Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מאוד כאב לי הלב היום בבוקר לראות את הרכב, חניתי בחנייה כדין, במקום האחרון בחניות צמודות למדרכה אבל כנראה שמישהו ניסה להכנס כדי לעמוד שם ולחכות, כואב הלב על רכב עם פחות מ10,000 ק"מ במיוחד שהמנייאק לא השאיר פרטים :( .

לעניין, צירפתי תמונות של מה שאני מתמודד איתו אשמח לדעת איך מורידים את הדבר הזה, האם אפשר להוריד את זה עם ספוג ומים או שזה דורש כלים רציניים יותר? בהנחה והצבע לא התקלף האם ישארו סימנים ויהיה צורך לצבוע?

תודה רבה מראש!

photo.jpg

photo (1).jpg

פורסם

שלום,

אני מבין את התחושה שלך, אבל אין לי איך לנחם אותך - זה צפוי לקרות גם בעתיד ( אין כאן כבוד לרכוש של הזולת).

תנסה לא לקחת את זה קשה מדי. גם אין סיבה לצבוע פגוש כל שני וחמישי...

לגבי הטיפול - מה שאני הייתי עושה (ועשיתי ברכב שלי )- מנקה עם ספוג, מים וסבון,

ואם עדיין נשארים סימנים, לוקח משחת שיניים (לא משנה איזו) ומשפשף עם מטלית + משחה את המקום.

לצורך העניין משחת שיניים משמשת בתור פוליש עדין.

לא עוזר - מורידים עם פוליש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת מצער לראות אוטו חדש עם מכה מעצבנת כזו.

לפחות תתנחם שמדובר רק בסימני הצבע של הטמבון הפוגע, ואין פגיעה בפח או בצבע הרכב שלך.

קח פוליש עדין ותשפשף בעדינות,תעבוד אל איזור קטן בצד לראות את השפעת החומר על הרכב שלך.

לאחר הפוליש העדין, תעבור על האיזור עם ווקס טוב ופה זה נגמר.

אני עובד באשדוד אם תצטרך עזרה אתה מוזמן.

פורסם

קודם כל תהיה רגוע, המצב , לפחות ממה שרואים בתמונה רק נראה רק.

למעשה ה״מנייאק״ רק השאיר צבע מהאוטו שלו ולא שרט את שלך.

נקה את האזור עם מיים ויבש.

השתמש בפוליש איכותי ושפשפף את האזור הפגוע. שים לב לא לחוץ חזק מידי כי אז תוריד לכה והאזור יראה דהוי.

בסוף התהליך , מרח ווקס איכותי כדי לאטום את הצבע.

למזלך , הרכב לבן וככל הנראה לא ישארו סימנים.

נסה ועדכן אם הצליח.

בהצלחה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אצלי היה סיפור דומה-בפנצ'ריה מישהו לקח רוורס וסימן את היאריס שלי מדלת הנוסע עד לחלון האחורי עם המראה שלו שהשאירה צבע לבן.

לקחתי WD40, ריססתי ממש טיפה על מטלית מיקרופייבר, ושפשפתי עד שהכתם ירד. אם לא הכל יורד ניתן לשפשף עם טיפה סקוטש (לא עם כרית ברזל של הכלים!) את הנקודות שנשארו.

לאחר מכן, שטוף את האזור ושים וקס.

פורסם
אצלי היה סיפור דומה-בפנצ'ריה מישהו לקח רוורס וסימן את היאריס שלי מדלת הנוסע עד לחלון האחורי עם המראה שלו שהשאירה צבע לבן.

לקחתי WD40, ריססתי ממש טיפה על מטלית מיקרופייבר, ושפשפתי עד שהכתם ירד. אם לא הכל יורד ניתן לשפשף עם טיפה סקוטש (לא עם כרית ברזל של הכלים!) את הנקודות שנשארו.

לאחר מכן, שטוף את האזור ושים וקס.

סקוטש?!?!?!?

חס וחלילה!! הוא ישרוט לעצמו את כל הצבע!

זה בסה"כ שאריות של צבע מהרכב שפגע בך, יש לך מזל ידידי.

תקנה פוליש NO7 מהוא סנטר או ACE ופשוט תשפשף את האזור הפגוע עם מטלית מיקור-פייבר נקייה ורכה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שים לב למה שרשמתי:

אם לא הכל יורד ניתן לשפשף עם טיפה סקוטש (לא עם כרית ברזל של הכלים!) את הנקודות שנשארו.

מדובר כאן על נקודות צבע שנשארו בלבד, לא על כל אזור הפגיעה. גם הפוליש שהמלצת לו יכול לפגוע לו בצבע במידה והשימוש אגרסיבי מדי.

חוץ מזה-מדובר על אזור הפגוש ולא על אזור המתכת של הרכב והשלדה. הפגוש עשוי מחומר דמוי פלסטיק, לא?

פורסם

פוליש 30 ש"ח.

לאחר מכן ווקס.

לא לעבוד עם הפוליש במקום חם, או תחת שמש ישירה.

לפי התמונות לא נראה כי יש פגיעה נוספת, ואלו רק שאריות של צבע מהרכב הפוגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שים לב למה שרשמתי:

חוץ מזה-מדובר על אזור הפגוש ולא על אזור המתכת של הרכב והשלדה. הפגוש עשוי מחומר דמוי פלסטיק, לא?

זה לא משנה אם מדובר על חלק מתכתי או על חלק מפלסטיק.

צבע הוא חומר רך וברגע שיגעו בו עם סקוטש הוא פשוט יישרט.

פוליש הוא חומר רך, שמסיר שכבה עדינה מאוד של צבע.

סקוטש לאומת זאת הוא חומר מאוד קשה, שפשוט יחרוט לבחור את הצבע וייצור לו שפשוף מגעיל.

פורסם

בוא אני ינחם אותך!

זה יכול לרדת ב 100% הכל הכל כמו חדש מילה שלי!

לך להום סנטר. קנה פוליש גס של No.7 ...קופסא לבנה עם מדבקה ירוקה.

קח מטלית מיקרופייבר...תמרח שכבה דקה של פוליש תיתן לו 2-3 דק' להתייבש.

תשפשף בעדינות עד שירד הצבע וזה כמו חדש.

עלות 30-40 שקל.

Honda Civic Mugen RR

פורסם
בוא אני ינחם אותך!

זה יכול לרדת ב 100% הכל הכל כמו חדש מילה שלי!

לך להום סנטר. קנה פוליש גס של No.7 ...קופסא לבנה עם מדבקה ירוקה.

קח מטלית מיקרופייבר...תמרח שכבה דקה של פוליש תיתן לו 2-3 דק' להתייבש.

תשפשף בעדינות עד שירד הצבע וזה כמו חדש.

עלות 30-40 שקל.

N07 הירוק הוא פוליש עדין. כדאי כמה שניתן להתחיל עם פוליש הכי עדין שאפשר. אם זה לא עוזר תמיד אפשר לעבור לגס יותר. פוליש גס פוגע בברק , אין טעם להרוג זבוב עם תותח.

פורסם

בזמנו גם לי היה שיפשוף על רכב מהשכרה,לי ייעצו להסיר את הצבע עם בנזין לבן(איננו תוקף לקה\צבע\פלסטיק וכד'),השתמשתי בבנזין לבן עם סמרטוט ולאחר כמה ניגובים קלים כל הצבע שהושאר על הרכב התנקה והכל חזר לקדמותו,אם למישהו ישנם הארות או הערות בנושא אשמח לדעת,לי זה עשה עבודה טובה.

פורסם

ועם איזה חומר אפשר להוריד\להעלים כמה שניתן שריטות? לא חריטות, שריטות. (מבקש שם של חומר מדויק + אופן הפעולה שצריך לבצע). תודה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ועם איזה חומר אפשר להוריד\להעלים כמה שניתן שריטות? לא חריטות, שריטות. (מבקש שם של חומר מדויק + אופן הפעולה שצריך לבצע). תודה :-)

על שריטות צריך לעבור עם נייר מים וסבון משהו כמו 2000-3000 (שלייף סבון)

לאחר מכן מרוח פוליש גס, לאחר מכן צריך לסיים עם פוליש עדין.

שמות קשה לי לתת לך כי אניאת החומרים שלי קניתי לפי משקל אצל פחח.

אני לא זוכר את שמו אך הוא נמצא ע"י מוסך צמרת של UMI באזור המוסכים של יצקח שדה.

צריך לנסוע על שונצינו עד הסוף ואז לפנות ימינה, אני מאמין שלכל חנות צבע תיהיה את החומרים הנ"ל.

אני אשיתי לא ממליץ על זה שקניתי ממנו, כי הוא מאוד יקרן ולא מקצועי.

• תוכן חדש...