Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובעים אם הרכב כשיר מחד ומשחילים "אביזרי בטיחות" ושאר מריעין מאידך.

לסתי שמוטה: עד היום היה לי אמון מלא במכוני הרישוי ולא היתה לי תחושה שאני נכנס עם הרכב אל תוך קופה רושמת. הגם שחויבתי בעלות בדיקת זיהום אויר ויצאתי עם גליון "תקין" אף שמכשיר הבדיקה שבק.

מבקר תותח, איך עלית על זה?

כנראה מבקר בפורום!

זאת ועוד: מסעות התיכוניסטים לפולין דורשים סבסוד גבוה שלא כל הורה יכול לעמוד בו. מה, באמת? ממתי? אין מילים, אני המום!

מיכה (לינדנשטראוס) אחי, אני מפנה בזאת את תשומת לבך למצב תשתיות הכבישים, מחירי הביטוח לדו"ג, מס רכישת רכבים שערורייתי, מחירי הדלק הגואים ללא כל קשר למחיר חבית נפט, ואכיפה סלקטיבית של משטרת התנועה המהווה מס עקיף לכל דבר.

לפני הדו"ח הבא שים איזו הודעה בפורום או בפרטי, אגלה לך על ליקויים נוספים.

שלך, אילי.

וברצינות: גם אם הליקויים ידועים לכל, טוב שמעלים אותם ומעניין מה יצא מפרסום הדו"ח השנתי!

פורסם

טוב מאוד שיוצא בדוח.

אף פעם לא נראה לי הגיוני שאותו מקום שאיתר ליקויים גם מציע את את האביזרים כדי שתוכל לעבור.

אני חושב שפעם הגעתי לטסט ולא אמרו לי להחליף לוחיות רישוי גם כשלא צריך (עיקום מינימלי).

תודה מראש.

פורסם

למה הדוח לא מפתיע אותך? כי עברת את סיוט הטסט שאגב בלא מעט מדינות בעולם אין דבר כזה טסט (לפעמים יש בדיקה שאין לה השלכות דרקוניות כמו הטסט בטח שלא בדיקה מתישה של זיהום אוויר, מישהו בדק זיהום של מאות רכבות שנוסעות בישראל?מישהו בדק זיהום של אוטובוסים של אגד? ברור בא נסחט עוד כסף ונתיש את הציבור)

• תוכן חדש...