Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביום חמישי האחרון הייתי צריך להגיע לת"א. בד"כ איני נוסע עם רכב אלא עם תחבורה ציבורית אך הפעם הייתי קצת לחוץ בזמן והחלטתי לנסוע עם רכבי.

במשך קרוב ל-20 דקות חיפשתי חנייה ועד שמצאתי והצלחתי להדחק איכשהו לחנייה הפצפונת שמצאתי הגיח פקח חנייה ואמר לי שזה רחוב שאחרי השעה חמש בערב רק לבעלי תו עירייה מותר להחנות שם ושלח אותי לחניון 2 רחובות משם.

הגעתי לחניון וכמובן שהיה מלא ולא מאוייש.

לבסוף החניתי ברחוב אוסישקין על כחול לבן ומרוב לחץ של זמן שחכתי לבדוק מה התמרור מורה בתחילת הרחוב (החניתי באמצע הרחוב), הפעלתי פנגו והלכתי לדרכי, כשחזרתי ראיתי דו"ח על השימשה ומבדיקה של התמרור בתחילת הרחוב גם על רחוב זה חל חובת המצאות מדבקת עירייה לאחר השעה חמש.

האם ניתן להמיר את הדו"ח באזהרה היות ואין בעברי דו"חות חנייה קודמים מטעם עיריית ת"א ?

פורסם

אין המרה לאזהרה בדוחות עיריה

אתה יכול לבקש לבטל את הדו"ח ולהראות ששמת פנגו

אולי ילך לך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כל האמור לעיל הוא המלצה ודעה אישית של מחבר המאמר בלבד ולא מדובר על מידע מחייב.

כך נכתב בסוף

מבחינתך אזהרה או ביטול דינם שווה

המרה לאזהרה הוא נוהל משטרתי לגבי דוחות של המשטרה בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה יכול להגיש ערעור ולבקש לבטל את הדו"ח לפנים משורת הדין. לרוב זה עובד, במיוחד אם לא היו לך דוחות אחרים בשנה החולפת.

יש אפשרות להגיש את הערעור באמצעות האתר של עיריית ת"א, מאוד נוח ויעיל.

(בפעמים שקיבלתי דו"ח זה עבד, אבל יתכן שבמקרה שלי זה היה יותר קל מאחר שאני תושב ת"א).

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

• תוכן חדש...