Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בעסק ואני מבקש שתעיר את עיני בכל הנושא הזה זה מאוד קריטי כי מחר אני רוצה לסגור את הסיפור הזה.

האם כדאי להביא שמאי חיצוני להערכת הנזק?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

זכותך לתקן את האוטו באיזה מוסך שאתה בוחר .

זכותך לבחור באיזה שמאי שאתה רוצה .

עדיף שהשמאי שאתה לוקח יהיה מקובל על החברה שמשלמת לך כדי שלא יתגלעו חילוקי דעות .

אל תתפתה מהמתנות שחברת הביטוח נותנת לך כדי שתתקן במוסך הסדר .

בדרך כלל נהוג לשלם במוסך בהמחאה דחויה ועד אז תקבל את הכסף מחברת הביטוח .

מקווה שעזרתי .

פורסם

ניתן לתקן את הרכב בכל מוסך פחחות מורשה משרד התחבורה. ישנם הרבה מוסכים פרטיים אשר עוזרים בהשתתפות עצמית כתלות באופי התאונה.

במידה והרכב שלך מבוטח בביטוח מקיף יש צורך להזמין שמאי אשר מוכר ע"י חברת הביטוח שלך. (תן למוסך שלך לטפל בזה)

במידה והרכב מבוטח בביטוח צד ג ואינך אשם בתאונה זכותך להזמין כל שמאי מוסמך ותלתבוע את חברת הביטוח של האשם בתאונה.

אריק.

פורסם

שמאי הגיע וקבע אובדן להלכה של הרכב.

הרכב הורד מהכביש, סוף לסאגת הרובר והכנות לרכב אחר.

מחירון לוי יצחק קובע 5,300 ש"ח פשוט בדיחה הזויה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מה תעשה לבן של לוי יצחק אין רובר!

שטויות הכי חשוב אתה בסדר אם הרכב ממש במצב טוב ושמור בפנים

תקנה אותה ב 10% מחברת הביטוח ותמכור לחלפים יהיה ביקוש רב לזה!

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...