Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, פתחתי לפני מספר חודשים שרשור דומה, אבל לאורך הנסיבות, לא הייתה לי אפשרות לרכוש את המחשב, ועכשיו בזמן שיש לי תקציב מסויים (סטודנט), אז כדאי לממש!

אז ככה הדרישות שלי הם קודם כל, לא לחרוג מה 2300 ש"ח.

לא כ"כ משנה לי איזו חברה יהיה המחשב, אם זה HP, LENOVO, ACER וכדומה.

כמובן שעדיפות פחות ל ACER משמועות, בכל אופן הנה הדרישות!

CORE I3

לפחות 2 ג'יגה זיכרון, כמה שיותר, יותר בריא

כרטיס מסך, כמו שהבנתי מגיע לרוב מובנה של INTEL HD, אני צריך קצת פירוט על זה

ולפחות 320 ג'יגה זיכרון, והבנתי שזה סטנדרט.

האם תיק אמור להגיע עם המחשב גם?, איזה דברים אני צריך גם?

ואם שכחתי משהו, אז בבקשה תעזרו לי.

אגב המחשב מיועד לעבודות, מוזיקה, סרטים, תמונות, ז"א שימוש כללי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

לא הצגת דרישות מיוחדות, אבל גם לא פירטת את אחד המדדים החשובים ביותר: מה הגודל הנדרש למחשב. מחשבים בעלי מסך " 15.6 יעלו לפי תקציבך או טיפה יותר, אבל אם אתה מנייד את המחשב הרבה תזקק למחב יותר קטן ("13-14) שיהיה יותר יקר (בין 3-4K בהתאם למפרט).

לגבי תיק - בד"כ לא מגיע עם המחשב, לפעמים מגיע תיק שרוול שאינו מספק. אם אתה מתכוון לנייד את המחשב הרבה תזקק לתיק איכותי (שיעלה לפחות 300 ש"ח) וכן לאבזרים כגון עכבר קטן וכו'.

בכל מקרה - אתה יכול לגת לחנות המחשבים הקרובה למקום מגוריך ולבדוק מה ההיצע בה. אני עשיתי זאת לפני כמה חודשים עבור הבן שלי, נכנסתי ל-KSP ויצאתי אחרי שעה (מתוכה 40 דקות התלבטות בין שני דגמים) עם מחשב חדש.

עוד דבר חשוב שעליך לשים לב אליו ואשר משפיע מאד על מחיר המחשב הוא משך וטיב האחריות - מחשב עם 3 שנות אחריות יעלה יותר, אם האחריות קצרה יותר כדאי לשלם תמורת הארכת האחריות ל-3 שנים, במיוחד אם המחשב יישב הרבה על הגב שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההמלצה שלי - תקנה מחשב לפי טיב נותן השירות שלו.

מי? תקרא באינטרנט, תשאל חברים, תתיעץ.

מי לא? אני אגיד לך ממי אני לא הייתי קונה מחשב: ממי שמקבל שירות על ידי טלדור. גם אני שילמתי עבור הארכת האחריות ל-3 שנים. כשנזקקתי לה, קיבלתי שירות מזעזע. בקרוב אכתוב הודעה שתסכם את הסאגה. לידיעה: טלדור נותנים שירות לאייסר, פקרד בל (שזה מותג של אייסר), HP ואולי עוד.

:turn-l:
פורסם

אני צריך מחשב 15.6"

אני עכשיו בהתלבטות בן שני מחשבים, עם מפרטים כמעט זהים, רק ההבדל הוא שאחד מהם 4 GB זיכרון ואחד מהם 2 GB, הקטע שהוא ש 4 GB זה נחמד, אבל הוינדוס, לא ישתמש ביותר מ 3, אז אין טעם.

המחשב עם ה 4 GB הוא ACER וה מחשב עם ה 2 GB זה לנובו, וכולם אומרים לי תקח לנובו עם עיניים עצומות.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

קנינו למשפחה השבוע את הלנובו השני שלנו. מאלקטרה מחשבים.

מדובר בלנובו g570 מעבד i3-2310m - הדור השני של הi3

2GB ram (לקנות עוד 2גיגה זה 100 שקל בכל חנות)

320GB

צורב DVD

win 7 home premium 64bit

וכמובן הכרטיס המובנה של אינטל (גם כן מהסדרה החדשה) - מריץ בצורה סבירה מאוד משחקים בהגדרות נמוכות..

במחיר של 2200 שקל , כולל DVD נייד בתור צ'ופר.

ניתן למצוא בהפרשים של 50-100 שקל (פחות) גם בivory ודומיהם.

זה אחלה מחשב שגם מתאים לדרישות שלך ואתה תהנה ממנו.

המחשב הזה מגיע עם אופיס 2010 מקורי שכולל וורד ואקסל בלבד - אחלה דבר בלי המצפון של תוכנה לא חוקית.

מבחינת שירות לקוחות, נזדקקתי לעזרתם בטלפון מספר פעמים והם היו מאוד יעילים, למזלי, לא ניצלתי את האחריות מעבר לזה.

חסרון ששמתי לב אליו הוא החוסר בBT, אם זה רלוונטי לך. מה שכן, דונגל פשוט מDX יעלה פחות מ2$..

אפשר גם לראות שהם התקדמו מאז הG550 שיש לי, איכות הבניה יותר טובה (כל הפאנל הראשי, איפה שהמקלדת, הוא מתכתי), טאצ'פאד יותר מתקדם (מולטי-טאץ' -סיבוב, pinch zoom), וגם פיזור חום יותר טוב לדעתי - מבחינת פתחי איוורור.

לגבי תיק, הרבה פעמים יש מבצעים על תיקים של Swiss-gear המקורי, לא "מרקו-פולו", באופיס דיפו.

קניתי לפני שנתיים ב200 ש"ח (היום נמכר בפחות) תיק בגודל בינוני שלדעתי מספיק בשביל סטודנט, נכנסים בו קלסר גדול וכמה חוברות בכיף.

יש מספיק מבחר של תיקים מחברות שונות ולדעתי תוכל בקלות למצוא אחד שמתאים לך עד 200 שקל.

לגבי עכבר, ממליץ לקנות אלחוטי, ותוספת של כפתור back מאוד מועילה. פשוט תגש לחנות מחשבים כמו ivory, תגע בכמה עכברים ותחליט. סיפור של 60-150 שקל לרובם. שים לב שיש עכברים שעובדים על BT , זה נוח אם גם ככה יש לך במחשב וזה חוסך לך פורט של USB, ויש עכברים עם nano-transceiver, ששמו כן הוא, דונגל אלחוטי קטן שעובד רק עם העכבר.

כמו כן יש מספר שיטות "סריקה" מתקדמות יותר של העכבר, ביניהם לייזר וbluetrack.

רכישה נעימה ובהצלחה בלימודים, בקרוב אצלי.

פורסם
קנינו למשפחה השבוע את הלנובו השני שלנו. מאלקטרה מחשבים.

מדובר בלנובו g570 מעבד i3-2310m - הדור השני של הi3

2GB ram (לקנות עוד 2גיגה זה 100 שקל בכל חנות)

320GB

צורב DVD

win 7 home premium 64bit

וכמובן הכרטיס המובנה של אינטל (גם כן מהסדרה החדשה) - מריץ בצורה סבירה מאוד משחקים בהגדרות נמוכות..

במחיר של 2200 שקל , כולל DVD נייד בתור צ'ופר.

ניתן למצוא בהפרשים של 50-100 שקל (פחות) גם בivory ודומיהם.

זה אחלה מחשב שגם מתאים לדרישות שלך ואתה תהנה ממנו.

המחשב הזה מגיע עם אופיס 2010 מקורי שכולל וורד ואקסל בלבד - אחלה דבר בלי המצפון של תוכנה לא חוקית.

מבחינת שירות לקוחות, נזדקקתי לעזרתם בטלפון מספר פעמים והם היו מאוד יעילים, למזלי, לא ניצלתי את האחריות מעבר לזה.

חסרון ששמתי לב אליו הוא החוסר בBT, אם זה רלוונטי לך. מה שכן, דונגל פשוט מDX יעלה פחות מ2$..

אפשר גם לראות שהם התקדמו מאז הG550 שיש לי, איכות הבניה יותר טובה (כל הפאנל הראשי, איפה שהמקלדת, הוא מתכתי), טאצ'פאד יותר מתקדם (מולטי-טאץ' -סיבוב, pinch zoom), וגם פיזור חום יותר טוב לדעתי - מבחינת פתחי איוורור.

לגבי תיק, הרבה פעמים יש מבצעים על תיקים של Swiss-gear המקורי, לא "מרקו-פולו", באופיס דיפו.

קניתי לפני שנתיים ב200 ש"ח (היום נמכר בפחות) תיק בגודל בינוני שלדעתי מספיק בשביל סטודנט, נכנסים בו קלסר גדול וכמה חוברות בכיף.

יש מספיק מבחר של תיקים מחברות שונות ולדעתי תוכל בקלות למצוא אחד שמתאים לך עד 200 שקל.

לגבי עכבר, ממליץ לקנות אלחוטי, ותוספת של כפתור back מאוד מועילה. פשוט תגש לחנות מחשבים כמו ivory, תגע בכמה עכברים ותחליט. סיפור של 60-150 שקל לרובם. שים לב שיש עכברים שעובדים על BT , זה נוח אם גם ככה יש לך במחשב וזה חוסך לך פורט של USB, ויש עכברים עם nano-transceiver, ששמו כן הוא, דונגל אלחוטי קטן שעובד רק עם העכבר.

כמו כן יש מספר שיטות "סריקה" מתקדמות יותר של העכבר, ביניהם לייזר וbluetrack.

רכישה נעימה ובהצלחה בלימודים, בקרוב אצלי.

אתה מדבר על הלנובו שעכשיו במבצע ב IVORY?

שעולה 2150 ש"ח?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7162&CatCode=315

חבר שלי קנה אותו והוא אמר שהוא מעולה!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
לגבי עכבר, ממליץ לקנות אלחוטי, ותוספת של כפתור back מאוד מועילה.

מחזק את ההמלצה על עכבר עם BACK, למי שגולש הרבה באינטרנט זה פשוט חובה בניידים.

התרשמתי בצורה דומה מה-570. במחיר הזה אין בכלל התלבטות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי תיק אם מדובר בסטודנט צריך תיק גדול ככל שאפשר, אחרת או שלא יהיה מספיק מקום או שהכל, כולל המחשב, יימעךץ

מצד שני - הבחור רוצה "15.6 כלומר המחשב ישאר בבית על השולחן, ואז חשיבות התיק יודרת פלאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי,

אם יש לך אפשרות שמישהו ישלח לך מחו"ל אני אמליץ לך לעשות את זה.

אני שלחתי השבוע לאח שלי מחשב נייד 15' של ASUS עם המפרט הבא:

מעבד i3 M2330 2.2

4GB memory (במקור היה 2, שידרגתי).

500GB כונן קשיח

צורב DVD

מערכת הפעלה 7 home premium 64bit

מגיע עם עכבר אופטי ותיק נשיאה.

כשאח שלי בדק בארץ הוא מצא את הקונפיגורציה עם המעבד החלש יותר (2310m) ו-2GB זכרון בכ-2400 שקלים.

לי זה עלה כולל השדרוגים 2000 שקלים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הקטע שהוא ש 4 GB זה נחמד, אבל הוינדוס, לא ישתמש ביותר מ 3, אז אין טעם.

כמעט כל הניידים עם 4GB זכרון מגיעים עם WIN64BIT, שינצל את כל הזכרון

פורסם

מצ"ב קישור לדגם של ASUS שהוא אמנם לא עם I3 אבל כן בארכיטקטורת SANDY BRIDGE, הפלוס העיקר והחשוב הוא אחריות 3 שנים איסוף והחזרה ומחיר 2450 ש"ח בלבד.

http://www.visualdg.co.il/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D_ASUS/NoteBooks/15.6%22/1210-X54L/

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...