Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת ברכב למשפחה עם תינוק. אני בעיקר רוצה שיהיה אמין וחסכוני בדלק.

בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על הרכבים שראיתי. האם הם אמינים? חסכוניים בדלק?

על מה אתם הייתם הולכים מכל אלה?

תודה רבה

 

מיצובישי כריזמה- יד:3. שנה: 02. מנוע: 1.6 ק"מ: 130אלף. מחיר24K

פורד פוקוס- יד:2. שנה: 03. מנוע: 1.6 ק"מ: 130 אלף. מחיר25K

קיה מנטור- יד:2 שנה: 03. מנוע: 1.6. ק"מ : 80אלף. מחיר 16K

סיטרואן C3- יד:2 שנה: 03 מנוע: 1.6 ק"מ: 110אלף. מחיר 25K

קיה ריו- יד:2 שנה:04 מנוע: 1.3 קמ:120אלף. מחיר 18K

סוזוקי סופר בלנו: יד 2 (בעלות קודמת השכרה-שנה אחת) ק"מ 120אלף. מחיר19K

פורסם

למשפחה הפורד פוקוס הכי מתאימה, מניסיון עם הרכב, אמין מאוד, בטיחותי, נוח, מרווח, תא מטען גדול, ביצועים טובים יחסית ואפילו מהנה לנהיגה. לגבי צריכת הדלק הוא פחות חסכוני מהסוזוקי, מהריו והסיטרואן אבל לא משמעותי וכחבילה כוללת הוא הכי ממולץ.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אצלי הפוקוס צרכה: 1/11.5 בבמומצע, חסכוני יחסית לפוקוס החדשה 2008 1/10.5.

חשוב לציין שהצריכה משתנה מנהג לנהג בהתאם צורת הנהיגה ואופן השימוש ברכב.

 

לגבי תקלות, אצלי עד 70,000 ק"מ בין הטיפולים לא הייתה אפילו תקלה אחת! חוץ מחלון חשמלי אחד שקרס לאחר המכירה תוקן ב-400 ש"ח. סה"כ אני מאוד ממליץ.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני כרגע נוהג על כריזמה מהשנתון שלך והאוטו סה"כ די נחמד, אבל נתן לי שלוש תקלות מתוכן 2 משמעותיות מאוד בחודש+ שהוא אצלי. לא בדיוק עושה לי רושם טוב לגבי אמינות. לא אומר שכדאי לשפוט לפי זה (גם אין לי מושג כמה הבעלים שלו מכניסה אותו למוסך לטיפולים שוטפים) אבל סתם חוויה אישית.

 

לגבי הסיטרואן - אני יודע שתוכלי להשיג C5 מהשנתונים האלו הרבה יותר בזול, ככה שזה נראה לי מחיר מוגזם בעליל. תבדקי מה אנשים אומרים על סיטרואן בנות 10 פה בפורום.

 

שימי לב, שהרכבים שהשוות ביניהם לא כולם באוטו הגודל, וגם טווחי המחיר שונים יחסית, ככה שאולי אם תתמקדי יות,ר הבחירה תהיה פשוטה יותר.

פורסם

מחזק את הטענה, הפוקוס עדיפה ברשימה.

 

המלצה, תחפש אחת פרטית ולא ליסינג.

לא ציינת מה התקציב שלך? במידה ויתאפשר תחפש משנתון כמה שיותר מתקדם. הפוקוס עברה מתיחת פנים ב 2003 גם סודרו כמה מחלות ילדות.

 

רכב עם הגה מדויק ומתקשר, מהנה לנהיגה.

הרכב חולק מכלולים עם המאזדה.

אוהב מוטוריקה וגם רטוריקה.

×
×
  • תוכן חדש...