Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המבצע שיש כרגע על הגולף שבכותרת מוריד את המחיר מבחינתי למחיר מצוין .

לי הרכב יעלה בסביבות 74,000 .

התרשמתי מהרכב ולדעתי מדובר ברכב טוב מאוד .

הסלון נראה ממש טוב,סביבת הנהג בנויה נכון .

כמובן שנהיגת מבחן תענה על נושא הנוחות.

בזכות המחיר המצוין,אני מוכן להזמין את הגולף ואח"כ לבצע את נסיעת המבחן,לכל היותר ,במידה ואוותר על הגולף ,אפסיד דמי פתיחת הזמנה.

הפרמטרים שגורמים להתלבטות הם האמינות של תיבת ההילוכים ועלויות האחזקה של הרכב.

קראתי בפורום הטכני לגבי תקלות של מוח תיבת ההילוכים,מעטים מבעלי הגולף (הרשומים בפרום) לא נתקלו בבעיה.

לרוב הבעיה צצה כאשר הרכב היה עדיין במסגרת האחריות ,אך יש גם כאלה שלרוע מזלם התקלה הופיעה לאחר תום האחריות.

הייתי רוצה לוודא שמדובר בתיבה בגולף שלגביה אני שואל באופן ספציפי?

הפרמטר השני הוא עלויות אחזקה,העלויות הספציפיות עדיין לא נבדקו אך ידועות לי עלויות הטיפולים של ג'טה

בניגוד לג'טה ,התיבה בגולף ,כפולת מצמדים ,מה שצפוי להעלות עלויות אלה (או שאני טועה?)

האם הגולף היא רכב גניב ?

תודה

פורסם

בגולף ובג'טה 1.6 מותקן בדיוק אותו גיר DSG 7 כפול מצמדים וגם אותו מנוע 1.6 102 כ"ס.

לגבי התקלה הספיציפית אין לי מושג לגביה.

אני הזמנתי ג'טה 1.6 אתמול טלפונית. היום אספתי את טופס ההזמנה. המחירים במבצע מאוד משתלמים גם כשלוקחים בחשבון שהג'טה מתחלפת בקורוב והגולף תקבל מנוע 1.2 TSI.

אגב שאלתי בפירוש לגבי ביטול הזמנה ואין שום קנס, במידה ומבטלים הם מחזירים את המקדמה של 2000 שמשלמים בד"כ בכרטיס אשראי.

בהצלחה.

פורסם
בגולף ובג'טה 1.6 מותקן בדיוק אותו גיר DSG 7 כפול מצמדים וגם אותו מנוע 1.6 102 כ"ס.

לגבי התקלה הספיציפית אין לי מושג לגביה.

אני הזמנתי ג'טה 1.6 אתמול טלפונית. היום אספתי את טופס ההזמנה. המחירים במבצע מאוד משתלמים גם כשלוקחים בחשבון שהג'טה מתחלפת בקורוב והגולף תקבל מנוע 1.2 TSI.

אגב שאלתי בפירוש לגבי ביטול הזמנה ואין שום קנס, במידה ומבטלים הם מחזירים את המקדמה של 2000 שמשלמים בד"כ בכרטיס אשראי.

בהצלחה.

מהיכן המידע שהגולף תקבל מנוע 1.2 טורבו?

פורסם

בדיוק כמו שקרה באוקטביה וכמו שיקרה בג'טה החדשה.

בחו"ל כבר נמכרת גולף עם שילוב כזה וייצור מנוע ה-1.6 נפסק בהדרגה.

פורסם

באירופה הגולף נמכרת עם ה-1.2TSI...

נ.ב,

גם לג'טה תיבה רובוטית כפולת מצמדים (DSG).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה על התיקון לגבי סוג התיבה .

הנה מספר שרשורים לגבי תקלות בגולף עם DSG7

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=333097&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3+DSG7

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=324191&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3+DSG7

אם להסתכל 3 שנים קדימה מהיום,האם המעבר מגיר 1.6 ל 1.2 עלול לגרום לעליית מחירי הטיפול או לבעיות במכירה ?

פורסם

בשרשור על הגולף פלוס מצויין בדף השני שמדובר ב-DSG6.

בשרשור של הבחור עם האאודי לא מדובר בתקלה, זאת ההתנהגות של הגיר. גם בטכנולוגיה חדשנית יש יתרונות וחסרונות.

• תוכן חדש...