Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שהוא אמר. ידוע שהאיש הוא ראש קשה, וידוע שהוא מתנגד נמרץ לריכוזיות וקרטליזציה(או במילים אחרות - ענף הרכב). מה דעתכם - האם זליכה יצליח לבצע שינוי משמעותי שיוריד את מחירי הרכבים? לפי דבריו בכוונתו להכריח כל שחקן בשוק להקטין את חלקו לכ10% ולא יותר - המשמעות היא שלמאזדה למשל יהיו שלושה יבואנים, ואז אולי תהיה תחרות. בנוסף תתכן פתיחת השוק לייבוא אישי בלא מיסוי מוגזם, והפחתת מס קניה.

הוועדה תגיש את המלצותיה עוד השנה, ואם היא תצליח לרכב על גלי המחאה, ייתכן שינוי משמעותי. ראשי קרטל הרכב כבר החלו במסע לוביזם עצבני כולל מר שמואל חרלפ בעצמו(כלמוביל) :

http://www.themarker.com/cars/1.1397224

בקיצור נמרץ - מה דעתכם, האם הייתם מחכים עם רכישת רכב חדש כמה חודשים? גם אם לא יתקבלו בסופו של דבר המלצות הוועדה תיתכן פאניקה שתגרום להורדת מחירים.

פורסם

זליכה צריך להיות שר האוצר !

יש לו רעיונות אדירים בעוד המון נושאים - רק חבל שהפוליטקאים המלוכלכים הצליחו לזרוק אותו ממשרד האוצר .

פורסם

צריך לראות את זה באספקלריה רחבה יותר. הוא כנראה מונה לשם מראש כדי לעשות "בלאגן" כי ידעו שבאופיו הוא לא מתפשר (לפחות לכאורה). הוא באמת גילה שם בעיות קשות, ובגלל זה (שוב, לכאורה) העיפו אותו משם. אבל כידוע, מי שאתה זורק מהדלת - נכנס מהחלון. במקרה שלו, לאחר כמה שיחות אישיות איתו, אני חושב שטוב שהוא חוזר להשפיע (שוב, גם אם לכאורה :-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
צריך לראות את זה באספקלריה רחבה יותר. הוא כנראה מונה לשם מראש כדי לעשות "בלאגן" כי ידעו שבאופיו הוא לא מתפשר (לפחות לכאורה). הוא באמת גילה שם בעיות קשות, ובגלל זה (שוב, לכאורה) העיפו אותו משם. אבל כידוע, מי שאתה זורק מהדלת - נכנס מהחלון. במקרה שלו, לאחר כמה שיחות אישיות איתו, אני חושב שטוב שהוא חוזר להשפיע (שוב, גם אם לכאורה :-) ).

יש לגביו דעות לכאן ולכאן. לכן, אני חושב שיש לשפוט אותו רק לאחר מעשה. בינתיים, מדובר בדיבורים וברוח, בדברים אלה הוא מצטיין, אין ספק. מילים יפות. כולנו, אני חושב, מחכים למעשים. שלו ושל השר :roll:

פורסם

אי אפשר להאמין אפילו לשניה לכל בעלי העניין שמדברים.

זליכה הוא אובייקטיבי ואני מאוד מקווה שהוא יצליח לצלוח את צבא הלוביסטים והפוליטיקאים שיבואו נגדו.

מה שכן, ברור שזה תהליך שיקח זמן רב.

קודם הועדה צריכה לסיים את פעילותה, להגיש המלצות, לראות שההמלצות אכן מתקבלות.

רק אז יקבעו תאריך עתידי לתחילת הרפורמה. בתקוה שהאוצר לא יטרפד את זה דרך חוק ההסדרים.

בקיצור, אני לא הייתי מחכה עם קניית אוטו בגלל זה.

ברגע שיהיה תאריך לכניסת הרפורמה לפעולה. אז יהיה אפשר לשקול אם שווה לחכות לה או לא.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

הבנאדם השתגע לגמרי. 3 יבואנים למזדה? בקצב הזה מחירי רכבים עלולים לרדת למה שהם באמת אמורים להיות!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא זליכה ולא כץ יקבעו למאזדה למנות 3 יבואנים.

אפילו היצרנים ביודעם את גודלו של השוק הישראלי מעדיפים יבואן שמחזיק כמה יצרנים כדי שהגודל מביא לתוצאות טובות יותר, וחוסן פיננסי שמבטיח שקט ליצרן, ואפשרויות שיווקיות יותר טובות.

מה שבאפשרותם לעשות היא לפתוח את השוק ליבוא מקביל , דבר שהשר הברברן כבר עשה לפני שנתיים בהצלחה פנטסטית.

אפס מכוניות יובאו, וזאת על פי הצהרתו של השר כאשר מינה את הוועדה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אי אפשר להאמין אפילו לשניה לכל בעלי העניין שמדברים.

זליכה הוא אובייקטיבי ואני מאוד מקווה שהוא יצליח לצלוח את צבא הלוביסטים והפוליטיקאים שיבואו נגדו.

מה שכן, ברור שזה תהליך שיקח זמן רב.

קודם הועדה צריכה לסיים את פעילותה, להגיש המלצות, לראות שההמלצות אכן מתקבלות.

רק אז יקבעו תאריך עתידי לתחילת הרפורמה. בתקוה שהאוצר לא יטרפד את זה דרך חוק ההסדרים.

בקיצור, אני לא הייתי מחכה עם קניית אוטו בגלל זה.

ברגע שיהיה תאריך לכניסת הרפורמה לפעולה. אז יהיה אפשר לשקול אם שווה לחכות לה או לא.

זה נכון שזה ייקח כנראה זמן, אבל בארץ לאור מחירי הרכב הנוכחיים צריך להסתכל על הרכב כעל השקעה כלכלית. מי שקונה רכב משפחתי חדש היום ב120 אלף ש"ח עלול למצוא את עצמו בעוד שנה עם מוצר ששווה הרבה פחות. ככל שהוועדה תתקדם עלולה להיות ירידה בקצב מסירת הרכבים, אם המחירים יישארו אותו דבר(והם כבר יורדים ע"ע פוקוס חדשה).

עם זאת אוגוסט היה חודש טוב יחסית לשנה שעברה אז הציבור כרגע כנראה לא בונה על הוועדה.

ולגבי הלוביסטים והפוליטיקאים שייצאו נגד המהלך - צריך לראות. כרגע השיח הפוליטי בנושאים האלה השתנה בגלל המחאה בצורה מאוד משמעותית. פתאום כולם מדברים על ריכוזיות תחרות וכו'. באווירה כזו יהיה להם קשה למסמס את המסקנות בצורה ברורה.

פורסם

אולי המוצר שלו כרגע שווה פחות- אבל המוצר הבא שהוא יקנה גם יעלה הרבה פחות.

במידה ואותו אדם קונה מוצר חדש, הוא לא מרוויח לא מפסיד.

במידה והוא מוכר לפני הירידה וקונה אחרי- הוא מרוויח

במידה והוא מוכר אחרי הירידה ולא קונה- הוא מפסיד.

יהיו פה מעט שיפסידו, מעט שירוויחו, והרבה מאוד שזה לא ממש ישנה להם, חוץ מפסיכולוגית כמובן.

פורסם
הבנאדם השתגע לגמרי. 3 יבואנים למזדה? בקצב הזה מחירי רכבים עלולים לרדת למה שהם באמת אמורים להיות!

רשמית התגובה המטופשת ביותר שקראתי בפורום הזה , באמת אפשרי שימכרו בהפסד כדאי להם

:)

פורסם

Keyser כתב:

רשמית התגובה המטופשת ביותר שקראתי בפורום הזה , באמת אפשרי שימכרו בהפסד כדאי להם

:)

אם לא היה ברור - זה נאמר בציניות :evil: ואולי כן ..

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...