Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחחח:lol::lol::lol:

אדיר.

מעניין כמה זמן הדלת תחזיק מעמד, אבל לפי התאוריה שהם מציגים זה באמת יכול לעבוד, אולי אני אנסה זאת.

פורסם
מעניין, כמה פעמים צריך לטרוק כך עם הדלת?

אתה לא קורה יפנית? 5. מופיע על גבי המסך לפני הכיתוביות משמאל, תוך כדי הדגמת הטריקות.

בכל מקרה, זה לא אמור להיות מספר ברזל. מעלה אחת פחות? עוד שתי טריקות.

בכל מקרה יש בזה הגיון מסוים, חלון אחד פתוח, ופתיחת הדלת עם החלון הסגור "שואבת" אוויר קריר מזה שבתוך הרכב. חזרה על הפעולות גורמת להחלפת האוויר החם באוויר קריר יותר.

לא מומלץ לנסות במכונית יפנית.

פורסם

במקום להראות כמו אידיוט בחנייה, לא עדיף פשוט לפתוח את כל החלונות ולהתחיל לסוע?

כן,בשניות הראשונות זה גהנום אבל אח"כ זה מתאזן :roll:

V5

פורסם

לא מומלץ לנסות במכונית יפנית.

יש לי לגאסי מודל 1991. 20 שנים ועדיין לא התפרקו הדלתות .מבטיח לספר לך ולהעלות תמונות אם זה יקרה..:-D ...

פורסם

במקום לעמוד כמו מפגר ולטרוק את הדלת 50 פעם, אפשר להניע את הרכב, להדליק מיזוג, להמתין בחוץ 5-6 דקות (הפסקת סיגריה) ולהכנס.

תארו לכם בשבוע האחרון בו כל יום לוהט בחוץ, לעמוד יום יום ולדפוק את הדלת כמו פליט מבי"ח לחולי נפש. גם הב*צ*ם מזיעות, אז למה לא לעמוד בחוץ ולהוריד וללבוש את התחתונים הלוך ושוב.

הבקר הזה עם הקרינה גורם לאנשים להתנהג משונה.

פורסם

אין כמו סיאט. אני פותוח את החלונות דרך המפתח, ואז מרגישים גל חום בריח תות (תות בגלל הפחית ריח)

לאחר שהחלונות פתוחים אני עושה סיבוב סביב האוטו כבר עברו 20 שניות ואז נכנס יש הפרש מעלת משמעותי וגם יש צילון לשמשה הקדמית.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני פשוט מניע את הרכב ומדליק מזגן, ובו זמנית פורק את עגלת הסופר.

אם אני לא בסופר, פשוט שם מזגן ונוסע.

המצאה של טיפשים, אחרי חודש, הדלתות יתחילו לחרוק, ומצד שני יהיה לכם אחלה שרירי כתפיים.

פורסם

באמת לאן הגענו שאנשים לא מסוגלים לסבול חום של 50 מעלות למשך 15 שניות (הנעת הרכב ונסיעה של 10 שניות עם חלון פתוח).

אני מבין אם מכניסים תינוק לרכב, אבל בנאדם מבוגר ??

• תוכן חדש...