Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mcyossi, בגולף אין מתח קבוע מהמצת. ז"א כשרכב לא מונע המצלמה לא עובדת.

אצלי (גם כן גולף דור 5) ביקשתי ממתקין שיעביר לי את החוטים דרך הקורה והמטען של המצלמה נמצא ליד המראה המרכזית, ככה זה הרבה יותר אסטתי וגם שקע המצת פנוי (אני שונא לראות את המאפרה פתוחה).

VW Golf GTI 2006 Manual

• תגובות 430
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
mcyossi, בגולף אין מתח קבוע מהמצת. ז"א כשרכב לא מונע המצלמה לא עובדת.

אצלי (גם כן גולף דור 5) ביקשתי ממתקין שיעביר לי את החוטים דרך הקורה והמטען של המצלמה נמצא ליד המראה המרכזית, ככה זה הרבה יותר אסטתי וגם שקע המצת פנוי (אני שונא לראות את המאפרה פתוחה).

נשמע בדיוק כמו מה שחשבתי עליו, חיבור קבוע מבלי התעסקות מיותרת, ולא פחות חשוב שיהיה אסטתי.

באופן עקרוני יש לי חשבון באיביי, עדיין לא יצא לי להזמין משהו מהאתר, זה לא שאני טכנופוב, אבל בכל כל הקטע הטכני אני מעדיף לא להתעסק. ניסויים בחשמל אני אעשה במקום אחר, גם מעדיף לא לתת לחברים אחרים עם "חוש טכני" טוב יותר משלי להתעסק לי בחשמל הרכב ובפלסטיקה.

מה שכן אני אשמח להמלצות לבעל מקצוע שמוכר מצלמות סבירות במחיר הגון כולל התקנה. אם למישהו יש, זה יהיה מקום טוב להעלות פרטים של אנשי מקצוע טובים.

יש לי בחור שהתקנתי אצלו את המערכת ברכב הקודם שלי, עשה עבודה דיי נקייה, אני אבדוק איתו במקביל כבר מחר.

I should win a fucking AWARD for being me

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקומם, על גבול הלא ייאמן להעצר ולהקנס כ"כ הרבה פעמים בפרק זמן כ"כ קצר על לא עוול בכפו.

תעודת עניות למשטרת ישראל.

פורסם

:lol:

אין להם אפשרות להכניס הערה בת.ז/מ.ר שלו שתופיע במסוף כדי שיפסיקו לתת לבנאדם דו"חות?

כל דו"ח שהוא מקבל נגמר בביטול ומבוכה למשטרה, למה בכלל להתעסק אתו, אין מספיק אנשים בלי מצלמה ש"לא עוצרים" שם?:roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מדהים, לבנאדם יש כשרון מיוחד לדברים האלה :lol:

ועוד יותר מדהים שהשוטר פשוט משקר במצח נחושה בלי למצמץ. אני מקווה שהסרטון הזה יגיע לידיים הנכונות (בתקשורת, קודם, ואח"כ בבית המשפט) בשביל שמישהו יתעורר וישים לדברים האלה סוף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לו מה להתעצבן ולצאת מדעתו כי מה שהכי חשוב זה שיש לו וידאו שמתעד את זה,

הרבה יותר מעצבן זה לחשוב כשאין לך מצלמה שמתעדת את המקרה וקורה דבר כזה,

זה פשוט גועל נפש, בושה וחרפה.

so far so good so what

פורסם

כשראיתי את נושא השרשור הייתי בטוח שזה כבר בלתי אפשרי והסרטון מבוים.

צפיתי בו ברצף ומה אגיד... :shock:

פשוט לא יאומן ובושה ל"משטרת" ישראל.

פורסם

יש מישהו שיש לו יותר חוסר מזל מדניס ( בלי לקחת בחשבון את שמעון פרס ) ?:lol:

או שיש לו רכב מושך במיוחד .

נראה לי שלקח את המשטרה כפרויקט והוא מחפש שוטרים שיעצרו אותו סתם כדיי שהוא יצלם אותם .

אולי הוא עוצר במקום שהשוטר לא רואה ואז נוסע ונעצר במטרה לסדר את המשטרה, קשה להאמין שכל כך הרבה שוטרים לא אמינים.

• תוכן חדש...