Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פולו 99 - 1600 סמ"ק עם גיר אוטומט.

לאחרונה, כאשר האוטו עדיין קר, בהעברה מהילוך ראשון לשני ישנה דפיקה לא קטנה והאוטו קופץ.

הדבר מפסיק ברגע שהמנוע מתחמם.

חשוב לציין שלפעמים ניתן לשלוט בתופעה אם עוזבים את הגז רגע לפני הקפיצה ולוחצים שוב.

מה יכול להיות מקור הבעיה?

תודה!

פורסם

שלום רב .

יש ברשותי פולו שנת 97 - מנוע 1,400 סמ"ק - גיר אוטומטי - של JASCO - הגיר יפני - ולפי מה שממעתי די מוצלח .

הרכב שלי כיום עם כ- 155,000 ק"מ - ברשותי 4 שנים .

כשקניתי את הרכב הייתה מכה בהילוכים בין ראשון לשני - הייתי בזמנו אצל שתי מכוני גירים מומלצים ממרכז הארץ שלא פעם אחת מומלצים בפורום .

שניהם אמרו לי בפה מלא - חבל לשפץ את הגיר עכשיו - תסע עד שימות .

הם לא בדקו אם חסר שמן גיר .

השלמתי עם המצב והמתנתי עד שהגיר יסיים את חייו .

בטסט האחרון לפני כחודשיים בערך - נכשלתי על נזילת שמן .

לקחתי את הרכב למוסך בו אני מטפל - הוא הוסיף לי שמן גיר - ואמר לי שהיה חסר הרבה שמן גיר .

לאחר הוספת השמן גיר אין כלל זכר למכות בגיר כלל .

אני לא רוצה לציין את שמות המגכוני גירים שאצלם הייתי , האבחנה שלהם להחליף את הסולונאודים בגיר , לשפץ את הגיר .

דבר בסיסי אחד הם שכחו לבדוק אם חסר שמן גיר - זה לא כלכלי להם .

הם מחפשים לעשות קופה גדולה , ולא כמה מאות שקלים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בהחלט הדבר הראשון שכל אחד צריך לדעת לעשות כאשר מתחילות בעיות ולו הכי קטנות בכיוון הגיר הוא לבדוק שמן גיר ולא לרוץ ישר ולהישתגע. הרבה פעמים מגלים שהבעיה הייתה שמן בסוף.

:)
פורסם

שלום,

גם ברשותי פולו 2001 אוטומטית 1400 סמ״ק והתופעה המדוברת קוראת כבר מספר חודשים מאז שקניתי האוטו.

למגיבים הקודמים מעליי, לאן אתם ממליצים ללכת על מנת שיוכלו לבדוק ולמלא לי את שמן הגיר במידה וחסר? כמה זה אמור לעלות?

ורון ממוסך רון, האם אפשר להגיע אלייך על מנת לבצע את הבדיקה והמילוי?

תודה רבה!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

אתה יכול לגשת למוסך כמובן , שאין צורך כלל במוסך מורשה יבואן .

מספיק בהחלט - מוסך שמכיר את הרכב , גם עודף שמן גיר לא טוב , בהצלחה .

Sound Stream -Trantula 800.2

• ספונסר פורום
פורסם
שלום,

גם ברשותי פולו 2001 אוטומטית 1400 סמ״ק והתופעה המדוברת קוראת כבר מספר חודשים מאז שקניתי האוטו.

למגיבים הקודמים מעליי, לאן אתם ממליצים ללכת על מנת שיוכלו לבדוק ולמלא לי את שמן הגיר במידה וחסר? כמה זה אמור לעלות?

ורון ממוסך רון, האם אפשר להגיע אלייך על מנת לבצע את הבדיקה והמילוי?

תודה רבה!

אתה מוזמן להגיע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...