Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת רמקולים של אלפין+ טוויטרים.+סאב DLS800 W.

אני מחפש מגבר איכותי, שיתן לי צליל איכותי ונקי, שפשוט יתן את התמורה שלו למחיר.

כרגע אני עם מגבר V15 עם 6 יציאות, אין לי תלונות על האיכות.(כניראה שזה בגלל שאני חדש בתחום.)

אבל, בשביל הידע, מגבר איכותי של רוקפורד או אינפיניטי או כל מותג איכותי אחר, יספק לי איכות שמע טובה יותר?

בתודה מראש לכל החברים הנפלאים, תענוג לקרוא את הפורום.

פורסם

כן. כמובן שציוד זה לא הכל, צריך להתקין כמו שצריך ולכוון כמו שצריך, אך JBL 1004 לדוגמא, ייתן לך שיפור בכל פרמטר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב

לדבריך יש לך סאב DLS 800 וואט

הסאבים היחידים של DLS בעלי יכולת ספיגה של 800 וואט שאני מכיר הם

1. אירידיום "10 IRIDUM 10I

2. נובליום "10 NOBELIUM 10I

במידה והפרטים שסיפקת נכונים אז אין לי מושג איך אפשר לתת המלצה על 1004

המגבר של ה JBL לא מסוגל להעיר את הסאבים האילו בבוקר

אני חושב שאם יש לך באמת סאב של 800 וואט ואילו וואטים של DLS אז תזדקק לייעוץ יותר רציני לפני רכישת עוד מגבר טעות

לגבי הרמקולים של אלפין קשה לי לייעץ לך כי חסרים לי נתוני הרמקולים או לפחות הדגם שלהם

במידה ותתן נתונים מדוייקים הכוללים את דגמי המוצרים אזי אשמח לעזור במוצר מתאים לציוד

כרגע כל המלצה תהיה חסרת אחריות כלפיך

יום טוב

דרור

פורסם

אבל, בשביל הידע, מגבר איכותי של רוקפורד או אינפיניטי או כל מותג איכותי אחר, יספק לי איכות שמע טובה יותר?

קרא טוב.

הוא לא ביקש מגבר שיתאים לסטאפ שלו אלא שאל "בשביל הידע" אם יהיה לו שיפור ממותג אחר מאלו שציין לעומת ה V15 שיש לו כרגע. נתתי את סדרת ה GTO כדוגמא לסדרה טובה, כדי שלא יתבלבל עם דגם נמוך יותר או יקר משמעותית.

וד"א, סביר להניח שהוא לא התכוון ל RMS.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בוקר טוב ישראל

שמעתי להמלצתך וקראתי טוב והבנתי שמדובר בסאבים סופר איכותיים וברמקולים שאני ואתה לא יודעים את הדגם שלהם

כמו כן הבנתי שהוא עובד עם מגבר פשוט אבל זה לא רלוונטי כי הבחור מחפש להתקדם

איך אתה סוגר לו פינה עם סאב כזה ועם רמקולים שאינך יודע מה הם, במגבר ממוצע לחלוטין כדוגמאת ה 1004 ??

ד"א גם אני לא התכוונתי ל RMS בסאבים

דרור

פורסם

הרמקולים של אלפין הם מדגם spj-69c3.

לV15 יש כרגע 6 יציאות, במידה ואמצא מגבר עם איכותי עם 4 יציאות, תיהיה ירידה באיכות אם אשתמש במפצל לחבר את הסאב ?

פורסם

טוב חברים, אני מתנצל על הבילבול, אבל שיהיה, העיקר להגיע לתוצאות.

רמקולים של אלפין הSPJ מחוברים מאחורה.

הסאב של DLS KW10 יושב בתיבה.

עקב החוסר רצון לעבור לרדיו דיסק, אני נשארתי עם המערכת המקורית, אז תוסיפו לתמונה גם מנחת של רוקפורד.

והמגבר שאני ממש רוצה להתפטר ממנו, הוא V15.

חשבתי על הרוקפורד P400.4

מה דעתכם? יש לכם הצעה טובה יותר?

פורסם

כדאי שתפרט את כל חלקי המערכת שלך כדי שנוכל להתקדם ולציין תקציב למגבר + סט קומפוננט קידמי ( במידה ואתה עדיין עם המקוריים של הרכב )

ד"א הסאב שלך הוא 200 RMS.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

למה אתה מתכוון שגיא?

איזה עוד פרטים אתה רוצה?

נתתי את כל הפרטים שאני יכול לחשוב עליהם.

הרמקולים של אלפיין הם ה-spj-69c3

הסאב של DLS KW10, 200RM 600W

מקדימה אני עדיין עם הרמקולים המקורים של הרכב+טוויטרים.

יש לי מנחת של רוקפורד.

והV15.

הדאגה העיקרית של היא אך ורק מגבר איכותי ואיכותי אמין ואיכותי.

כן אני יודע, זה דבר ראשון, אחר כך אוסיף סט קומפוננט איכותי.

פורסם

1200 1300.

אפשר לעלות קצת, אבל הדבר האידיאלי בשבילי זה איכות שמיעה, תן לי משהו שיחזיק לי גם קומפוננט עתידי.

ועוד דבר על הדרך, מה אתה אומר, ללכת על קומפוננט של אלפיין או של DLS?

אני מחפש משהו שיתחבר וישלים לי את כל הסט.

פורסם

חדש - JBL 1004 \ ROCKFORD P4004.

יד שניה ברמה גבוהה יותר - קיקר KX650.4 , המוכר רוצה עליו 1600 ש"ח מאמין שתוכל להגיע איתו לעמק שווה.

לגבי סט קומפוננט DLS זאת חברה מעולה אני לא כל כך בקיא בדגמים הנמוכים שלהם אז נשאיר את זה למישהו שמבין.

לגבי אלפיין הייתי יורד מהעניין שלהם.

אבל שוב תציין גם תקציב בשביל סט קומפוננט.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אוקיי תקשיב, בוא נעלה קצת את הרמה למגבר חדש, התקציב עלה 1500.

חשבתי על מגבר של CERWIN VEGA, לפי מה שקראתי האיכות שמיעה שלהם, משובחת.

מה אתה אומר?

שוב, בשביל להבהיר לך, אינני מחפש להרעיד שכונות, אני מחפש אך ורק צליל נקי ומרהיב, כן מרהיב, לא חוזק, אך ורק נקיות איכותית.

בענין הקומפוננט, אולי אתה יכול לתת לי הצעה שתשלים לי את הסט באיכות. אם תוכל שה לא יהי בשמיים, שיהיה COST EFFECTIVE :-)

הא כן, עוד דבר, אם אתה או כל חבר נכבד בפורום, להסביר לי מה ההבדל בין מגבר 4 ו5 ערוצים מבחינת איכות, והאם עם המערכת שלי שווה להשקיע ב5 ערוצים.

בתודה מראש, ובברכת כל טוב.

פורסם

אם התקציב טיפה גמיש יותר למגבר הייתי ממליץ לך ללכת על Celestra FA475x , אתה יכול לדבר עם חבר הפורום שהוא גם יבואן לגבי מחיר קוראים לו SROOL.

לגבי סט קומפוננט איכותי יש לך את HAT Imagine , אני לא בטוח לגבי מחיר אבל הוא סביב ה1K דבר עם Eliko הוא יתן לך יותר פרטים.

באותו מחיר יש לך גם מורל דוטק אוביישן.

אין קשר לאיכות בין מגבר 4 ל5 ערוצים , זה רק מספרי ערוצי הגברה.

אם אתה רוצה להגביר סט קופוננט קידמי עם קרוס פסיבי תצטרך 2 ערוצי הגברה , אם תרצה להוסיף סאב תצטרך מגבר מונובלוק שזה ערוץ אחד בודד או מגבר 2 ערוצים בגישור.

מה שנתתי לך זה מגבר 4 ערוצים , 2 ערוצים לסט קומפוננט קידמי + 2 ערוצים נוספים בגישור לסאב.

• תוכן חדש...