Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שאבא שלי הוציא את הרכב שלו מהחברה, יצאתי לעשות איתו סיבוב בעיר. עמדתי בצומת ומחכה למכונית שמגיעה ממול שתעבור בשביל לפנות שמאלה.

לפתע אני רואה מישהי עם סופר לנסר חבוטה מעידן האבן, מגיעה מצד שמאל שלי, מתחילה להבהב לי באורות ולצפור ולסמן לי עם היד בתנועה של יאללה עוף לי מהצומת. כל זה ועדיין יש רכב ממול שעובר.

ברגע שהרכב ממול עבר את הצומת, התחלתי לנסוע בפנייה שמאלה, כשעברתי ליד הנהגת של הסופר, פתחה את החלון וקראה לי הומו. ושתבינו, אישה דתייה במרכז כפר ערבי, קוראת למישהו הומו.

אני לא בן אדם שנוטה להתעצבן בכבישים, אבל היא העלתה לי את הסעיף לגמרי. עצרתי בצד וירדתי מהרכב. ניגשתי לאותה אישה "מכובדת" והורדתי עליה מבול של קללות עסיסיות. ולקינוח הסברתי לה שפעם הבאה שהיא עושה דבר כזה, היא תמצא את עצמה פותחת רגליים על המכסה מנוע.

מיותר לציין שעוד באותו יום בעלה הגיע אלינו הביתה בשביל לעשות בלגן. משהו טוב לא יצא מזה. מבחינתו כמובן :wink:.

שונא גזענים !.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו

ולי היה משהו באמת מעניין

נסעתי הבוקר בכביש גהה מרעננה למורשה ומשמאלי נהגה אשה צבועה בבלונד פלטינה ומשקפי שמש א-לה איב סן לורן ופתאום השרמוטה הזאת נתנה לי להשתלב לפניה ועוד חייכה אלי. נורא, אויה, איך זה ייתכן. ולהוסיף חטא על פשע, עוד אשה (אשה? בהמה!) שנהגה באלמרה לבנה העזה לשמור מרחק כדי שרכבים אחרים יוכלו להשתלב.

ממש נורא! עולם השרמוטות/בהמות/שחורדיניות הולך ופוחת!

זוהי תגובה מתחסדת שלי לשומאכר ולכל ייתר השוביניסטים בשירשור הנלעג הזה. 60 שנה ולא למדנו שנהיגה זה עסק "גם" לגברים לא זהירים אבל מי סופר אותם. 60 שנה והשוביניסטים רק מתחלפים. אפילו המילה "שרמוט" לא נמצאת במילון שלנו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, פספסת את כל מטרת הדיון הזה, ואת הנושא העיקרי. גם זה שפתח את הדיון אמר שאין לו שום בעיה עם זה שהיא הייתה אישה. כל הכותבים כאן מתלוננים על נהיגה בריונית, בין אם זה נשים ובין אם זה גברים. אני לא קראתי פה אף אחד אומר שיש יותר נשים עברייניות, וזה גם מטופש לעשות תחרות בין המינים. יש המון נהגים/ות מעולים, ויש המון עבריינים/ות.

הציניות שלך מתפרצת לדלת פתוחה.

פורסם

הכל ברור וידוע, נשים החליטו שכדי להסתדר בג'ונגל, הם צריכות להיות חלק ממנו, אז הם מתנהגות כמונו, חיות הג'ונגל.

לי יש טיפ אחד לכל הנהגים שמקבלים מבול קללות מחלון פתוח - אני מחזיק אקדח מים קטנטן וכתום, ומי שמחליט לקלל אותי ברמזור מקבל שפריץ!.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

חבר'ה, יש מה לעשות. תצטרפו לעמותת אור ירוק או לפחות לעמוד הפייסבוק שלהם. תנו דוגמא אישית בכביש. תהיו נהגים למופת. ואם נהג/ת פותח/ת אתכם בשיחה בכביש, נסו להסביר בצורה בטיחותית, אדיבה, שפונה לאינטרס שלו/ה, ורק אם הוא/היא פתוח/ה לשמוע, כיצד כדאי לו/ה לשפר את הנהיגה שלו/ה. זה לא קורה לי הרבה, אבל כשזה קורה, ונהג/ת אומר/ת לי: וואללה, לא ידעתי, אני מצטער, אשתדל, או: וואללה צודק, לא שמתי לב - אני מרגיש הרבה סיפוק.

למשל לנהגים שמדברים בטלפון בנהיגה אני אומר הרבה פעמים בחיוך (כשעומדים ברמזור): "זה רק 1000 שקל קנס, לא יותר". לפעמים זה עובד.

פורסם

אני לא אשקח את המדבקה של אור ירוק על הניידת ששללה לי את הרשיון על זה שנסעתי 80 במקום של 50 ב 1 בלילה יום שישי בכביש ריק, עוד רגע אני עושה להם לייק שניה אחת.

פורסם
אני מחזיק אקדח מים קטנטן וכתום, ומי שמחליט לקלל אותי ברמזור מקבל שפריץ!.

על פחות מזה ידקרו אותך, ודווקא בסבירות גבוהה אותם אלה שמקללים. ראה הוזהרת.

חוצמזה שאתה יורד לרמה שלהם ומייצר עוד תוקפנות במקום להתעלם ולתת דוגמא אישית.

מה שכן, חשבתי להחזיק ברכב כמה שלטים כמו: "שמור מרחק", "הנתיב הזה נועד לעקיפה בלבד", "האיתות שלך לא עובד", "אתה מסנוור אותי!" ולהרים אותם מול החלון (בעיקר בזמן עצירה ברמזור)...

פורסם
הכל ברור וידוע, נשים החליטו שכדי להסתדר בג'ונגל, הם צריכות להיות חלק ממנו, אז הם מתנהגות כמונו, חיות הג'ונגל.

לי יש טיפ אחד לכל הנהגים שמקבלים מבול קללות מחלון פתוח - אני מחזיק אקדח מים קטנטן וכתום, ומי שמחליט לקלל אותי ברמזור מקבל שפריץ!.

וואו אהבתי! אני רץ לקנות גם אחד לעצמי!

2017 Citroen C3 Shine

פורסם
אני לא אשקח את המדבקה של אור ירוק על הניידת ששללה לי את הרשיון על זה שנסעתי 80 במקום של 50 ב 1 בלילה יום שישי בכביש ריק, עוד רגע אני עושה להם לייק שניה אחת.

אני לא יודע מה בדיוק עשית ומה הייתה הסטוריית העבירות שלך, אבל אני אישית מעדיף לנסוע תמיד במהירות החוקית (כן, גם בכביש ריק ביום שישי בלילה) ושיהיה מי שיעצור ויוריד מהכביש עבריינים מסוכנים, ולתמוך בו. הכוונה של הארגון טובה ומשותפת לכולנו ואני בטוח שהוא גם כל הזמן מנסה להשתפר, להעניש את העבריינים האמיתיים ולא את אלה שאינם מסכנים את התנועה.

יש מאות ואלפי בני אדם שנרקבו בכלא או הוצאו להורג על לא עוול בכפם, מכוונה טובה של מערכת המשפט (בכל העולם) להרחיק אותם מהחברה, פשוט בגלל טעות או סרבול של המערכת. אז מה זה אומר, שהחוקים מיותרים? שצריך להנהיג אנרכיה? לא, רק שצריך לשפר את מערכת החקיקה, השפיטה והאכיפה. ואת זה לדעתי תעשה הכי טוב אם תצטרף ותתמוך ותתרום, הרבה יותר מאשר אם תכעס ותימנע

פורסם
הכוונה של הארגון טובה ומשותפת לכולנו ואני בטוח שהוא גם כל הזמן מנסה להשתפר, להעניש את העבריינים האמיתיים ולא את אלה שאינם מסכנים את התנועה.

זה לא התפקיד של המשטרה להעניש את העבריינים?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לא. התפקיד של המשטרה זה לתפוס אותם. בתי המשפט גוזרים עונשים.

אבל אור ירוק זו חבורת לינץ' מטעם עצמה (ע"ע התחקיר על תאונת טל שביט).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
**** אני מחזיק אקדח מים קטנטן וכתום, ומי שמחליט לקלל אותי ברמזור מקבל שפריץ!.

עד שירביצו לך כהוגן או שתקבל תלונה במשטרה על תקיפה וגרימת נזק לרכוש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זוהי תגובה מתחסדת שלי לשומאכר ולכל ייתר השוביניסטים בשירשור הנלעג הזה. 60 שנה ולא למדנו שנהיגה זה עסק "גם" לגברים לא זהירים אבל מי סופר אותם. 60 שנה והשוביניסטים רק מתחלפים. אפילו המילה "שרמוט" לא נמצאת במילון שלנו.

והינה מגיע לו האדון המתורבת של הפורום, ומטיף לנו מוסר. אוי ואבוי לנו שנפתח שירשור על אישה (אישה!!!! OMG, אישה!!!) שהתנהגה כ-ב-ה-מ-ה לכל דבר ואף יותר גרוע מהמון נהגים שהתנהגו בפרעות על הכביש ממה שאני ראיתי עד היום. עוד אוסיף ואומר שהיא כלל לא הייתה עסוקה בשום דבר אחר, בנהיגה נטו. התעלמה כ-ל-י-ל מרכבי, עם מבט של "אתה על הז*ן שלי". כן כן, מה שאתה קורא אדון בני המתחסד והמתורבת והלא שובניסט (בניגוד אליי, נכון, ממש "צודק", כי אתה כלכך מכיר אותי וכבר מגיע למסקנות, כמו בהודעה הבזויה הראשונה שלך - "בטח היית מאיץ אם היית רואה אותי מאותת כדי להשתלב, רק בשביל שלא אכנס לפניך"). זה שאדון בני לא מבין הבנת הנקרא ואביא ציטוט - "הכותרת אולי נראת נגד נשים אבל היא ממש לא. אם זה היה גבר, הכותרת הייתה זהה רק בלשון זכר", לא אני ולא כלל חברי הפורום אשמים. אז אנא ממך, אל תגיב פה יותר בקשר לשובניזם, כי שוב, זו לא הייתה מטרת השירשור כמו שהדגשתי בהודעה הראשונה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם תחשבו על זה, הנשים במדינה הזו מידרדרות לא רק בכביש, מדרדרות באופן כללי. לכו היום לבית ספר תיכון, כמעט תראו ש80 אחוז מהבחורות מדברות כמו עינב בובליל כזו רק בלי הכרס. יש 2 סוגים של נהגות על הכביש: יש את ה "המומות" שמחזיקות את ההגה צמוד לפרצוף לא מסתכלות לשום מקום ולא מבינות מה הם עושות, יש את הזקנות שזה יותר גרוע ויש את הערסיות.

פה ושם גם יוצא לראות נהגות נורמליות, אבל בדרך כלל אם יש איזה האטה מוזרה בכביש או רכב שנוסע מוזר, ברגע שאני עוקף זה כמעט 99 אחוז מדובר באישה או איזה זקן שלא אמור לנהוג בכלל.

פעם הבחורות היו יותר נורמליות......גם שגבר היה מחפש אישה וכדומה היו יותר מתורבתות קצת..היום ממש על הפנים. נגיד שאני למדתי בתיכון כולה לפני 8-9 שנים הבחורות בהתנהגות היו קצת יותר נורמליות מהיום. היום כל אחת מתנהגת כמו סתומה וחושבת שמגיע לה הכל. ברור שפה ושם יש נורמליות, אבל זה בעיקר סטודנטיות שלרוב לא מחזיקות רכב בכלל.

הרבה בחורות בתל אביב נוסעות עם אופניים, לדעתי זו גישה שרוב הבחורות צריכות לאמץ אופניים.

אגב גם בכביש זה הכל מבטים....שאתה בא להכנס לכיכר ואתה אמור להכנס ולקבל זכות, אתה מסתכל על הנהג הוא מסתכל עליך תתן לו קצת מבט עצבני ותראה שהוא לא יקח לך את הזכות. בקיצור אם אתה נראה פראייר לטיפוסים בעייתים כאלה הם יוציאו לך אצבע משולשת ולא יתנו לך זכות בכיר, אתה צריך להתקשר למשטרה להתלונן.

אבל שורה תחתונה: צריך להיות כמה שיותר סבלני בכביש גם אם מעצבנים אותך - זה לא שווה את הביזבזוז דלק והעצבים.

פשוט תכניס לעצמך לראש: שאני בכביש המטרה שלי להגיע בצורה בטוחה למקום היעד.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

• תוכן חדש...