Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרגיש כאילו אני מחזיק אינפיניטי עם המחירים ששילמתי, ואכן יעקב זה הרכב של מאור ואני בשאיפה שעוד 20K ק"מ הוא לא יהיה שלי.

רובר מאכילה את הבעלים שלה קש עם מזלג וסכין, ואל תגיד לי טיפולים כי הוא מטופל במורשה עם הליקס אולטרא וG12 אדום, שורה תחתונה כמה שאני מבסוט על הנוחות והזריזות אני מקנא בפונטו 60 כ"ס של ידידה שלי שלא רואה מוסך ועושה 1-15 בעיר.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
לרכב שאין שוק כמעט בארצנו לא הייתי משלם סכומים שכאלה. באיזשהו שלב אתה עובר במחירי התיקונים את ערך הרכב עצמו.

כל רכב ישן יעבור את בתיקונים את ערך הרכב במידה ויטופל בצורה איכותית ובלי חפיפנקיות .

agent_amos כמו שכתבתי לך רכב שעבר כל כך הרבה דורש החלפה של המון מכלולים מתבלים לרוע מזלך הכל בא בבום .

Peugeot 208GTI

פורסם

רכב הזוי לא משאיר שקל בכיס.

הייתי בעלים (לא גאה) של רובר 216 אוט' 99.

טיפלתי ברכב במסירות,הוא היה שמור להפליא עם 40 אלף קמ' (נבדק במכון שלא אופס הקילומטרג' לפני הקניה)

אבל מה,הוא לא האיר לי פנים.

החלפתי בשנה אחת.

מדחס מזגן בגלל פולי שעושה שמיניות - 2600 ש"ח

תיקונים - 10K,90K עשיתי לו טיימינג "על הדרך" שנפרץ ראש מנוע הוחלפו כל החלקים שפירטת וכמובן + ראש - 5000 ש"ח

צלחת גיר (מומנט) רועדת ורועשת - 500 ש"ח פירוק והרכבת גיר 1200 ש"ח צלחת

צינור מים עליון 5 זרועות - 500 ש"ח טבין ותקילין מחברת המזרח (הכל מחברת המזרח העושקת)

צלחות ורפידות ברקס - קדמי 500 ש"ח

סט חוטי הצתה + מצתים מקורי - 500 ש"ח

4 צמיגים - 1000 ש"ח

טבעת אטימה (גומי ירוק לאטימת מים מהסעפת) - 60 ש"ח טבעת , 250 ש"ח עבודה

פקק מיכל עיבוי מקורי כמובן - 50 ש"ח

ועוד ועוד ועוד...

עשרות ביקורים במוסך בגלל רכב שבועט מתחת ל20 קמ"ש איבוד מים לא ברור שנבדק לא פחות מ20 פעם ולא נמצאה סיבה לאיבוד המים וכל זה בשנה וחודשיים שהרכב היה אצלי.

הרכב נסע רק בית ועבודה (7 ק"מ ליום) ועשה לי צרות של משאית משנת 69.

הרכב לא אצלי כבר שנתיים והמחירים חקוקים לי חזק בחדר השמאלי של הלב.

בחיי צריך להשמיד את האנדרטאות האלה.

ואל תגידו שלא שמרתי על האוטו או הבעלים לפניו-אחרי 3-4 שנים מהרגע שהוא עולה לכביש הוא שותה לך את הארנק והדם

נ.ב - הוצאה שנתית 10K-12K - וזה לא כולל ביטוח טסט ודלק

פורסם

אני שוקל למכור את האוטו בשלב זה אחרי שהוא מטופל וזאת שאוכל למכור אותו במחיר מעל המחירון ההזוי שלו, ולקחת איזו גרנדה פונטו.

המצב עם הרכב לא מאיר לי פנים ואני מפחד שייפתח סיבוב שני של תקלות רצחניות כמו ראש מנוע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

נראה לי שמאור החליף לאטם המחוזק ובמידה הוא קנה את האטם האיכותי לא צפויה בעיה באשר למכירה מעל מחירון אני רק יכול לאחל לך בהצלחה אבל זה לא ריאלי .

Peugeot 208GTI

פורסם
אני שוקל למכור את האוטו בשלב זה אחרי שהוא מטופל וזאת שאוכל למכור אותו במחיר מעל המחירון ההזוי שלו, ולקחת איזו גרנדה פונטו.

המצב עם הרכב לא מאיר לי פנים ואני מפחד שייפתח סיבוב שני של תקלות רצחניות כמו ראש מנוע.

ראשית- המחירים בסדר גמור יחסית לעבודה שנעשתה ואם מדובר במוסך מורשה הם אפילו דיי זולים לטעמי.

שנית- למכור רובר במחיר של מעל המחירון או קרוב למחירון אולי תצליח מחוץ לאברבנל , כי אף בן אדם שפוי לא ישלם מחיר טוב על הרכב הזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...