Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני יודע שטחנו הרבה את הנושא הזה בפורום אבל לא מצאתי תשובה שהבהירה לי את העניין...

רקע כללי:

יש לי רנו מגאן שנת 97 אוטומט מנוע 1600, יש בה 2 כריות אוויר אחת אצל הנהג ואחת אצל הנוסע שליד.

לפני כמה ימים הבחנתי כי נורת כרית האוויר דולקת בלוח השעונים (הייתי באילת אז חיכיתי עד שאחזור לצפון לבדוק את הנושא).

היום לאחר שחזרתי צפונה קפצתי לחשמלאי רכב ושם הוא חיבר את הרכב למחשב ועשה סריקה לתקלות, בסריקה נמצא כי יש קצר מתחת לכיסא של הנוסע.

כמובן שהפתרון שלו היה "לעבוד" על המחשב ולנטרל את הכרית אוויר כדי שהמנורה לא תידלק, אך אני מטעמים בטיחותיים ואמונה כי אם יש כרית אוויר ברכב אז כדי שהיא תפעל במקרה הצורך, התעקשתי שימצא פתרון כך שהכרית תיהיה פעילה ותשובתו לעניין הזה היתה כי "צריך להחליף את הכיסא של הנוסע כי יש בתוכו סלילים ושם הקצר"...

יש לציין כי הוא לא דאג לבדוק את הקונקטורים מתחת לכיסא או לעשות בדיקה מעמיקה יותר, אלא לתת תשובה או של ניטרול או החלפת כיסא...

שאלתי היא:

האם הגיוני שבגלל דבר כזה צריך להחליף כיסא שלם?

האם צריכה להתבצע בדיקה כלשהיא, בחוטים שמתחת לכיסא, לפני שמחליטים החלטות כמו החלפת כיסא?

המשך יום טוב,

וגמר חתימה טובה.:wink:

פורסם

אצלי במגאן 2, נורת הכרית אוויר הייתה נדלקת ונכבת(כל חצי שעה, שעה)

הייתה לי בעיה בגלל קצר לא עבד לי פנס, בקונקטורים בבית פיוזים החיבורים ניתכו, אחרי שעשו הלחמה ישירה, הנורה הפסיקה להדלק.

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם
שלום,

אני יודע שטחנו הרבה את הנושא הזה בפורום אבל לא מצאתי תשובה שהבהירה לי את העניין...

רקע כללי:

יש לי רנו מגאן שנת 97 אוטומט מנוע 1600, יש בה 2 כריות אוויר אחת אצל הנהג ואחת אצל הנוסע שליד.

לפני כמה ימים הבחנתי כי נורת כרית האוויר דולקת בלוח השעונים (הייתי באילת אז חיכיתי עד שאחזור לצפון לבדוק את הנושא).

היום לאחר שחזרתי צפונה קפצתי לחשמלאי רכב ושם הוא חיבר את הרכב למחשב ועשה סריקה לתקלות, בסריקה נמצא כי יש קצר מתחת לכיסא של הנוסע.

כמובן שהפתרון שלו היה "לעבוד" על המחשב ולנטרל את הכרית אוויר כדי שהמנורה לא תידלק, אך אני מטעמים בטיחותיים ואמונה כי אם יש כרית אוויר ברכב אז כדי שהיא תפעל במקרה הצורך, התעקשתי שימצא פתרון כך שהכרית תיהיה פעילה ותשובתו לעניין הזה היתה כי "צריך להחליף את הכיסא של הנוסע כי יש בתוכו סלילים ושם הקצר"...

יש לציין כי הוא לא דאג לבדוק את הקונקטורים מתחת לכיסא או לעשות בדיקה מעמיקה יותר, אלא לתת תשובה או של ניטרול או החלפת כיסא...

שאלתי היא:

האם צריכה להתבצע בדיקה כלשהיא, בחוטים שמתחת לכיסא, לפני שמחליטים החלטות כמו החלפת כיסא?

המשך יום טוב,

פשוט לא מקצועי התיקון שהוצע לך ואם אתה רוצה תיקון אמיתי גש לבעל מקצוע אחר.

פורסם
שלום,

רקע כללי:

שאלתי היא:

המשך יום טוב,

לי יש אותה בעיה בקליאו

אני כמעט בטוח שיש לך בעיה בקונקטורים מתחת לכיסא

אני יודע שזה לא פתרון הבעיה אבל אני מזיז קצת את החוטים והקונקטורים מתחת לכיסא והנורה נכבת

היא נדלקת בדרך כלל אחרי הזזת הכיסאות על המסילות

• ספונסר פורום
פורסם

מה שהמליץ לך החשמלאי הוא שטות גמורה.

הבעיה היא בתקע לנפץ חגורה פירוטכנית\ניתן לחתוך ולהלחים את הקונקטור והבעיה נפתרת לצמיתות,לאחר מכן צריך לשנות שוב את הקונפיגרציה שהחשמלאי שינה כדי שהחגורה תעבוד בתאונה חלילה.

אורן

פורסם
מה שהמליץ לך החשמלאי הוא שטות גמורה.

הבעיה היא בתקע לנפץ חגורה פירוטכנית\ניתן לחתוך ולהלחים את הקונקטור והבעיה נפתרת לצמיתות,לאחר מכן צריך לשנות שוב את הקונפיגרציה שהחשמלאי שינה כדי שהחגורה תעבוד בתאונה חלילה.

אורן

סליחה על הבורות,

- כשאתם אומרים קונקטור הכוונה היא לזה שיש כבל שיוצא "מהרצפה" של הרכב ובקצה יש לו חיבור פלסטיק "זכר" שמחובר לחיבור פלסטיק "נקבה" שהכבל שלו ממשיך לכיסא? :oops::roll::oops:

- הפיתרון הוא בעצם לחתוך את החיבורים האלה ולהלחים את הכבלים האלה?

נ.ב

החשמלאי עדיין לא שינה כלום רק בדק ואמר לי מה ההצעה שלו לפתרון...

ניסיתי לפני פתיחת הנושא בפורום לנתק ולחבר את החיבורים מתחת לכיסא וזה לא גרם למנורה להפסיק להדלק.

פורסם
סליחה על הבורות,

- כשאתם אומרים קונקטור הכוונה היא לזה שיש כבל שיוצא "מהרצפה" של הרכב ובקצה יש לו חיבור פלסטיק "זכר" שמחובר לחיבור פלסטיק "נקבה" שהכבל שלו ממשיך לכיסא? :oops::roll::oops:

- הפיתרון הוא בעצם לחתוך את החיבורים האלה ולהלחים את הכבלים האלה?

נ.ב

החשמלאי עדיין לא שינה כלום רק בדק ואמר לי מה ההצעה שלו לפתרון...

קונקטור = מחבר חשמלי.

הפתרון בדר"כ הוא להחליף את המחברים בחדשים או לעקוף אותו ע"י חיבור ישיר.

פורסם

תודה רבה חברה,

בזמן שחיכיתי לחשמלאי שיבוא לסדר לי את התקלה עברתי על התקלות שהצעתם לי

ובסוף התברר שהחיבור לנפץ של החגורה התנתק וכל מה שהיה צריך זה לחבר את השקע לתקע!

(עוד הייתי מחליף כיסא....:?)

אז תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לנו חג שמח ושנה טובה:wink:

• תוכן חדש...