Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'ינו, אתה קצת מנותק מהעולם, תיבה פורטד לסאב 15" מותאמת לסאב שלך לא עולה 200 שקל. זה לא בדיוק משהו נפוץ שתמצא בכל חנות, ומצד שני, לא כל נגר יודע לבנות תיבה לסאבים לרכב, מניסיון שלי עם נגרים, בד"כ הם לא יודעים, התיבה לא יוצאת אטומה ב- 100%, הפתח לסאב לא יוצא תמיד כמו שצריך, וזה לפני שאני בכלל מתייחס לטרמינל, פורט וכו'.

הפתרונות הם:

1. לפנות למישהו בעל ניסיון בבניית תיבות- קח בחשבון שזה יכול להגיע גם ל- 1000 שקל לתיבה.

2. למצוא תיבה מוכנה שמישהו רוצה למכור- יש את חבר הפורום "שומאכר" ואת "אלעד.א". נסה לפנות אליהם.

3. לחפש בחנויות תיבה 15" שתתאים פחות או יותר לסאב שלך.

4. אם תתן את הדגם המדויק של הסאב שלך, אולי יוכלו לעזור לך למצוא מידות מתאימות, ולא רק HE, כי יש כמה כאלו, מכמה שנתונים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

נירא לך באמת שאני ישלם 1000 שקל על תיבה לסאב..

אני ילך לדודי מישרש הוא אמר לי שיש לו כמה כאלו..

תודה בכל מיקרא.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לקנות תיבה יד שניה היום זה ממש זול, ב-200 ש"ח אתה קונה תיבה הכי בסיסית שיש, ואולי היא תואמת לסאב שיש לך.

כאשר בעל מקצוע בונה לך תיבה לפי הזמנה מיוחדת זה יכול להגיע גם יותר מ-1000 ו-....

יש המון אילוצים וקריטריונים אשר נלקחים בחשבון כמו:

1. מידות מותאמות לרכב

2. מידות מותאמות לסאב

3. סוגי תיבות, למשל תיבה פתוחה- יש אילוץ של תדר הרצוי

4. חומר שממנה עשויה תיבה (MDF, פיבר, סנדביץ', עץ מלא וכו.)

5. חיווט וחיבורים

בנוסף יש אילוצים קוסמטיים אשר לא משפיעים על סאונד אבל חשובים לא פחות למי שכן חשוב. לדוגמא:

1. מעטפת (בדים, צבע, לק וכו.)

2. בנית/הוספה של גרילים שונים

3. אורות ותאורה

4. אחרים...

קיצור בנית תיבה זה לא דבר פשוט, לפעמים זה דורש השקעה לא פחות מהבניה לאלמנטים אחרים, במרבית המקרים זה נושאה בין החשובים במערכת.

פורסם

אם כבר יש לך את האמצעים ידע וכוח להזמין מאיביי , תזמין פורט מעוגל 3 אינץ'.

ככה יהיה לך הרבה יותר קל לבנות תיבה , פשוט תבנה תיבה אטומה אבל בנפח של התיבה הפתוחה ואז תעשה חור ותדחוף את הפורט ,

לכל סאב נתונים משלו ותנאים לתיבה אופטימאלית משלו , כנראה שלא תמצא תיבה קיימת מתאימה לסאב שלך אלה אם כן זה איזה צעצוע ילדים כמו רוקפורד פאנץ' וכדומה ...

אגב רוב התיבות שאתה תקנה עשויות מעץ 15-19 מ"מ בלי שום חיזוקים בפנים , תיבת סאב צריכה להיות מחוזקת עם ברייסינג ועץ 22 מ"מ לפחות כדי שהיא לא תרעד , אין טעם לבנות אותה מעץ 19 אם אתה יכול להשיג אפילו 25 מ"מ כמעט באותו מחיר

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...