Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי שמן(פעם ראשונה עשיתי את זה לפי הכללים אם חלקים וכלים מקוריים) ופיתאום הילוך שלישי נישמע כמו רברס,איך זה יכול להיות ? מה זה יכול להיות ?(זה לא היה כל לפני כן!) לא נגעתי בכלום חוץ מפילטר שמן ובורג ניקוז שמן.

הרכב עובד כמו שצריך בגלל שמן חדש , לא שומעים את המנוע , הילוך ראשון ושני עובדים כרגיל(טוב) ובהילוך השלישי נשמה כילו כמו שאני ברברס ויתר מכך אין לו כח כמו שהיה .צריך עזרה. מה עליי לעשות?

תודה.

רנו מגאן קלסיק 98.

פורסם

איזה שמן?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

שלום חברים. החלפת שמן מנוע שביצעתי אתמול בשום אופן לא קשור למה שקרה בגיר(תקלה).למה אני אומר תקלה ?כי היום ב07:10 הגעתי למוסך והלכתי לעבודה . מוסכניק התקשר ואמר כי ישנה בעייה בגיר והאופצייה הראשונה היא להחליף שמן גיר ולהוסיף תוסף שמן גיר .(האם זו שחיטה?) ואם זה לא יעזור אז הוא יצטרך לשפץ את הגיר.עלות השיפוץ גיר רגיל לרנו מגאן 98 עולה 2500-3000 ש"ח הוא אמר לי והוסיף שזה עוד לפני מע"ם ועבודה. האם זה היגיוני?אולי עדיף לקחת גיר מפירוקים מייבוא ? שעלותו רק 1200 ש"ח .

פורסם

שלום חברים , שמתי לב שלא הרבה מכם מכירים ויכולים להמליץ בעיניין זה ולכן אני ממלא את הפער ע"י שירשור זה . בסופו של דבר מוסכניק בחר באופציה ראשונה , הוא יחליף לי שמן גיר ושם תוסף לשמן גיר , עלות הטיפול :430 כולל מע"ם ועבודה . כששילמתי הוא אמר :"הבעייה לא ניפטרה סופית" , כלומר אני עלול לחזור לאותה הבעייה ומוסכניק אינו יודע מתי ולפי דבריו :"זה יכול להחזיק חודשיים,חצי שנה או אפילו שנה." . כשהתחלתי לנסוע הרעש מהתיבת הילוכים לא הפסיק להרעיש אבל משמעותית ישתנה עוצמתו ולדעתי במיקרה הטוב זה יחזיק חצי שנה.

ישנם כמה שאלות :

1. האם שמן גיר עולה 200 ש"ח ?

2. האם זה הטיפול היה סתם ובזבזני?(בטח במקום הטיפול היתי צריך להשקיע את הכסף הזה לתיקון מלא).

3. השאלה שנישארה פתוחה : מה עדיף גיר משופץ או גיר מפירוקים ?

פורסם

עושה רושם שמנסים לעקוץ אותך.

כן, שמן גיר מקורי יכול להגיע פחות או יותר לעלות כזאת.

בהנחה שאתה צריך 3 ליטר+

את התשובה הלא ברורה לגביי אריכות ימיו של הגיר קיבלו כמוך המון בעלי מגאן

עצה שלי, תן לצרה הזאת להיות צרה של מישהו אחר

במילים אחרות - שים פתק

פורסם

איזו מדינה של נוכלים וגנבים, פשוט לא להאמין.

מה פתאום הוא לוקח ממך כסף אם הוא לא הצליח לפתור את הבעיה ובכלל לא היה מדובר בשמנים? הרי בשביל זה ניגשת מן הסתם לבעל מקצוע, כדי שיאבחן את התקלה, ולא סתם יעשה נסיונות. מה יקרה אם הוא יחליף גיר וגם זה לא יפתור את הבעיה? גם אז תשלם לו?

חבל שאין בפורום מידע נרחב אודות בעלי מוסכים שהם גם מקצועיים וגם לא רמאים. אומנם הרוב הם שניהם (לא מקצועיים ורמאים) או לפחות אחד מהם, אבל יש גם מוסכניקים ראויים, והפורום יכל לעודד הפנייה אליהם במקום מפח הנפש הזה.

אני לא יודעת איזה רכב יש לך אבל ממליצה קודם כל להחליף מוסך.

• תוכן חדש...