Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נוסע כ12 אלף קילומטר בשנה ונוסע כל יום (נסיעות קצרות)

איך יתכן שמצבר כזה שהוא די יקר הלך כל כך מהר?

המים מלאים בכל 6 התאים וגם שהנעתי עם כבלים ונסעתי שעה הוא כבר לא הניע אחרי שעה מאז שכיביתי.

כשהרכב מונע המתח 13.45 וולט בסרק ועד 13.50 כשמעלים סל"ד,

אין שום נורה דולקת בשעונים (שלא אמורה לדלוק) ואחרי ההנעה אין שום בעיות, הטעינה תקינה אם ככה?

פורסם

תבדוק טעינה באלטרנטור.

למה לעזאזל 800 שקל מצבר?

פה בב"ש יש את היבואן שלהם, 350 שקל וורטה או וולטה אנערף אותו זבל, אחריות שנה, כבר חצי שנה ברכב (אחרי שיפוץ אלטרנטור), אפילו 0.01 וולט לא ירד לו.

גם שאבא שלי נתקע עם ביום שישי בערב והיה חייב את הרכב, שמו לו שנפ ב700 אבל באו עד אליו עם רכב שירות.

אתה משלמים הרבה מאוד!

לאיזה רכב? (לרגע חשבתי שזה אוטובוס.)

פורסם

לדעתי אין לך מה להתלונן על איכות המצבר נשמע סביר לגמרי ....

מה שכן אתה יכול כנראה להתלונן על המחיר המופקע שקנית אותו ....

פורסם

מסכים עם קודמיי המחיר בשמיים קניתי וולטה לפני חצי שנה ב 350 ש''ח

המתח בסדר גמור זה מה שאמור להראות לך אל תשכח שמרגע הנעת הרכב האלטרנטור נכנס לפעולה ולא המצבר

פורסם

לפני כמה שנים מחיר העופרת זינק בצורה מטורפת מה שגרם לעלייה חדה מאוד במחירי המצברים.

המחירים ירדו מאז, אך לא לרמת המחירים שהייתה לפני - 5-6 שנים.

לכן מצבר שנרכש לפני כמה שנים, אם הוא בעל קיבולת גדולה או מיוחד ולא נרכש במקום הכי זול בעיר - בהחלט היה יכול לעלות 800 ש"ח וצפונה.

פורסם

תודה על התגובות, אז אתם אומרים ששנתיים זה סביר למרות שהיה מונע כל יום ואפילו מספר פעמים ביום בדרך כלל?

ובכל אופן איזה מצבר מומלץ לקוואליר? יש לה חיבורים במקום ששונה מרוב המצברים ובגלל זה רוב המצברים הרגילים לא מתאימים אז אני מחפש המלצה. כמעט בטוח שהמצבר הוא 60 אמפר שעה.

פורסם

הכי זול - הכי מומלץ.

גם היקרים וגם הזולים מחזיקים פחות או יותר אותו דבר.

מאיפה אתה בארץ?

מקומות זולים לרכישת מצברים הם: לירז מצברים ואיציק מצברים באיזור המרכז.

פורסם
הכי זול - הכי מומלץ.

גם היקרים וגם הזולים מחזיקים פחות או יותר אותו דבר.

מאיפה אתה בארץ?

מקומות זולים לרכישת מצברים הם: לירז מצברים ואיציק מצברים באיזור המרכז.

אני בבאר שבע

באמת לא משתלם להשקיע? אני הבנתי שהבעיה בגלל התצורה המוזרה שאני צריך למצבר מבחר קטן והכל יקר :?

פורסם
תבדוק טעינה באלטרנטור.

למה לעזאזל 800 שקל מצבר?

פה בב"ש יש את היבואן שלהם, 350 שקל וורטה או וולטה אנערף אותו זבל, אחריות שנה, כבר חצי שנה ברכב (אחרי שיפוץ אלטרנטור), אפילו 0.01 וולט לא ירד לו.

גם שאבא שלי נתקע עם ביום שישי בערב והיה חייב את הרכב, שמו לו שנפ ב700 אבל באו עד אליו עם רכב שירות.

אתה משלמים הרבה מאוד!

לאיזה רכב? (לרגע חשבתי שזה אוטובוס.)

דאא, כי הוא קנה אותו לפני שנתיים שמחירי המצברים היו גבוהים אול? ולמה לעזאזל אבא שלך שילם 700 שקל על מצבר שעולה אולי 400?

פורסם
דאא, כי הוא קנה אותו לפני שנתיים שמחירי המצברים היו גבוהים אול? ולמה לעזאזל אבא שלך שילם 700 שקל על מצבר שעולה אולי 400?

800 :roll:

ממ הוא לא בדיוק מתעסק במצברי רכב ביום יום. אבל אני מתאר לעצמי שהוא התייעץ קצת קודם או בדק חברות אחרות. הבעיה כמו שכבר אמרתי היא שרק מעט מצברים מתאימים לרכב והמצבר הוא יחסית די גדול, אני הבנתי שזה היה המחיר. יכול להיות גם שזה מצבר שאמור להיות איכותי אבל זה לא בדיוק מה שהוא הוכיח :?

אז לעניין, איזה מצבר מומלץ ?

פורסם

13.45 זה לא תקין חבר ,

המתח הדרוש אחרי הנעה הוא 14.4 +- לצורך טעינה , 13.5 זה ללא טעינה.

וד"א, אם אתה מעוניין במצבר נורמלי שמחזיק טוב -שנפ.

פורסם

יום שישי בערב, מחוץ לעיר, גשם, חייב לחזור הבייתה, אין מה לעשות. (מצד שני לאוטו השני קניתי ב350, שזה בין הזולים שיש בארץ!)

בקשר לתגובה הקודמת שלי, טעיתי בקשר לאלטרנטור, לא שמתי לב שכתבת שנתיים.

שנתיים סביר לדעתי, ככה זה גם במכוניות שלי, בגלל זה אני שם הכי זול.

פורסם
יום שישי בערב, מחוץ לעיר, גשם, חייב לחזור הבייתה, אין מה לעשות. (מצד שני לאוטו השני קניתי ב350, שזה בין הזולים שיש בארץ!)

בקשר לתגובה הקודמת שלי, טעיתי בקשר לאלטרנטור, לא שמתי לב שכתבת שנתיים.

שנתיים סביר לדעתי, ככה זה גם במכוניות שלי, בגלל זה אני שם הכי זול.

אתה נוהג יותר משנתיים?

אל תראה פה הבעת דיעה כלשהי אלא שאלה.

• תוכן חדש...