Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יאריס T 2006 כחולה עומדת בלוח יד 2 כבר חודש.

נסעה 144K ק''מ יד2 עם כל מיני תוספות.

הוא רוצה 60K

מישהו בדק אותה מהפורום?

האם כדאי ללכת על זה?

פורסם

אם יאריס עומדת חודש בלוח כנראה שיש לכך סיבה. המחיר נמוך ביחס למחיר השוק והקילומטראז' גבוה. צריך לבדוק מה מסתתר שם. אולי תאונה, אולי הזנחה קשה - לבדוק ביסודיות. זה ברור שיש סיבה ללמה הרכב לא נמכר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דבר ראשון,

תודה איתמר על תגובותיך הרציניות.

דבר שני,

המוכר אמר שהוא לא יורד במחיר והוא נעול על הסכום ללא שקל פחות.

יכול להיות שזו הסיבה (כיום כל מי שמפרסם יאריס מוריד איזה 4 אלף מהמחיר הראשוני כשאתה אומר שאתה בא לבדוק ואתה רציני, ואז האוטו באמת נמכר).

תודה,

פורסם

לדיוק:

האוטו בלוח שבועיים.

הוא אמר שכל מי שמתקשר רוצה להוריד מחיר, ובגלל זה אין פשרה.

מה אתם אומרים?

פורסם

האוטו רחוק ממך? לך לראות אותו.

אם מדובר ברכב שנמצא באילת ואתה ממטולה הייתי מוותר. הנתונים היבשים של הרכב לא מעידים על מציאה, לא הייתי עוקר הרים כדי לראות את הרכב.

לגבי מיקוח בטלפון - המצאה ישראלית פאתטית. איך אפשר להתווכח על המחיר עוד לפני שרואים את האוטו? :shock:

כשמכרתי את הרכבים הקודמים שלי, כל מי שהתחיל להתמקח בטלפון אמרתי לו שזה לא יעזור. יבוא, יראה את הרכב ואז נדבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוטו יכול גם לשבת חודש בלוח זה לא אומר שום דבר כשמדובר ברכבי ספורט. הכל עניין של ביקוש.

אני יכול לספר על עצמי שפירסמתי את הרכב שלי לפני שבועיים ועדיין לא הרימו לי טלפון, הכל עניין של תנודות ביקוש תקופתיות.

קיצר, לך תראה את הרכב.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

• תוכן חדש...