Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לרכב 4 כוכבים גם 15 כריות,הרכב מיושן.

די לזיין כבר במוח. תפסיק לזיין במוח, הרי רק בזה אתה טוב, ובכל הנוגע ל-VAG.

הרכב נבדק בזמנו (05 או 06) עם מפרט בטיחות שונה, הכולל רק 4 כריות אוויר, ובלי אזהרות כאלה ואחרות - שכיום מהוות חלק מהניקוד של הציון הסופי.

במתיחת הפנים היא עודכנה קלות, וזכתה לתוספות איבזור, גם בטיחותי - ויתכן וכיום היא הייתה זוכה לניקוד סופי שונה.

לא אני ולא אתה נדע זאת לעולם, אז בוא לא נקפוץ סתם למסקנות מיותרות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא היתה אזהרה על הסכנה לברכי הנהג. ובעידכון אוקטביה לא קיבלה כרית אויר לברכיים בניגוד לגולף דור6.

הקאיה לא נוחה ולא שקטה,המונע רועש שלוחצים קצת על הגז,המתלים רועשים שנוסעים בכביש משובש,ויש רעשי כביש בשפע.

כל הרכבים חוץ מהיונדאי-4כוכבים,והקאיה- לא נבחנה, והקורלה-4כריות בלבד,ברמת בטיחות גבוהה

אם אתה מחפש תגובת דוושה טובה וניהוג טוב לך על המזדה,באופן אישי אני הייתי לוקח את ה308.

אתה באמת מאמין לשטויות שאתה רושם? אני מניח שכן, אחרת אתה לא שפוי.

הנה, תרענן את הידע שלך: http://www.euroncap.com

לפותח השירשור, בקצרה, קרוז ואסטרה זה הרכבים הכי בטוחים ברשימה, לא נופלים בהרבה מהגולף דור 6 שזה אחד הרכבים הבטוחים שיש. נדמה לי שבדגם החדש של קרוז שמו מנוע חזק יותר מהמודלים הקודמים, אולי שווה בדיקה.

אחרי זה בסדר יורד מבחינת בטיחות: C4, מאזדה 3, 308, לנסר (כולם עם 5 כוכבים). יונדאי בעלת 5 כוכבים, אך היא נבחנה לפני 2009 ואין דירוג באחוזים, יש אזהרה לסכנה פוטנציאלית לרגליים בהתנגשות חזיתית. פורטה לא נבחנה, גם פלואנס, קורולה לא רלוונטית (4 כ"א).

מקווה שעזרתי :-)

עריכה: לגבי C4, זה הדגם החדש או הישן? ברשימה שעשיתי התחשבתי בדגם החדש. בכל מקרה גם לישן יש 5 כוכבים, אבל כשיש לך רכבים חדישים יותר חבל ללכת על דגם מוחלף, לא?

פורסם
תודה לכולם על התשובות.

אני אפרט יותר:

מה שהכי חשוב לי זה בטיחות.

מלבד זה, נוחות, זריזות ומקום ל5 נוסעים

מקום בתא מטען חשוב אבל לא עד כדי כך

צריכת דלק - לא קריטריון

הפלואנס בטוחה ונוחה אך בכלל לא זריזה.

הלנסר גם בטוחה פחות נוחה ויותר זריזה אבל לא ממש זריזה.

גם ה308 נוחה ובטוחה בדוק אם היא מרווחת לך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

דבר ראשון אני רוצה להגיד לכם תודה רבה על העזרה הענקית!

כמה פרטים נוספים:

האוקטביה לא אופציה אז אין יותר מדי מה להתווכח על זה.

Arco -

תודה על התשובה, ככל שידוע לי מדובר על דגמי 2011

כאשר דיברת על היונדאי, וציינת שהיא נבדקה לפני 2009, ציינת זאת לטובה או לרעה? כלומר לדעתך רמת הבטיחות השתפרה מאז?

מה אתם יכולים להגיד על הC4 touch מלבד הבטיחות? זריזות/נוחת/אבזור

תודה שוב,

עמית

פורסם

תערוך נסיעת מבחן ותבדוק מה נוח ומתאים לך - זאת הדרך הטובה ביותר כי כל המכוניות הללו הן בערך אותו הדבר מאותה הקבוצה.

אני אישית התחברתי מבין כולם לשברולט קרוז למעט האסטרה שלא ניסיתי ה308 והC4 החדשה.

הרכב בעל מראה חיצוני, פנימי הכי נאה לדעתי , מאוד רחב ולא צפוף גם במושבים מאחור. נוחות נסיעה טובה , אבזור טוב הכולל בקרת שיוט , גיר 6 הילוכים ועוד. בנוסף הקרוז נמצאה בטוחה מאוד במבחני הריסוק שזה גם שיקול שיש לקחת.

בהצלחה בכל מקרה,

פורסם
כאשר דיברת על היונדאי, וציינת שהיא נבדקה לפני 2009, ציינת זאת לטובה או לרעה? כלומר לדעתך רמת הבטיחות השתפרה מאז?

יותר לרעה, הבדיקה קצת הוחמרה. אני מניח שהיא היתה מתבגת בסוף הרשימה, בטוח אחרי מאזדה 3.

פורסם

שים לב, לפי מה שאני רואה מדובר בדגם היוצא, מאובזר מאד, במהדורה מוגבלת :

http://motocar.ifeel.co.il/article/12472.aspx

הדגם החדש שמתחיל להמכר בימים אלה הוא שידרוג רציני, צורה חדשה, מנוע עם 120 כ"ס ותא נוסעים משודרג ומאובזר.

אני אמור לעשות עליו נסיעת מבחן שבוע הבא כנראה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני באמת לא רואה את הדגם TOUCH באתר של סיטרואן בארץ.

אני אבדוק את העניין שאני אראה את המכונית בעיניים.

ועכשיו מסתבר לי שיש עוד מכונית שאני יכול לבחור, יונדאי I25.

מה אתם אומרים עליה?

פורסם

הבנתי...

אז כרגע המועמדות המובילות הם: קרוז (שמגיעה עם מערכת מולטימדיה מובנית), C4 (שאני עדיין לא סגור אם TOUCH זה הדגם החדש), קיה פורטה ונסתכל גם על האופל אסטרה.

אבל כרגע הכי חזקות מבחינתי אלו הקרוז והC4, במיוחד שראיתי שהדגם החדש מגיע עם 120 כ"ס. מישהו התנסה איתה?

פורסם

C4 TOUCH זה הדגם הישן בוודאות, הבוקר ראיתי אחת במקרה בדרך לעבודה. שמו לה חישוקים יפים (והשם רומז שיש מערכת עם מסך מגע, כנראה עם GPS). אבל דגם ישן, לשיקולך.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

עכשיו הייתי בתצוגה שעשו לחברה שאני עובד בה.

בזכות כל מה שכתבתם הגעתי מוכן וידעתי לשאול את השאלות הנכונות.

נהגתי על:

קרוז, C4, פורטה, וI30. (היה תור ארוך מדי לאסטרה)

עקב של השיקולים הצטמצמנו לבחירה בין C4 לקרוז.

השיקולים הם:

C4, אכן מדובר בדגם החדש עם 120 כ"ס, נוחה מאוד,שקטה, תא מטען גדול יחסית, מאחור המרחב לא מי יודע מה.

קרוז, מרווחת יחסית, 124 כ"ס (הדגם החדש), מגיעה אצלנו עם מערכת מולטימדיה מובנת (GPS, Bluetooth, כניסות שונות), יש מקום מאחורה, הקטע הוא שהכסאות לא היו הכי נוחים וכאן היה הפער המשמעותי. ממה שמתי לב היא גם רועשת יחסית והסל"ד עולה מהר מאוד

מה אתם אומרים?

עמית

פורסם

אם המקום במושב האחורי מספיק לצרכים שלך,

תבחר בסיטרואן C4.

לפי מה שרשמת, יש לה יתרונות רבים, והחשוב הוא הנוחות של המושבים ובידוד רעשים.

אבל אם היא צפופה לך, זה חיסרון גדול- קרוז תהיה מתאימה יותר.

חבל שלא הצלחת לבדוק את אסטרה.

ראיתי אותה על הכביש-עושה רושם טוב מאוד.  

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...