Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,יש לי סובארו אימפרזה שנת 2003, לפני כשנתיים הרכיבו לי מערכת:

פאנל פיוניר דולפינים (לא זוכרת את הדגם..לא הכי רלוונטי להמשך..)

זוג קומפוננט מורל טמפו

זוג קומפוננט לנזר (לא זוכרת את הדגם)

מגבר 4 ערוצים 1500W

סאב ג'י בי אל.

כל זוג קומפוננט הרכיבו על יציאה אחת של המגבר ואת הסאב על השתים הנותרות..

כמובן שההתקנה הייתה על הפנים, תקלה מוזרה שבצד אחד של האוטו שומעים רק שמגבירים לפול ווליום וגם אז עם רעשים, אם מחליפים במגבר את המפצל הבעיה עוברת לצד השני, המשתיק רעשים בקושי עוזר..בקיצור על הפנים.

בנוסף לכל זה איפה שמותקן המורל הדלתות לא נסגרו ופתוח למטה וכל הזמן יוצאים החוטים..

מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה:

קודם כל להחליף את שני הסטים של הקומפוננטים, השאלה לאיזה. אני יודעת שיש בעיה עם עומק בדלתות של האימפרזה ככה שצריך שהמגנט לא יהיה גדול מידי ועדין ישמור על אר אמ אס גבוה(חשוב לי גם העוצמה וגם האיכות)

מבחינת הפאנל אני רוצה להחליף לדאבל דין, לא חשוב ג'י פי אס, חשוב לי דיבורית בלוטוס ומצלמת רוורס (חשבתי על הפרמייר)

וכמובן להוסיף עוד מגבר פשוט שיהיה או לסט קומפוננט או רק לסאב(לא חשוב לי סאב חזק.)

מעבר לכל זה אני רוצה לעשות את כל החיווט מחדש.

השאלה היא על מה אתם ממליצים ואם יש מקום באיזור המרכז שאפשר לסמוך עליו כי נכוותי לא פעם ולא פעמיים עם המערכות באוטו.

תודה!!!!!

פורסם

ברוכה הבאה מעיין.

מיום ליום יש יותר בנות בפורום.

מה התקציב שאת מעוניינת להשקיע?

מעוניינת ביד2?

בשיפוצים...

פורסם
ברוכה הבאה מעיין.

מיום ליום יש יותר בנות בפורום.

מה התקציב שאת מעוניינת להשקיע?

מעוניינת ביד2?

תודה רבה:)

אני מעדיפה שלא יהיה יד שניה..

מבחינת התקציב אני מניחה שבאזור ה 4-5K..

כמובן שמוכנה לחרוג מעט אם אין ברירה

לפאנל עצמו לא כולל התקנה חשבתי שיהיה עד 1800 ש"ח, אני לא מחפשת ג'י פי אס ככה שזה אמור להתאים במחיר..

(נפלאות הוויז(

תודה על התגובה המהירה!!

פורסם

הממ הוא חביב, לא הכי נקי שיש גם לא הכי עוצמתי...

אני שומעת בעיקר דאנסים, רוק ישראלי ורוק לועזי רך הגובל בפופ..כגון רוקסט

• תוכן חדש...