Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי דימקס 2004 מנוע 3.0 גיר ידני,

אני נוסע איתו לפעמים עם מזגן דולק והכל עובד תקין,

אהל אתמול נתקעתי בפקק ארוך חצי שעה בערך ורוב הזמן עמדנו במקום ורק כל כמה דקות הינו מתקדמים 3 מטר ועוצרים .

אז הפעלתי את המזגן לפני שהתחיל הפקק באיזה 5 דקות והכל היה עובד בסדר וגם כאשר עמדנו בפקק רק אחרי רבע שעה של עמידה רצוף הרגשתי שהמזגן התחיל לזרוק אוויר חם כאילו המדחס הפסיק לעבוד, ומיד הסתכלתי על שעון חום המנוע אז ראיתי שהוא עלה קצת יעני במקום המאצע הוא עלה ל 3/4 .

אז מייד כיביתי את המזגן ולאט לאט אחרי איזה 4 דקות החום מנוע ירד עד האמצע והכל חזר בסדר, ונסעתי איזה שעה עד הבית ולא התחממם ולא כלום ( בלי מזגן).

אז מה גרם להתחממות?

האם יש לי בעיה במערכת הקירור?

ולמה המזגן הפסיק לקרר כאשר החום עלה?

ומה צריך לבדוק עכשיו?

(חשוב לציין שהרדיאטור אצלי נוזל טיפה אבל ממש טיפה החלק העליון ליד המכסה, האם זה קשור?)

ובדקתי נוזל קירור לא חסר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

את זה לא בדקתי, אני אבדוק ואעדכן,

אבל ברגע שאני מפעיל את המזגן אני מרגיש מיד עליה בסל"ד ומרגיש שהמדחס התחיל לעבוד.

אולי הרדיאטור סתום?

ניקיתי אותו לפני שנה האם יש מצב שכבר סתום?

פורסם

טוב חברים, מאז המקרה הזה אני נוסע בטנדר 3 ימים ועד היום הכל תקין ולא התחמם.

רק צריך להדגיש שאני לא מפעיל את המזגן בכלל כי אני חושש שזה יגרום להתחממות ואני לא רוצה כאבי ראש.

אז האם לדעתכם זה היה אירוע עובד חד פעמי?

אפשר להפעיל מזגן?

פורסם

הייתה לי הבעיה הזאת, בעת הפעלת המזגן הונטות לא נכנסות לפעולה , לא היה מקור קירור למעבה מזגן וזה היה גורם לגז להתחמם עד למצב שהמנוע היה נכבה, אבל מעולם לא התחמם לי.

אמנם עשיתי טיפול מקיף שבו החלפתי צנרת מזגן, מעבה מזגן, שסתום התפשטות, מייבש, פילטר ויוניט לחץ ומאז הבעיה נעלמה.

ממה שהבנתי הבעיה הייתה ביוניט לחץ והחלפתו פתרה את הבעיה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...