Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה ,מישהו החליט לשפץ אותה.

בשעה טובה.

איזה רכב זה במקור?

אם אני לא טועה פונטיאק כלשהי...

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעייה תהיה לתחזק כאלה מכוניות:

אני כבר רואה מה יהיה עם כל החאפרייה שמתנהלת פה:

מהר מאוד נמצא את עצמנו עם:

אסטון מרטין עם שמן אמריקן איגל.

למבורגיני עם מי ברז ברדיאטור.

רוייס רוייס עם צמיגי לינג לונג.

פרארי עם כיסוי למושבים מאוטו דיפו ב 70 שקל....

והרשימה עוד ארוכה.

בעלים של פורשה, יגואר, SLS, הם ממש לא אותם סוג בעלים כמו של מאזדה 3 מליסינג.

תאמין לי שהם יודעים איך לטפל ברכבים שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרפליקה של הלמבורגיני מדהימה.

אמנם נראית קצת עקומה ונוטה ימינה :p אבל עצם העבודה הנקייה מהמם..

אגב הלמבורגיני האדומה שיש או היתה בארץ, איך הכניסו אותה אם יש בעיית חוקיות (ממה שהבנתי עם הבאת למבורגיני לארץ)

Opel Adam S 2017

פורסם
הרפליקה של הלמבורגיני מדהימה.

אמנם נראית קצת עקומה ונוטה ימינה :p אבל עצם העבודה הנקייה מהמם..

אגב הלמבורגיני האדומה שיש או היתה בארץ, איך הכניסו אותה אם יש בעיית חוקיות (ממה שהבנתי עם הבאת למבורגיני לארץ)

גם הכניסו למבורגיני אוראקו לארץ אין כאן עניין של בעיות חוקיות כל עוד הרכב עף מהארץ אחרי כמה זמן. האוראקו הבנתי שניסו בכלל להביא את הרכב שיקבל רישוי וישאר כאן. אף למבורגיני לא קיבלה רישוי ישראלי מלבד הרפליקה הזאת שנראית כאילו זה למבורגיני.והקונטאש האדומה בכלל היתה זמנית בארץ.

פורסם

הרפליקה של הקונטאש שופצה :) מגניב.

הרכב מבוסס על שלדה מוארכת של פונטייק פיירו, היו 2 מנועים, 2.5 ליטר מרובע צילנדרים ו2.8 V6.

fiero1.jpg

הפיירו מהווה בסיס לכל-כך הרבה רפליקות, ויש הרבה רפליקות שנותנות בראש למקור מבחינת ביצועים, מה גם שעלויות האחזקה הרבה יותר נמוכות.

הנה כמה רפליקות מבוססות פיירו:

lambo-cronen-fl-BIG.jpg

667189.1988.Pontiac.Fiero.jpg

31463_166759.jpg

blackF40_D.jpg

haters will hate

פורסם

כן, הפיירו משמשת בסיס להמון רפליקות, דווקא בסיס לא רע בכלל, הבעיה היא שצריך להאריך את השלדה ע"מ להשיג את אותו בסיס הגלגלים.

באירופה רוב הרפליקות מבוססות טויטה MR2, הרי הלמבורגיני והפרארי חולקות את אותו הרעיון עם הפיירו והMR2, מנוע מרכזי :)

lambo-scaramuzzino-tx-BIG.jpg

והנה תמונות מבניית רפליקה ללמבורגיני החדשה.

woodighini_450.jpg

הנה הקישור :

http://blog.cochesalaventa.com/ultimate-fiero-resurreccion-lamborghini-reventon-replica.html

haters will hate

פורסם

אף פעם לא הבנתי את הקטע עם הרפליקות הללו, בשורה התחתונה מתקבל כלי רכב עם כל החסרונות של סופרקאר

מימדים, לא פרקטי, מוחצן, לרוב ובעיקר בדגמים ישנים לא נוח לנהיגה בחיי יומיום - אבל זה גם לא מפצה בתחום הביצועים :roll:

ואפילו לא קרוב.

זה קצת מזכיר לי גברים שחובשים פיאה, הם בטוחים שהם עלו על משהו שאף אחד לא קלט.

פורסם
הפיירו שעליה בנויה הרפליקה שבארץ, נמכרה בארץ ויובאה בייבוא סדיר?

ואיך הרפליקה קיבלה רישוי?

שנות ה- 80 שהיתה פחות מודעות אז כנראה אישרו את זה בלי בעיה...

דרך אגב כל האטרקציה ברכב הזה היא הצורה, כי יש לרכב התנהגות חרא (לפי מה שאמרו בתכניות הרכב) ורעש של טרקטור...

Detailer.gif

• תוכן חדש...