Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ פורד אסקורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אולי לחלקכם זה ישמע כמו בדיחה , או כמו סתם עוד סיפור....

אז אני רעי בן 16 אוהב מכוניות, ספורט מוטורי וידוע בתור ילד בעל קישורים רבים ( בניה , מסגרות ) לא כמו ילד רגיל ולקראת

הרישיון שאני מחכה לו כמו משוגע וחושב כל הזמן איזה מכונית יהיה לי אז חשבתי לעצמי כמה יעלה לי להחזיק את הרכב מבחינת ביטוח וטיפולים טסט וכו'. אחרי שאני התחלתי להתעניין לגבי החזקת רכב אספנות , הבנתי שזה לא כל כך יקר לתחזק רכב כזה,

חשבתי אולי על חיפושית ,אני נורא אוהב את הרכב הזה ואפילו דיי מאוהב ביררתי כמה יעלה לי לתחזק רכב כזה והגעתי למסקנה

שזה לא כל כך יקר כמו אוטו "חדש"..כעבור כמה זמן התגלה לי מחבר טוב שלי שידוע שאני מאוהב במכוניות אספנות שיש פורד

אסקורט אצל איזה חבר שלנו , בביקשתי מהחבר שיצלם ויראה לי במה מדובר, ראיתי והתגלה לי שזאת פורד אסקורט אמ קי 2 ..

מיהרתי לראות את הרכב ולמראה עיני כמעט והתחלתי לדמועה מהרכב והמצב שאנשים "שומרים" על המכוניות שלהם.

נכנסתי לתוך הרכב ונדלקתי.!

עכשיו לעיניין: ביררתי עם החבר והרכב כמו שידוע לו של דוד שלו. אמרתי לו שישאל את דוד שלו אם הוא מעוניין למכור או למסור את הרכב..

עכשיו שאלתי לחברי הפורום שמנוסים בשיפוצים, לפי איך שנראה הרכב, הרכב דרוש לפחחות שאני חושב שאני יכול להתמודד איתה (חלודה וקצת ריקבונות, וקצת מכות בצדדים.) השאלה היא עם רכב עמד כמה שנים טובות (מסיבה שהמשפחה החליטה להשביט אותו סתם כי יש לו כמה מכות בצד הימני שלו מסיבה של תאונה כלשהי לא רצינית),האם אפשר רק לעשות פחחות ולהחזיר את המכונית לשיגרה או שחייבים לשפץ שיפוץ רציני שכולל החלפת חלקים המנוע וכל החמוצים מסביב..

בתודה רעי!...:-D

vw 1302 super beetle

פורסם
שלום לכולם,

אז אני רעי בן 16 אוהב מכוניות, ספורט מוטורי וידוע בתור ילד בעל קישורים רבים ( בניה , מסגרות ) לא כמו ילד רגיל ולקראת

הרישיון שאני מחכה לו כמו משוגע וחושב כל הזמן איזה מכונית יהיה לי אז חשבתי לעצמי כמה יעלה לי להחזיק את הרכב מבחינת ביטוח וטיפולים טסט וכו'. אחרי שאני התחלתי להתעניין לגבי החזקת רכב אספנות , הבנתי שזה לא כל כך יקר לתחזק רכב כזה,

חשבתי אולי על חיפושית ,אני נורא אוהב את הרכב הזה ואפילו דיי מאוהב ביררתי כמה יעלה לי לתחזק רכב כזה והגעתי למסקנה

שזה לא כל כך יקר כמו אוטו "חדש"..כעבור כמה זמן התגלה לי מחבר טוב שלי שידוע שאני מאוהב במכוניות אספנות שיש פורד

אסקורט אצל איזה חבר שלנו , בביקשתי מהחבר שיצלם ויראה לי במה מדובר, ראיתי והתגלה לי שזאת פורד אסקורט אמ קי 2 ..

מיהרתי לראות את הרכב ולמראה עיני כמעט והתחלתי לדמועה מהרכב והמצב שאנשים "שומרים" על המכוניות שלהם.

עכשיו לעיניין: ביררתי עם החבר והרכב כמו שידוע לו של דוד שלו. אמרתי לו שישאל את דוד שלו אם הוא מעוניין למכור או למסור את הרכב..

עכשיו שאלתי לחברי הפורום שמנוסים בשיפוצים, לפי איך שנראה הרכב, הרכב דרוש לפחחות שאני חושב שאני יכול להתמודד איתה (חלודה וקצת ריקבונות, וקצת מכות בצדדים.) השאלה היא עם רכב עמד כמה שנים טובות (מסיבה שהמשפחה החליטה להשביט אותו סתם כי יש לו כמה מכות בצד הימני שלו מסיבה של תאונה כלשהי לא רצינית),האם אפשר רק לעשות פחחות ולהחזיר את המכונית לשיגרה או שחייבים לשפץ שיפוץ רציני שכולל החלפת חלקים המנוע וכל החמוצים מסביב..

שאלת המיליון דולר.

לפני הכל תצטרך לבצע תהליך התנעת מנוע שעמד תקופה ארוכה , במידה והצלחת להניע עדיין יהיו מכלולים רבים

שיצטרכו השקעה כגון מצבר, בלמים , צמיגים ועוד ועוד.. כסף בקיצור.

לעניות דעתי ( וזאת במידה ואתה אוהב את הדגם הנ"ל ) תמצא רכב במצב סביר , טעון השקעה כלשהיא אבל במצב נסיעה.

דרך אגב , לך על חיפושית :wink:.

בהצלחה.

פורסם
שלום לכולם,

בהצלחה!

תתחיל מקטן כדי שלא תיפול להשקעה גדולה מאוד.

אינ חושב שחיפושית זאת התחלה מצויינת! אוטו קל לתחזוקה ויש הרבה במחירים טובים.

ממליץ לך להכנס לפורום חיפושיות בתפוז

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=504

אגב- אסקורט רכב מצויין- היה לי פעם אחד שעשיתי ממנו גג פתוח - ראה תמונה.

Image002-1.jpg

דןדן

יומן יבוא 1974 VW Trasporter BUS

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319175

פורסם

תודה רבה, הבנתי האם אחרי שהמנוע מניע יכולות לצוץ בו עוד בעיות?

קשה להשיג היום חלקים כמו בלמים לדגמים של האסקורט?

וחיפושית אני בטוח יקח אם לא תיהיה ברירה! :roll:

vw 1302 super beetle

פורסם

בהצלחה, :-D

הרכב קל מאוד לתחזוקה, יש עוד חלקים בארץ, והמון בחו"ל. ניתן למצוא בארץ אפילו פגושים חדשים למשל. כפי שאתה רואה בתמונה שמימין, יש לי רכב כזה. אם אתה מהסביבה שלי (ת"א), אפשר להפגש.

פורסם

אני גר במושב ליד נתניה...עושה אותי שמח המחשבה שיש חלקים לאסקורט,

היום כשראיתי אותה שמתי לב שאין לה את שני החלונות של הדלתות! זה בעיה להשיג חלונות?

והבעיה היחידה שלי כרגע היא לדבר עם הדוד ולשאול אותו עם קיימים אצלו הניירות

vw 1302 super beetle

פורסם

לי יש פורד אסקורד (ברנדה) שנת 79 למכירה..

במצב טוב לתחילת שיפוץ וביוחד למתחילים, אני מוכר אותה בגלל חוסר זמן ובגלל פרוייקטים נוספים..

אם תרצה פרטים בה"פ או 054-6884877 אסף.

בהצלחה!

חבר מועדון ה-5

פורסם

ברוך הבא ,

מברך על האהבה שלך למוטוריקה ורכבי אספנות בפרט .

אני כידוע משפץ ולא קונה מוכן מברך אותך על הרצון להתמודד עם רכב

ש"טעון שיפוץ" .

מנוע לאסקורט שעמד , לאחר טיפול אוהב יניע ויעבוד יפה , הכל תלוי במצבו לפני שעמד .

קח בחשבון שכנראה המנוע יצרוך מעט שמן אפילו שמצבו היה טוב לפני שעמד .

טיפולים במנוע שמאוד מומלץ/ חובה: החלפת שמן מנוע מסננים (שמן אוויר דלק ) ,

צינורות דלק , צינורות מים ,מים ברדאטור כולל "מים ירוקים "

כבלי הצתה , פלגים פלטינות , בדיקת הרוטור בדיסטרביוטור ומכסה המפלג .(נקיון מגעים )

מצבר כמובן .

בלמים: צינורות קידמיים גמישים , צינור בלם אחורי גמיש , הם נוטים להתיבש . משאבות גלגל - במוסך !!

בקיצור , הדברים עולים כסף , לא הרבה , ואת הרוב תוכל לעשות לבד אם יש לך רצון ידע ואהבה .

חלפים כמו שאמרו קודמי , יש מספיק ולא יהווה בעיה לשיפוץ .

בהצלחה חביבי וברוך הבא .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

שלום רעי,

מהכתיבה שלך ניכרת התלהבות ואהבה רבים למחלה המשותפת של כולנו, וזה משמח מאוד.

לשפץ מכונית עומדת זה הרבה יותר קשה, וגם הרבה יותר יקר, ממה שאתה חושב. הייתי מציע לך להתקדם בצעדים קטנים, ובתור פרוייקט ראשון להתחיל במכונית נוסעת.

גם אסקורט וגם חיפושית יכולות להיות התחלה טובה, אבל מניסיוני האישי עם שתי המכוניות, חיפושית זו בחירה יותר טובה בגלל זמינות חלקים ומחירים, וגם בגלל החוסן הכללי של האוטו.

לפני שאתה מתחיל, אני מציע שתבוא לאחד מהמפגשים של המועדון באזור מגוריך ותשוחח עם מישהו ששיפץ אוטו בעצמו. כך תוכל לקבל הרבה עצות טובות מבעלי נסיון.

בהצלחה רבה!

נמרוד

פורסם
אני גר במושב ליד נתניה...עושה אותי שמח המחשבה שיש חלקים לאסקורט,

היום כשראיתי אותה שמתי לב שאין לה את שני החלונות של הדלתות! זה בעיה להשיג חלונות?

והבעיה היחידה שלי כרגע היא לדבר עם הדוד ולשאול אותו עם קיימים אצלו הניירות

רועי שלום

גם אני גר במושב ליד נתניה ושיפצתי יותר מאסקורט אחת אתה מוזמן להיתקשר וניפגש באיזה ערב אשמח לעזור

דורון 0546612387

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

תודה לכולם אתם מכניסים לי חשק להתחיל לשפץ!

מה שהבנתי מכם שהכי עדיף לקנות רכב במצב נסיעה ולעשות לו את השיפוץ,

ושעדיף חיפושית עקב זמינות החלקים ומחירם,

ודורון אני גר בעולש יצאתי לי לראות את האסקורט המסנוורת שלך עוברת ליידי

הצליל שהיא מפיקה זה לא להאמין, אגב לא מזמן ראיתי בבית ספר את אישתך איתה מביאה את הבן שלך

, לא הייתי רגוע בכיתה כל היום!

ודורון אם יתחשק לך נלך מתישהו לראות את האסקורט, היא נמצאת בבית הלוי...

vw 1302 super beetle

• תוכן חדש...