Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. :wink:

אני מחפש חנויות שמוכרות ידיות וואקום שנצמדות לפח של הרכב כמו של הזגגים.

מצאתי רק חנות אחת שוורץ כלי עבודה והם רוצים על ידית עין אחת סביב ה100 שקלים כולל מע"מ.

האם יש עוד חנויות באזור ת"א והמרכז שמוכרות את הידית וואקום? במחירים קצת יותר שפוים?

תודה.

http://www.google.co.il/imgres?q=%D7%99%D7%93%D7%99%D7%AA+%D7%95%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%9D&um=1&hl=iw&sa=N&tbm=isch&tbnid=5JrY_koVQqE10M:&imgrefurl=http://www.toptool.co.il/hebrew/Product.aspx%253FProduct%253D967%2526Category%253D44&docid=ihfFiyh8fmYYhM&itg=1&w=289&h=267&ei=a29TTt7UEYeRswb49tHvDw&zoom=1&iact=hc&vpx=613&vpy=84&dur=4391&hovh=213&hovw=231&tx=107&ty=103&page=1&tbnh=122&tbnw=146&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:6,s:0&biw=1024&bih=596

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מתנצל שלא ציינתי קודם לשם מה אני צריך את ידית הוואקום.

את ידית הוואקום אני צריך בשביל למשוך מעיכה שנוצרה בכנף הרכב שלי שמעתי שזה די חזק ועוזר.

האם למטרה הזאת ידית של 100 שקלים תעבוד טוב?

פורסם

אתה בטוח שידית הואקום תתפוס? אם יש מעיכה סביר להניח שפני השטח לא ישרים. ואז אין לך אפשרות ליצור וואקום.

מה חתימה? תתפשטי!

• אחראי פורום
פורסם
אתה בטוח שידית הואקום תתפוס? אם יש מעיכה סביר להניח שפני השטח לא ישרים. ואז אין לך אפשרות ליצור וואקום.

מסכים וגם אני חשבתי שהוא מתכנן מתקן למצלמה (פשוט כי גם לי יש סקיצות).

קניתי אחד מאותו אתר שנתת למעלה למוצר שייצרתי פעם, הוא היה עם שני בסיסי ואקום ויכול לשאת 90 ק"ג

(אני 73 ק"ג ולא עשיתי עליו רושם מיוחד), אבל באמת שאם אין לך בסיס ישר למשיכה, זה לא אמור לעבוד.

נסה מהחלק הפנימי אם יש גישה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לעניין הפומפה זה לא עבד. משום מה הפומפה לא נצמדה לפח בכלל! :| אם הפומפה לא נצמדה אז זה אומר שגם הידית וואקום לא תיצמד לכנף? אני מצרף תמונה של האזור לפי דעתכם זה יכול להיצמד?

DSCN2968 (Medium).JPG

פורסם

חשבתי על פטיש גומי באמת. אבל לצערי אני צריך לפתוח את הברגים ולשלוף את הכנף החוצה בשביל להגיע לשם.

הצלחתי לפתוח את כול הברגים ובורג אחד לא נפתח לי כנראה שהמפתח שלי לא מתאים.

• תוכן חדש...