישיונות הרכב יכול להיות גם מנוע מרכב גנוב או שהמספר משוכפל, תבדוק טוב טוב אם המספרים מחוקים או משונים יכול להיות שבהחלט מדובר במנוע שפורק מרכב גנוב או מספר משוכפל, תבדוק גם מספר שלדה. אישית לא הייתי נוגע ברכב כזה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

לא כל כך הבנתי.

זאת אומרת, יכול להיות שמספר מנוע לא תואם למספר שילדה כי הוא הוחלף בעבר, אבל כן תואם למה שרשום ברישיונות (אני יודע במפורש שהמוכר עובר טסט עם האוטו בלי קומבינות)?

או שעלי להתרחק (ולא בא לי לוותר בקלות, ייקח לי זמן למצוא רכב אחר).

המוכר הוא יד שלישית.

פורסם

יכול באמת להיות שהמוכר צודק בתמימותו ,יכול להיות שהרכב יצא כך מהמפעל ועבר טסטים יפה כל השנים (כי אף אחד לא שם לב) אבל אני יכול לומר לך שאתה צפוי לחתיכת כאב ראש שאתה לא מודע לו אפילו.אני מכיר מקרה כזה מקרוב ,אתה תגיע עד ליבואן שישלח אותך לבוחן משרד הרישוי והוא ישלח אותך חזרה ליבואן-במקרה שאני הכרתי הוא הגיע עד למשטרה.

לא מחייב שהמנוע הוחלף-כל זה יכול להיות בגלל טעות הקלדה של פקידה .

תנסה ליצור קשר עם הידיים הקודמות אולי יהיה לך קצה חוט.

אני לא הייתי נוגע ורק בגלל הבירוקרטיה!

Gn'f'R

פורסם

היה לי סיפור דומה, רק יותר מזעזע - עם מספר מנוע שהחליד עם הזמן כי ניקו אותו במברשת ברזל בכל טסט.

היה איום ונורא, הגעתי לבוחני רכב, ליבואן, קיבלתי מסמכים, אכלתי בולבול לא נורמלי וכמעט הגעתי למשטרה - ובסוף העבירו לי את הרכב טסט במכון רישוי במרכז הארץ, כשאני בכלל מהקריות. מזל שיש קשרים.

ממליץ לך להתרחק, וכמה שיותר מהר.

פורסם

יש מסמך מסודר, שנקרא "שטר מכר למנוע".

רשום בו מאיזה רכב פורק המנוע (או מס' רשומון יבוא אם זה מנוע מחו"ל), לאיזה רכב הוא הורכב וע"י מי (צריך להיות מכונאי מוסמך).

כשיש לך שטר כזה, אתה הולך למשרד הרישוי, נותן אותו ואת הרשיון לפקידה, ומקבל תמורתם רשיון רכב בו מופיע המספר החדש ללא זכר לישן.

גם אני בדעה להתרחק מהרכב כמו מאש.

כמו שאתה רואה, מדובר בפרוצדורה מאד פשוטה, כך שאם ההחלפה בוצעה באופן כשר אין סיבה לדלג עליה.

מה שכן, אם אתה בטוח בתמימותו של המוכר, תבדוק בעצמך שוב (או שתבקש מעוד מישהו). אולי הוא לא ראה טוב??

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...