Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש סוף סוף! בואנה ישראל מתקדמת יפה בתחום המוטורי

אבל הבעיה היא שהמחירים הם מעל 2 מיליון ש"ח, כבר עדיף לקנות פרארי 458 איטליה ב-1.6 מיליון ש"ח

אני מאמין שיקנו פה כמה יחידות,כי SLS עולה איפה בסביבות 2.2-2.7 מיליון

אני דווקא הייתי אומר שהלמבורגיני אמורה לעלות כאן בסביבות ה-1.5 - 1.8 מיליון ככה

יש פה מאלה מיליונירים שיכולים להרשות לעצמם איזה למבורגיני,רולס רויס,בנטלי,אסטון מרטין ופרארי

וכמו שפזולי אמר כבר יש הזמנות לפרארי ומזראטי (יחסית הרבה)

שמעתי שכבר קנו בישראל מכונית שעולה 3 מיליון ש"ח

ויש כמה עשירים שיביאו כבר את הבנטלי שלהם לישראל,ויש למבורגיני גאיירדו ספיידר כתומה שנוסעת לה פה בכבישי ישראל

ויש עוד מלאה שאני יכול להגיד... אז אני לא רואה סיבה שלא יקנו,עכשיו רק נשאר לבנות מסלולים וכבישים למכוניות האלה ולבנות מקום שדומה למונקו ולהוריד את המס וזהו! אנחנו נהיה אחלה מדינה :-)

פורסם

הבעייה תהיה לתחזק כאלה מכוניות:

אני כבר רואה מה יהיה עם כל החאפרייה שמתנהלת פה:

מהר מאוד נמצא את עצמנו עם:

אסטון מרטין עם שמן אמריקן איגל.

למבורגיני עם מי ברז ברדיאטור.

רוייס רוייס עם צמיגי לינג לונג.

פרארי עם כיסוי למושבים מאוטו דיפו ב 70 שקל....

והרשימה עוד ארוכה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בישראל יש מיליונר אחד ל1000 איש

ז"א שיש כ7000 מיליונרים

בישראל מיליונר הוא מי שיש לו מיליון שקל נזיל, ולא מיליון דולר נזיל.

מולטי מיליונרים יש הרבה פחות. (שזה מי שיש לו 30 מיליון שקל נזיל). 3 מכל 10 מיליונרים (ז"א 2400 איש). מתוכם לפחות מחצית לא גרים דרך קבע בארץ, ונוסעים באוטו בשווי של עד 600 אלף שקל. (לרוב ג'יפ - עולי חבר העמים שמחזיקים בדרכון/תעודת מעבר ישראלית ונכללים ברשימת המיליונרים).

מרצדס SLS עולה בסוכנויות יבוא אישי כ1.4 מיליון שקל (לפי יד 2) ולא 2.2 מיליון שקל.

אני משוכנע שהמכוניות הללו לא ימכרו במחירים גבוהים. הייתי ב IAA לפני 3 ימים, ורולס רויס פנטום קבריולט עולה כ200 אלף יורו. כולל המיסוי בגרמניה (שהוא לא נמוך בכלל). ההבדלים שם הם כ25 אחוז פחות במחיר מבארץ. ז"א שפה האוטו יעלה 250 אלף יורו. ז"א כ1.5 מיליון שקל.

פורסם

וואלאק תארזו לי בנטלי הדורבן המעופף מושבי עור קרפדה ווא-מיניבר מלא וודקה גרגוס ווא-דשבורד מצופה יהלומים ווא-ג׳קוזי גרניט-פורצלן מאחורה עם 7 ידידות אתיופיות ווא?...:lol:

turboy

פורסם
הבעייה תהיה לתחזק כאלה מכוניות:

אני כבר רואה מה יהיה עם כל החאפרייה שמתנהלת פה:

מהר מאוד נמצא את עצמנו עם:

אסטון מרטין עם שמן אמריקן איגל.

למבורגיני עם מי ברז ברדיאטור.

רוייס רוייס עם צמיגי לינג לונג.

פרארי עם כיסוי למושבים מאוטו דיפו ב 70 שקל....

והרשימה עוד ארוכה.

אני לא מסכים. כמו שאתה לא רואה רכבי יוקרה כגון מרצדס BMW נוסעות על לינגלינג וכל מיני כיסויים זולים על המושבים, ככה גם סביר להניח שלא תראה פרארי כזו. בנוסף, אני מאמין שיקימו פה מוסכים שידעו לטפל ברכבים מהסוג הזה או שתהיה אפשרות שליחת הרכב לחו״ל לטיפולים.

פורסם
בישראל יש מיליונר אחד ל1000 איש

ז"א שיש כ7000 מיליונרים

בישראל מיליונר הוא מי שיש לו מיליון שקל נזיל, ולא מיליון דולר נזיל.

מולטי מיליונרים יש הרבה פחות. (שזה מי שיש לו 30 מיליון שקל נזיל). 3 מכל 10 מיליונרים (ז"א 2400 איש). מתוכם לפחות מחצית לא גרים דרך קבע בארץ, ונוסעים באוטו בשווי של עד 600 אלף שקל. (לרוב ג'יפ - עולי חבר העמים שמחזיקים בדרכון/תעודת מעבר ישראלית ונכללים ברשימת המיליונרים).

מרצדס SLS עולה בסוכנויות יבוא אישי כ1.4 מיליון שקל (לפי יד 2) ולא 2.2 מיליון שקל.

אני משוכנע שהמכוניות הללו לא ימכרו במחירים גבוהים. הייתי ב IAA לפני 3 ימים, ורולס רויס פנטום קבריולט עולה כ200 אלף יורו. כולל המיסוי בגרמניה (שהוא לא נמוך בכלל). ההבדלים שם הם כ25 אחוז פחות במחיר מבארץ. ז"א שפה האוטו יעלה 250 אלף יורו. ז"א כ1.5 מיליון שקל.

נתחיל בזה שאין שום הגדרה ל"מליונר" מבחינה חשבונאית, כשבודקים כמות מליונרים במדינות מסויימות הדבר היחיד שגדיר מליונר היא החברה שמבצעת את האומדן (יש חברת מיוחדות לדברים הללו) מליון שקל נזיל יש לשכנה שלי בקופת גמל אני מבטיח לך שהיא לא תסע על אסטון מרטין, ויש מעל 50 אלף אנשים בארץ עם מליון שקל נזיל, כשאמרתי מליון דולר נזיל זה נאמר לאחר בדיקה של חברה מתמחית לפני כמה שנים שקבעה שיש בישראל מעל 10 אלף מליונרים תחת ההגדרה הזו, והמנכלים של בנק לאומי ופועלים גיחחו כיוון שטענו שרק בבנקים שלהם יש קרוב ל10 אלפים לקוחות שעומדים בהגדרה הזו.

כך ש7000 אנשים שיש להם מליון שקל נזיל? מגוחך, מליון שקל לא מספיק היום לדירת 2 חדרים איפה אתה חי בכלל.

• תוכן חדש...