Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו אם עגלה תתקפל ותכנס - זה לא הרכב שיהיה נוח לנסיעה עם תינוק וכל האבזור שהולך איתו.

תבדקי גם חיבורי מושב בטיחות, מקדימה ומאחור, הוא יגיע לשם אחרי כמה חודשים.

עדיף משהו בטוח ומרווח יותר, גם אם יהיה משנתון קודם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
המלצתי לך לגשת עם העגלה לסוכנות ולבדוק ,

יש אלפי גרסאות לעגלות ולאופן הקיפול שלהם .

בהצלחה

יוסי

הבעיה זה שעוד אין עגלה ;)

אה אז לך לחנות עגלות ותשחק אותה שאתה רוצה לקנות שיביאו לך עגלות מהתצוגה לנסות 8)

אני מבין שעדיין לא קיימת גם I10. מאוד פשוט:

אם יש אבא מיועד, קבעו בינכם נסיעת מבחן ל I10, אתרו סוכנות ציוד לפעוטות בקרבת הסוכנות ותזמנו את המבחנים. זה שיבחן את העגלה צריך להסביר שיש לכם רכב ממש קטן ואתם רוצים לבדוק אם העגלה נכנסת לתא המטען. רק לוודא שנסיעת המבחן תעבור ליד הסוכנות באותו רגע.

אם הסוכנים יהיו המומים פשוט תסיחו את דעתם: את הסוכן של היונדאי אפשר לשאול לדעתו על ה I35 החדשה ולמה החליטו להצמיד לה את השם אלנטרה (יש שרשור מקביל בנושא) ואת נציג העגלות אפשר לשאול אם העגלה עלולה לגרום לקטיעת אצבעות ולהראות לו סטטיסטיקה מארה"ב.

ואם האב המיועד אינו בתמונה זו בעיה.

אפילו אם עגלה תתקפל ותכנס - זה לא הרכב שיהיה נוח לנסיעה עם תינוק וכל האבזור שהולך איתו.

תבדקי גם חיבורי מושב בטיחות, מקדימה ומאחור, הוא יגיע לשם אחרי כמה חודשים.

עדיף משהו בטוח ומרווח יותר, גם אם יהיה משנתון קודם.

וברצינות:

לוודא שיש אפשרות לניתוק כרית האוויר מלפנים (בצד הנוסע) במידה וקיימת. ולהשאיר אותה כבויה בכל התקופה שהתינוק ישב מלפנים. לא לשכוח!

פורסם

אין לי I10, ואין לי מושג איזו עגלה אתם תרכשו (גם לכם אין) אבל אני יכול לנחש שבכל מקרה היא לא תכנס לתא המטען של I10.

לרוב העגלות יש אמבטיה קשיחה (אם אתם לא יודעים למה הכוונה סימן שלא התחלתם לחפש :wink:).

בחודשים הראשונים (בערך חצי שנה) משתמשים באמבטיה, הנ"ל תופסת ה-מ-ו-ן מקום וזאת בנוסף לגוף העגלה.

לדוגמא, בטויוטה קורולה (עם תא מטען גדול בהרבה מ-I10) זה נכנס בקושי, וזה עוד בעגלה שמתקפלת קיפול "מטריה"..

חברים עם סוברו B3 החליפו אותה כי תא המטען היה קטן מידי והעגלה לא נכנסה טוב.

אז אתם באמת חושבים ש-I10 מתאימה?!

פורסם

אז בקיצור: רכב אחר או גגון (עלות גגון יכולה להגיע גם ל 3000 ש"ח, אבל הוא ישאר איתכם בכל רכב אבל יכול להיות פחות נוח מבחינת הגובה. רכב אחר זו תוספת הרבה יותר משמעותית לדעתי. גגון גם יגדיל מעט את תצרוכת הדלק. גם יש לי היכרות מסוימת עם המשווק הספציפי הזה. יש עוד חברות אבל יש גם גגונים נוראיים בשוק, הם זולים מדי!)

פורסם
אז בקיצור: רכב אחר או גגון (עלות גגון יכולה להגיע גם ל 3000 ש"ח, אבל הוא ישאר איתכם בכל רכב אבל יכול להיות פחות נוח מבחינת הגובה. רכב אחר זו תוספת הרבה יותר משמעותית לדעתי. גגון גם יגדיל מעט את תצרוכת הדלק. גם יש לי היכרות מסוימת עם המשווק הספציפי הזה. יש עוד חברות אבל יש גם גגונים נוראיים בשוק, הם זולים מדי!)

אתה רציני?!

אתה נשוי?? יש לך ילדים?

תנסה לומר לאישה שהיא צריכה להרים את העגלה ששוקלת 12 ק"ג לגג הרכב, בגשם, ברוח, כשהילדה בוכה הרכב...

נראה לי מתכון מוצלח לגירושים :roll:

אולי יותר תתאים לכם רנוקליאו חדשה.

פורסם

בI10 אין מקום לעגלה. תא המטען שם ממש סימלי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...