Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הייתי מסכם את זה כך לא צרפתיות עם קילומטראז גבוה

פשוט צרפתיות .

סתם לכלכת

כבעלים של סי5 ישנה אני יכול לומר לך שהיא מזדקנת בכבוד ומשרתת אותי נאמנה.

פורסם

למה פתחת שני שרשורים? המקום של הדיון הוא בפורום ייעוץ לפני רכישה. לאחר שתרכוש את הרכב תוכל להתכבד בלבקש דיעה בפורום טכני\אחזקה.

תעבור יחד איתי לפורום ייעוץ כדי לשמוע מה אני חושב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא הכי קשור אבל איך אני לא "מת" על מכון אלן שבבאר שבע. לפני 4 שנים בדקתי רכב שבדק אותו,אותו רפי בוגנים והרכב יצא פיקס מבחינת שילדה ולטענת הבוחן והטופס לא הוחלפו חלקי פח. לאחר שנתיים, כשהחלפתי סוכן ביטוח , התברר שהרכב עבר תאונה קשה (אובדן כהלכה כך נאמר..הרכב הורד מהכביש והוחזר) ואותו חברת ביטוח חסמה אותו לביטוח. כמובן שהמכון התנער, ואני נשארתי עם הרכב עד שירד למחיר שבו כבר לא לוקחים לבדיקה... לתשומת ליבך.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

אךךךךך רק הלוואי והייתי מקשיב לאנשים שרשמו לי פה אל תתקרב לסיטרואן c5 והחיים שלי היו דבש קניתי עם 150 אלף קילומטר יד שניה וצצו בעיות חלון פה חלון שם ובסוף מזגן והדובדבן שבקצפת בעיה במנועה שלא נמצא לה פתרון הרכב ישב במוסכים חודשים למציאת הבעיה אל תתפתה למחיר זה גם לי שיחק תפקיד ועכשיו אני תקוע עם ברזל למזלי אני הולך לעשות טרייד אין אז קיבלתי מחיר טוב עליה שלי אחת היפות והמנוע שלה אחד השקטים אבל זה לא אומר כלום עצה שלי תשמור את הכסף תחסוך ותקנה משהו אחר לפני שתצטער בכל אופן בהצלחה!!

פורסם

אני יודע לקראת מה אני הולך ויודע שיכול להיות שאצטרך להשקיע כסף בתיקונים למינהם.

הכוונה שלי היא להחזיק ברכב כחצי שנה שבה הוא לא יסע יותר מ15,000 ק"מ ואז למכור את הרכב, אז נכון שהק"מ גבוהה אבל אני לא מצכוון להחזיק ברכב למשך שנתיים ולעשות איתו קילומטרים רבים לכן אני חושב שזו אופציה טובה מבחינתי.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אני יהיה אמיתי איתך עשיתי כמוך קניתי במחיר טוב בכוונה להנות ממנו קצת ולמכור מהר .... אין שוק אין קונים ואפילו בטרייד אין לו רוצים לדבר איתך אתה הולך להיתקע עם הרכב הזה אל תתכנן לצאת מהסיפור הזה ברווח

אתה יודע מה המזל הכי גדול של מי שקונה סיטרואן ..... שהוא משבית אותה בתאונה ויוצא ללא פגע .... זה כבר עיסקה טובה

פורסם
לפעמים אתה לא מספיק עשיר כדי לקנות דברים בזול.

זכור את המשפט הזה לתקופת הבעלות עם C5 של מעל 200 אלף ק"מ.

חחחחח לא הייתי אומר את זה יותר טוב ממך

שיקנה את שלי 30 אלף קילומטר מנוע כמו שעון שווצרי יפייפיה 160 ק״מ

בבדיקה תצא פיקס אבל עדיין יש בעיה מעצבנת שלא נפתרה

פורסם
הרכב ממגרש אך זה מגרש שיש לי נסיון רב איתו (רכשתי 3 רכבים דרכו בעבר),

שמו: כלמוביל טרייד אין (כן זה הטרייד של מרצדס).

אני מכיר שם את המנהלים ואוהב לעבוד איתם כי יש להם איתי (ובכלל) 100% שקיפות.

ראיתי רכבים שמכינים אותם למכירה, הרכב הזה ספציפית הספיק לעבור רק שטיפה, קיבלתי טלפון ממנהל המגרש להגיע כי נכנסה מציאה אז עוד לא ממש הכינו אותה למכירה מיכוון ששמרו לי אותה.

חשוב לציין ש2 הידיים הקודמות אלו בעלים פרטיים (לא ליסינג) וקיים ספר טיפולים לרכב במורשה.

למי שהתעניין אז מציאה זה 23,000 שח

פחות מ1/2 ממחיר המחירון המשוקלל!

צהריים טובים,

במחיר הזה, גם אם תיסע ברכב שנתיים ואחכ תזרוק לפח - הרווחת.

אם הרכב מטופל היטב ואין בעיות מיוחדות, שווה לקנות. קח בחשבון כי לכל רכב יש בלאי ולכן סביר להניח שתצטרך להתמודד עם כזה דבר, לרוב טיפין טיפין, בהמשך.

כמה דגשים:

1. צריכת השמן במנועי ה 2 ליטר הללו היא גבוהה מהרגיל\מוכר, קח את זה בחשבון (ותקפיד לבדוק שמן).

2. גיר שעבר מעל 200K ק"מ אומר ש: א) סביר להניח שהרכב ננהג בעיקר מחוץ לעיר וללא דרמות מיוחדות בעברו. ב) אורך חיים של גיר אוטומטי תלוי באופן השימוש והטיפול בו - ולכן, רוב הגירים (בארץ) מחזיקים מרחקים שבין 100 ל 200 אלף ק"מ. אין לדעת בדיוק מתי - אבל תצטרך לשפץ גיר בעתיד, עניין של בלאי.

3. מערכת המתלים היא באמת אחד הדברים שמייחד את הרכב הזה כמעט מכל דבר אחר שזז על הכביש. החלקים במערכת הזו לא זולים במיוחד (למעט חיישני גובה וצינור החזר במתלה קדמי) ולכן צריך לקחת בחשבון, כמו בכל רכב משומש עם טכנלוגיה יקרה (בין אם זה מתלים הידרופניאומטיים או [סתם כדוגמא] טורבו וכד'), שתקלות ברכיבים כאלה הן אף פעם לא נעימות - וצריך גם קצת מזל.

4. יש כמה דברים ודגשים שכדאי לבדוק מתי טופלו במהלך ההיסטוריה של הרכב - אבל שוב, במחיר הזה "לא בודקים שיניים לסוס שקיבלת במתנה" בהנחה שהסוס טוב...

בעניין הזדקנות הרכבים:

למרבה הפלא, הרכבים הללו (ששייכים לדור אחר וטוב יותר של צרפתיות) מזדקנים בצורה יפה, כמו בכל רכב אחר, אם ננהגו וטופלו בצורה נאותה. סיפורים יש למכביר (מכל הכיוונים ועל כל היצרנים) אך הניסיון שלי גם עם יפאניות (היו לי כמה - החלפתי תמיד אחת באחרת, כולן היו טובות ושירתו אותי נאמנה והיו אמינות) מסתכם ב 12 שנים והניסיון של עם צרפתיות מסתכם בשנים האחרונות (בערך 4-5 שנים) כשבבעלותי (על שמי !) היום 3 רכבים צרפתיים ולכולם מעל 200,000 ק"מ (אם נהיה קטנוניים, למעט הקסארה שיש לה עוד 300 ק"מ להגיע לקו ה 200K קמ). זה אולי יפתיע אותך - אבל דווקא המנועים הצרפתיים, בעשור האחרון, הרבה יותר אמינים ממה שאנשים נוטים לחשוב בקרב האולטימטיבי של יפאניות VS צרפתיות.

במחיר הזה לא הייתי חושש לקנות, להשתמש ולזרוק בעת הצורך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

omer_1636 אני לא מבין אותך. מצד אחד אתה רוצה לרכוש את הרכב ועומד על שלך ששום דבר לא אשכנע אותך לא לרכוש את הרכב הספציפי הזה, ומצד שני מחכה שמישהו בכוח יחריך אותך לחפש רכב אחר עם פחות ק"מ. :shock:

כבר מספיק אנשים אמרו לך שבחינת כדאיות עדיף לחפש אקזמפלר שמור יותר ועם פחות ק"מ.

Hyundai IONIQ

פורסם
צהריים טובים,

במחיר הזה, גם אם תיסע ברכב שנתיים ואחכ תזרוק לפח - הרווחת.

אם הרכב מטופל היטב ואין בעיות מיוחדות, שווה לקנות. קח בחשבון כי לכל רכב יש בלאי ולכן סביר להניח שתצטרך להתמודד עם כזה דבר, לרוב טיפין טיפין, בהמשך.

כמה דגשים:

1. צריכת השמן במנועי ה 2 ליטר הללו היא גבוהה מהרגיל\מוכר, קח את זה בחשבון (ותקפיד לבדוק שמן).

2. גיר שעבר מעל 200K ק"מ אומר ש: א) סביר להניח שהרכב ננהג בעיקר מחוץ לעיר וללא דרמות מיוחדות בעברו. ב) אורך חיים של גיר אוטומטי תלוי באופן השימוש והטיפול בו - ולכן, רוב הגירים (בארץ) מחזיקים מרחקים שבין 100 ל 200 אלף ק"מ. אין לדעת בדיוק מתי - אבל תצטרך לשפץ גיר בעתיד, עניין של בלאי.

3. מערכת המתלים היא באמת אחד הדברים שמייחד את הרכב הזה כמעט מכל דבר אחר שזז על הכביש. החלקים במערכת הזו לא זולים במיוחד (למעט חיישני גובה וצינור החזר במתלה קדמי) ולכן צריך לקחת בחשבון, כמו בכל רכב משומש עם טכנלוגיה יקרה (בין אם זה מתלים הידרופניאומטיים או [סתם כדוגמא] טורבו וכד'), שתקלות ברכיבים כאלה הן אף פעם לא נעימות - וצריך גם קצת מזל.

4. יש כמה דברים ודגשים שכדאי לבדוק מתי טופלו במהלך ההיסטוריה של הרכב - אבל שוב, במחיר הזה "לא בודקים שיניים לסוס שקיבלת במתנה" בהנחה שהסוס טוב...

בעניין הזדקנות הרכבים:

למרבה הפלא, הרכבים הללו (ששייכים לדור אחר וטוב יותר של צרפתיות) מזדקנים בצורה יפה, כמו בכל רכב אחר, אם ננהגו וטופלו בצורה נאותה. סיפורים יש למכביר (מכל הכיוונים ועל כל היצרנים) אך הניסיון שלי גם עם יפאניות (היו לי כמה - החלפתי תמיד אחת באחרת, כולן היו טובות ושירתו אותי נאמנה והיו אמינות) מסתכם ב 12 שנים והניסיון של עם צרפתיות מסתכם בשנים האחרונות (בערך 4-5 שנים) כשבבעלותי (על שמי !) היום 3 רכבים צרפתיים ולכולם מעל 200,000 ק"מ (אם נהיה קטנוניים, למעט הקסארה שיש לה עוד 300 ק"מ להגיע לקו ה 200K קמ). זה אולי יפתיע אותך - אבל דווקא המנועים הצרפתיים, בעשור האחרון, הרבה יותר אמינים ממה שאנשים נוטים לחשוב בקרב האולטימטיבי של יפאניות VS צרפתיות.

במחיר הזה לא הייתי חושש לקנות, להשתמש ולזרוק בעת הצורך.

איציק

אתה צודק אבל יש פה נקודה של חוסר שוק, אני מהקסרה שלי מרוצה עד הגג אבל עכשיו אני רוצה למכור ולמעלה מחודש שזה מפורסם באינטרנט לא קיבלתי טלפון אחד! הדבר שהוא צריך לקחת בחשבון שזה חתונה קטולית עם האוטו מקסימום כמו שאמרו למעלה לקוות שתלך בתאונה (זה מה שאני כבר מחכה...).

אני אישית לא חושב שאני יגע שוב בצרפתיות רק בגלל הקושי למכור

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

כיום יפניות מנהלים כגון B4, מזדה 6 אוונסיס וגם אירופאיות מובילות כגון מונדיאו, פאסאט וכו' קשה מאוד מאוד למכור ואתה צריך להתפשר על סכומים מתחת למחירון שנמוך גם ככה, אז למכור צרפתיה מנהלים עם קילומטרז' אסטרונומי זו משימה בלתי אפשרית וזה באמת רכב להשתמש ולזרוק,

השאלה אם לא תשקיע עליו פי 2 מערכו עד שתזרוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הבדיקה היא קשקוש. כיסוי תחת אחד גדול.

לי יש C5 שנת 2003 SX PK 2000 ואני מבטיח להחזיק אותה על לאספנות.

הרכב מעולה ומלבד תקלות ספורות לאורך השנים שהוא בבעלותי מעולם לא אכזב. אמנם רק 185000 ק"מ אבל אני לא מאמין שעכשיו הוא יתחיל להתפרק.

זו באמת חתונה קתולית אבל אין במחיר הזה רכב יותר מפנק.

בהצלחה

פורסם
omer_1636 אני לא מבין אותך. מצד אחד אתה רוצה לרכוש את הרכב ועומד על שלך ששום דבר לא אשכנע אותך לא לרכוש את הרכב הספציפי הזה, ומצד שני מחכה שמישהו בכוח יחריך אותך לחפש רכב אחר עם פחות ק"מ. :shock:

כבר מספיק אנשים אמרו לך שבחינת כדאיות עדיף לחפש אקזמפלר שמור יותר ועם פחות ק"מ.

את הרכב כבר רכשתי והעברתי את הכסף לכלמוביל, אני צריך לקבל אותו במהלך השבוע הקרוב.

הכוונה שלי הייתה לקבל חוות דעת כללית על C5 עם ק"מ גבוה, במידה והייתי מחפש רכב לתקופה ארוכה ורכב שיצטרך לעשות קילומטרים רבים הייתי מכוון לשנתון חדש יותר וק"מ נמוך יותר.

בקנייה בזו המחיר היה הפיתוי, זה לא שאיני יכול להרשות לעצמי רכב בסכום גבוה יותר, פשוט כשאני משקיע סכום גדול על רכב (מעל ל100K ש"ח) אני מעדיף שזה יהיה גרמני, מכל הרכבים היוקרים שהיו בבעלותי/בבעלותי עכשיו אלו תמיד היו מקונצרן פולקסוואגן (אודי , פולקסוואגן ) אני פשוט אוהב את הרכבים הללו וחושב שהם תמורה מעולה למחיר, אני לעולם לא רואה אותי רוכש סיטרואן C5 שנת 09 במחיר זהה לפאסאט 08 כי אני חושב שהם פשוט לא שוות את זה.

אז לא, אני לא מחפש להרוויח על הרכב אבל חיפשתי רכב בתקציב של 25K שיוכל להתאים לשימושים בין עירוניים (נסיעה לעבודה וחזרה) של 20-30 קמ ביום, האופציה השניה ששקלתי היתה פיאט פנדה מאותה שנה, ואני חושב שהרכישה של הC5 הייתה עסקה כדאית, אז כן יכול להיות שאכנס למוסך ואשקיע 2-3K ש"ח על תיקון, אך זה לא יהיה בתדירות של אחת לשבוע ואני לא מסכים עם כל נביאי הזעם פה שמנבאים עשרות תקלות לרכב כזה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

• תוכן חדש...