Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה חניה שבה חונים בניצב, והעירייה החליטה להפקיע מכלל הציבור 4-5 חניות לטובת חנית נכה לרכב ספציפי, כאשר הוא חונה במקביל (על שטח של 4-5 חניות בניצב).

חשבתי אולי זה בשביל שיתאפשר לו להוציא קביים וכיו"ב בצורה נוחה, אבל ממש מטר משם יש חניה במקביל, שאותה היה ניתן להפקיע על חשבון חניה אחת בלבד.

tlnnnr4jcozg.jpg

פורסם

החניה שהרשות המקומית בוחרת להקצות לנכה היא החניה שהכי קרובה לכניסה של הביניין. יכול להיות שהחניה שנמצאת מטר משם רחוקה יותר מהכניסה.

פורסם

הכניסה הכי קרובה לבניין כלשהו היא בתחילה מפרץ החניה (בצד שמאל) והכניסה הכי קרוב לבניין כלשהו אחר היא מימין לחניה במקביל (מימין לאדום)

פורסם

מעניין לדעת אם היה איכפת לך איזה חנייה קיבלת אם אתה היית זה שצריך אותה.

אם הוא מוגבל באמת אני לא חושב שצריך להפריע למישהו מה הוא קיבל.

פורסם

תתפלא, אם אני הייתי מקבל חניה כזאת על חשבון מספר חניות של הציבור, כאשר ממש בסמוך אפשר על חשבון חניה אחת, אותה הייתי מעדיף.

או בקיצור- אם אין לך תשובה, אתה לא חייב להגיב.

פורסם

היות ואתה לא יודע במי מדובר והיכן הוא גר ומה הצרכים שלו, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לפנות לרשות ולשאול האם ניתן להקצות עבור הנכה את אחת החניות במקביל, מבלי לפגוע בצרכיו.

פורסם
לא מדדתי. מה זה משנה?

הרשות לא מפקיעה במקרה זה אלא היא הקצתה חניה לנכה.

החניה שאתה מבקש שתוקצה לו פירושה הליכה נוספת של 3 מטר לנכה.

לפעמים זה הרבה הרבה הרבה מאוד לנכה.

יש מבין?.

ומדובר אולי ב 3 חניות ניצבות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כלל הציבור יכל לחנות בשטח הזה, והשטח זה נלקח ממנו והוקצה לאותו נכה. לא אתווכח איתך על המילה.

לגבי ה-3 מטר - תקרא למעלה, אין כניסה לבית, אלא רק מימין לאדום או משמאל לתחילת מפרץ החניה בניצב.

ומדובר בפירוש ב4-5 חניות ניצבות, בגלל שהקצו שטח יותר גדול מאורך מכונית. (פאר היצירה שלי בצייר להמחשה בלבד)

פורסם

אני כמעט בטוח שהרכב שלו זה שברולט מליבו.

וזה לא בדיוק שכן שלי, המקום במרחק כמה רחובות ממני, וכל פעם שאני עובר שם אני מתעצבן שאולי יש קומבינות מאחורי זה, על חשבון החניה של הכלל.

ויותר מזה: בחיים שלי לא ראיתי חנית נכים כזאת, שזה רק מעלה את החשד לכל מיני קומבינות.

פורסם
, וכל פעם שאני עובר שם אני מתעצבן שאולי יש קומבינות מאחורי זה,.

ואולי הוא באמת נכה ללא רגליים שיכולות לשמש אותו להליכה?

אם יש לך ספק וזה מכעיס ומקומם אותך, אתה יכל לפנות לעירייה, ולבדוק זאת מולם.

על כל תמרור וחניה שמקצים לנכה יש תיעוד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מציע לך תבצע שם אמבוש עד שהנכה יגיע , תראה אם הוא נכה או מקומבן, תראה אם ברכב שלו יש לו גם תוית של נכה מקומבנת ומשם תלך לקב"ן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...