Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

עידן ,שלחתי לך ה"פ.

דרך אגב,שכחתי לציין שאין לי שום בעיה ליצור התחייבות חדשה בנטוויזן,שהמחירים יתיישרו עם מחירי השוק ואז אין לי שום בעיה.

אבל למה לעשות חיים קלים אם אפשר להקשות?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב,אני עם המכשיר גלקסי מאורנג',לא החלפתי רום או קרנל או כל מה שמדברים עליו בשרשור אפליקציות,בתוכנה שהגיע עם המכשיר אין את האופציה להקליט בזמן שיחה,האם ישנה אפליקציה שמאפשרת זאת על התוכנה שהגיעה מאורנג'? אני לא מעוניין להחליף תוכנה או גירסה או איך שלא קוראים לזה.

תודה.

פורסם
למזלי הייתי עם הנוקיה 6288 הישן שלי, בגלקסי שאני מסתובב בד"כ לא מצאתי עדיין אפליקציה שיודעת להקליט.

מה שם האפליקציה לנוקיה?

פורסם

נטויז'ן זאת הספקית מספר 1 בישראל,אני איתם שנים על גביי שנים,עם 2 תקלות בתוך 10 שנים אני מאוד רגוע,תמיכה טכנית מעולה ושרות לקוחות מצויין,בעיקר בעיסקי.

נכון יש להם כל מיני שטיקים להגדיל לך מחירים או מהירות כמו בכל חברה,צריכים להיות עם היד על הדופק ולא לתת להם לבלבל ת'מוח.

לדוגמית המון ספקיות טוענות שכבר אין מהירות של 1.5 ואין תמיכה לזה,למרות שבפועל טכנית יש,ומי שממש מתעקש ממשיך לקבל גם את החבילה ה"נעלמת" הזאת.

פורסם

מיכאל, יום ראשון בבוקר הסיפור מאחורינו.

אני בטוח שאוכל לפתור זאת כך שבסופו של התהליך תצא עם חיוך.

כל מה שנותר לי הוא להתנצל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מילה טובה לעידן ששומר על כבודו של מקום העבודה שלו - בהחלט.

מילה טובה לנטויז'ן - לא ממש. מדובר בדפוס פעולה חוזר של החברה הזאת שנתקלתי בו כבר לפני כמה שנים. מאז עזבתי אותם ועברתי לחברה אחרת בשם אקספון 018. אין שדרוגים ב"חינם" ואין נעליים, מה שביקשת בטלפון זה מה שקיבלת ואת ההתחייבות תשאיר לאחרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מיכאל, יום ראשון בבוקר הסיפור מאחורינו.

אני בטוח שאוכל לפתור זאת כך שבסופו של התהליך תצא עם חיוך.

כל מה שנותר לי הוא להתנצל.

עידן

תודה עידן,אני מספיק שנים בפורום בשביל להבין שאתה בחור רציני כך שאני סומך על המילה שלך,בכל מקרה אני לא מוטרד כי כמה עשרות שקלים זה לא מה שמוציא אותי מהשלווה שלי.

אני רושם את זה בלא מעט שרשורים בנושאי ספקיות תקשורת,זה נבלה וזה טרפה כך שאני לא מעדיף ספק זה או אחר בכל תחום,אני לרוב הולך על שילוב של מחיר וניסיון אישי בשביל לבחור את הספק הספציפי ואם צריך,אני מזפזפ בין ספק זה או אחר כאשר זה אפשרי.אין לי שום שנאה או משקעים בגלל הסיפור הזה עם נטוויזן וכבר רשמתי גם בשרשור הזה,אין לי בעיה להאריך התחייבות אם ישוו את המחירים שמוצעים היום בשוק.

שבת שלום.

פורסם

השנה סיימתי קשר רב שנים עם נטויז'ן, שלדעתי בשנתיים האחרונות הדרדרה בצורה חמורה ברמת השרות והתמיכה. גם אם עידן רציני ומסייע - וכל הכובד לו - אני נתקלתי בנציגים אחרים שרמת השרות והתגובה שלהם היו מאכזבות מאוד.

מי שאומר לך שמינימום מהירות הוא 5 מגה - משקר. בקו שלי נטויז'ן נתפסו כמה פעמים מגבילים מהירויות, אולי בגלל צריכה כבדה, הגענו למצב שבני פרש ממשחק רשת כגלל ההאטה הבלתי נסבלת.

התמיכה התחמקה ממענה ופניות ל"תמיכה בכירה" נותקו או הוטעברו להמתנה במרחב הרשת - כלומר לא נענו מעולם. פניות כתובות לחברה לא והעילו. שיובן - מספר הפניות שלי אליהם היה אפסי בשנים קודמות.

בסופו של דבר התאכזבתי מהגישה והיחס ללקוח, וגם חצי שנה חינם ללא התחייבות לא השאירה אותי אצלם.

מעבר לבזק בינלאומי הקפיץ את המהירויות ב-50% ! בלי שום טריקים ובלי טובות.

לגבי מחירים - בדוק באתר kamaze.co.il , במיוחד תגובות עדכניות לחבילה הרצויה - תגיע להפחתת מחיר משמעותית !

קח בחשבון ששדרוג מהירות חייב להיות מלווה בשדרוג מהירות אצל ספק התשתית - ובדרך כלל זה יעלה משהו - אלא אם תתמקח לפי הצעות שראית באותו אתר. לצערי שיטת העבודה בחברות התקשורת מחייבת את הצרכן לבקש להתנתק - גם אם אין שום כוונה - כדי להיות מועבר לשימור לקוחות שתמיד יתן מחיר עדיף משמעותית ואפשר להתמקח איתם, די בקלות, תמיד תוך איום נטישה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גם מניסיוני - מעבר מנטויז'ן לבזק בינלאומי שיפר את מצב הרשת.

(למרות שגם אלו התחילו לזייף לאחרונה , ורק מעבר לחבילת גיימר עזר, עכשיו אני מקבל את כל רוחב הפס קבוע בכמעט כל שעה. סוף סוף אינטרנט קצת מהיר).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחי היה באקספון, אבל כשהתחיל לגמגם לו ה NBA LEAGUE PASS הוא עבר לגיימר בנטוויזיון ומאז הכל בסדר.

אצל ההורים יש חבילת 1.5Mb כבר 120 שנה והכל בסדר.

בדירה שלנו במעונות יש חיבור LAN לאוניברסיטה, בלילות אני מצליח להוריד שם בכמעט 4MB !!

אני עוד אתגעגע לחיבור הזה, פרק טופגיר HD ב 8 דקות אצלך בסלון :-D

downloadrate.JPG

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...