Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי המועדון (ואלה שעדיין לא) שלום רב,

ביום 17.4.2011 תיערך אסיפה כללית של המועדון המוטורי הישראלי 2010. האסיפה תתקיים בנורדיה בשעה 20:00.

להלן סדר היום באסיפה:

- התאחדות נהגי המרוצים בישראל - IRDA - סקירה ועדכונים;

- כללי הנהיגה הספורטיבית הרלוונטיים למועדון - פנינו לאן;

- רישוי רכבים ורישיון נהיגה ספורטיבית לחברי המועדון - סטאטוס ומועדים;

- דו"ח כספי של המועדון;

- יעדים לשנת הפעילות הקרובה;

- בחירות.

חברים יקרים,

לאחר תקופה ארוכה בהם התמודדנו עם מכשולים רבים, אנו צופים (ומקווים) כי בעתיד הקרוב נוכל לחזור לפעילות מוטורית ענפה ורציפה.

בנוסף, חברים מתוך המועדון - בשיתוף עם הועד - פעלו לאיתור נותני חסות לפעילות המועדון (עונת מרוצים), ועשו זאת בהצלחה!!.

הגיע הזמן (וקרוב מתמיד), להסיר את האבק מהרכבים ולחבר מצברים.

גם בתחום כללי הנהיגה הספורטיבית הצליח המועדון להתגבר על מכשולים רבים שהציבה בפניו הרשות לנהיגה ספורטיבית ואחרים, ולאחרונה אישרה הרשות, עקרונית, את הכללים הטכניים של המועדון, שבאמצעותם יוכלו החברים לערוך רישוי לרכבים ולהנפיק רישיון מרוץ.

אנו מקווים כי תתגייסו למען המטרה המשותפת של כולנו - קיום מרוצים - תצביעו ברגליים, ותגיעו להשפיע.

לאור היעדר הפעילות המוטורית בשנה החולפת, הוחלט כי דמי החברות במועדון לשנה הקרובה יהיו סמליים בלבד - בסך 50 ₪ בלבד.

תשומת ליבכם, כי מועמדות לוועד המועדון ו/או לתפקיד יו"ר המועדון ו/או לוועדות השונות (לרבות מבקר) יש להעביר במייל חוזר לאלון חלווה (יו"ר) ו/או לניר לביא (מזכיר) עד ליום א', ה- 10.4.2011 (אלון - [email protected]; ניר [email protected] ; ניתן גם באמצעות הטלפון: אלון - 050-6666815; ניר - 052-8380631). מינוי לתפקיד חבר ועד/יו"ר/מבקר/חבר ועדה אחרת יתאפשר למי שהיה חבר המועדון בשנה החולפת ושילם את דמי החברות.

מקווים לראותכם,

ועד המועדון,

אלון חלווה, יו"ר

גידי קרונין

שחף מזרחי

רמי שוכטוביץ'

עפר שורץ

ניר לביא

פורסם

חברים שלום,

תודה לכל מי שהגיע אתמול לאסיפה הכללית של העמותה.

שמחתי לראות שעדיין יש גרעין משמעותי של אנשים שלא נשבר מהיעדר הפעילות שנכפה עלינו בשנה החולפת.

תודה גם לכל מי שנרשם ושלח דמי חבר על אף שלא יכול היה להגיע - היה נחמד לגלות שכל העבודה שנעשתה בחודשים האחרונים לא הייתה לחינם.

סיכום האסיפה הכללית יופץ בפורום ההתאחדות וכאן, בימים הקרובים.

חג חירות שמח,

אלון

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש איזה עדכונים?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אלון

אבקשך לפרסם את מה שסוכם בישיבת ההתאחדות וועד "אירדא" בכל הנוגע לנושא שהעליתי

במידה ולא תצלח דרככם אעלה זאת אני במישור האישי

שבוע טוב וחג עצמאות שמח לכולם

מירוצי מכוניות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חברים שלום,

תודה לכל מי שהגיע אתמול לאסיפה הכללית של העמותה.

שמחתי לראות שעדיין יש גרעין משמעותי של אנשים שלא נשבר מהיעדר הפעילות שנכפה עלינו בשנה החולפת.

תודה גם לכל מי שנרשם ושלח דמי חבר על אף שלא יכול היה להגיע - היה נחמד לגלות שכל העבודה שנעשתה בחודשים האחרונים לא הייתה לחינם.

סיכום האסיפה הכללית יופץ בפורום ההתאחדות וכאן, בימים הקרובים.

חג חירות שמח,

אלון

פורסם לחברים ויפורסם שוב לבקשתך בפורום של IRDA בימים הקרובים כשאתפנה לטפל בזה בעצמי(הפתוח לכולם).

אלון

למה השינוי???

יש מה להסתיר?? יש במה להתבייש???

נכנסתי לפורום הפתוח בפורום של IRDA לפני יומיים. שיממון !!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש מה להסתיר??

כן ישה... כנראה שנגזר עלינו להסתיר חלק מפעולותינו שכן "אנשים טובים" מנסים לטרפד מהלכים שלנו ועושים שימוש במידע שהם מקבלים. למשל, אילו היה מפורסם חודשיים מראש שיהיה קורס רישיונות, מנוי וגמור עימי, כי זה היה מטורפד. רק דוגמא אחת.

ישה? אם כבר אתה בעניין של להסתיר, אודה לך אם תוכל לאמר לי איך אני יוצר קשר רשמי עם עמותת הראלי (זו עכשיו התאחדות מוכרת)? איך אני נרשם? מה התנאים להתקבל כחבר?

נחמד לרדוף את IRDA כל הזמן...

אלון.

פורסם

אלון

אין לי מושג לגבי השאלה השניה שלך איך נרשמים להתאחדות זו או אחרת. ואני לא רודף אחרי אף אחד. טעות בידך.

אני רוצה לראות כאן ספורט מוטורי חי פעיל ותוסס על כל גווניו , ואם תקרא את הודעותי בנושא בעבר אני תמכתי תומך ואתמוך ברעיון שמעל כל ההתאחדויות, תתי ההתאחדויות ,התאחדויות "המניין" וכו' יהיה גוף על , שיוביל את מהלך העיניינים ביחד עם הרגולטורים ומול הרגולטורים.

שמועות מלחשות שגברי לוי שהיה יכול להוביל מהלכים , כבר לא ...בתמונה !!

נקודת המוצא שלי , שונה משלך.

אני מודיע לך שהרשות לנהיגה ספורטיבית מתה שתתחיל פעילות .

למה אני חושב כך?

כי אחרת היא תיסגר!!!

לכן נסיונות טירפוד כאלה או אחרים לא יצלחו , נסה לעבוד עם אנשי הרשות ולא נגדם. וזה כולל גם שימוש בשפה תרבותית. האמן לי זה רק יכול להוסיף ולא לגרוע.

והעובדה שאיש מהרשות בא לבחון אתכם, ואושרו תקנונים .

דברים זזים אלון , אתה ששקוע בתוך זה חש בכך בעצמך.

מה שהורג הם מלחמות היהודים, והמחשבה שאפשר לצפצף על מעצמת העל

בפעם הארונה שילמנו על כך ב 2000 שנות גלות בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

"שמועות מלחשות"....

ישה, לא בשביל להעליב... אתה ממש רחוק מההתרחשויות. גברי הוא היסטוריה רחוקה ומי שמכיר את העובדות יודע שלמשרד הספורט יותר מאש יד ורגל בעזיבתו (הוא כפוליטיקאי משופשף, כנראה לא יגיד זאת, אבל, אני שליוויתי אותו כל הדרך , ראיתי בדיוק מה עשו לו).

היות וזה מתחיל להיות מתיש - אם באמת מעניין אותך מה קורה, אתה מוזמן להרים אליי טלפון.

טוב מזה, אתה מוזמן לישיבת הועד הבאה של המועדון, בה נמסרים עדכונים שוטפים לכל החברים שטורחים להגיע. הישיבות מפורסמות בפורומים השונים.

מקווה שבזה נסתיימו טענותיך כלפיי.

אלון

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לכל מאן דבעי

התבקשתי לעדכן.

הודעה על קיום אסיפה כללית לחברי המועדון המוטורי הישראלי 2010:

חברים יקרים, בהמשך להודעתו של אלון, האסיפה תיערך ביום 3/1/2016.

על סדר יום האסיפה, בין היתר - חידוש חברות ורישום חברים חדשים.

עדכון לגבי מצב הספורט המוטורי בארץ - על השינויים שאירעו בחודשים האחרונים.

בחירות.

אנחנו זוכים להתארח אצל העמותה להנצחת נפגעי פיגוע הטרור בצומת בית-ליד בשנת 1995.

האסיפה תיערך באנדרטה עצמה, על כביש 57 מזרחית לצומת בית ליד (צומת השרון).

נתכנס ב- 1930-2000. נתחיל ב- 2000. נא הקפידו להגיע בזמן ונכבד את העמותה בצפייה בסרטון שנערך לזכר הנופלים שם.

כל חבר מועדון שמעוניין להעמיד עצמו לתפקיד במוסדות המועדון, נא העבר הודעה בענין זה לאלון.

האסיפה תינעל בשעה 2200.

המשך שבוע נעים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...