Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מסובך מדי מצד אחד, ומצד שני מאוד אישי ומורכב מהמון משתנים קטנים של נוחות...

כבר כמה חודשים שאני פוזל לכיוון העכבר המטורף של לוג'יטק מסוג Performance MX

http://cgi.ebay.com/New-Logitech-Wireless-Performance-Mouse-MX-for-PC-Mac_W0QQitemZ170594906966QQcategoryZ23160QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7552286935396368478

ועל האח הבוגר שלו - MX Revolution:

http://cgi.ebay.com/NEW-BOX-LOGITECH-MX-REVOLUTION-CORDLESS-MOUSE-/260747347330?pt=Mice&hash=item3cb5c0c582

אחרי צפייה בסרטון ההשוואה בין שני הדגמים נשארתי קצת מבולבל...

עקרונית - את הדגם הישן (REV) אני יכול להשיג כאן בארץ, חדש ועם אחריות, ב300 ש"ח (אל תשאלו אותי מאיפה...).

את החדש יותר (PERF.) - אני יכול לקנות באיביי (וכולל משלוח ומסים יעלה כ550 ש"ח) או בארץ בכ600 שקל.

שורה תחתונה חצי מחיר עבור דגם ישן, או פי שתיים עבור הדגם העדכני.

אני לא רואה את עצמי כגיימר מטורף (בעיקר לאור מחסור משווע בזמן), ואני גם לא ממש סובל משחקי יריות שמצריכים דיוק היסטרי של העכבר.

מה שכן - אני עובד הרבה עם תוכנות עריכת תמונות בסגנון פוטושופ/לייטרום... שאר השימוש סטנדרטי לחלוטין (אינטרנט, מיילים, פייסבוק וכו').

ומכאן - מבלי לקחת בחשבון את נושא השפיות של להוציא בין 300 ל600 שקל על עכבר למחשב...

איזה מהם נראה לכם עדיף והגיוני יותר לקנות לאור הפונקציות והפרשי המחירים?

ואיזה עכבר (אם היו נותנים לכם יד חופשית עד כ600 שקל) - אתם הייתם בוחרים לעצמכם?

בברכה!

יונתן.

פורסם

העכבר האולטימטיבי הוא בכלל Trackball.

ההיצע אומנם לא גדול, אבל כשמתחילים להשתמש באחד כזה, לא מבינים איך אפשר אחרת: חוסך כאבים בפרק כף היד, חוסך מקום על שולחן העבודה, ונוח. החסרון העיקרי של טראקבול זה שלרובם אין גלגלת לאינטרנט, וזה מציק, אבל הסה"כ מפצה על זה בענק.

אני כבר שנתיים וחצי עם טראקבול, ולא מוכן לשמוע יותר על עכברים רגילים.

פורסם

באמת שאין מה להוסיף להודעה הקודמת - את הכסף שלי הייתי שם אך ורק על טראקבול.

הדגמים השונים של לוג'יטק מציעים אמינות מופלגת, עם הכדור באגודל או מתחת לכף היד, חוטי או אלחוטי.

אם אתה מחפש עכבר טוב לפוטושופ, אז בכלל... חוץ מטאצ'פד יעודי, זה הפתרון הכי טוב והכי בריא שיש.

אצלי אישית, כבר יותר מעשור:

logitech-trackman-wheel.9393137.jpg

פורסם

מצטרף להמלצה על טרקבול של לוג'יטק, מנסיון של כ-15 שנה

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

בחיים לא ידעתי שכ"כ הרבה ממליצים\משתמשים בטראקבול.

מניח שזה היה נפוץ יותר לפני זמני.. (בן 21)

עשיתם לי חשק לנסות... :)

Mazda 2 2013

פורסם

הMX Rev אחלה עכבר ונוח לאללה. במיוחד נחמד הפטנט של הגלגלת שמשנה מצבים - לחיצה עליה הופכת אותה מ"מדורגת" לרציפה (לגלגול מהיר במיוחד). מה שכן, המטען שלו בעייתי - אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא נקלט בפנים (העכבר יושב, אבל לא נטען). אני מעולם לא הצלחתי להבין למה, זה נראה כמו מגעים דפוקים אבל גם אחרי ניקוי הבעיה לא נפתרה ממש.

חוצמזה רק דברים טובים.

אבל עשיתם לי חשק לנסות טראקבול שוב. גדלתי עם כאלו, מעניין איך זה עכשיו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אצלי זה שילוב בין לוגיטקים שונים (710 או MX518) לבין MAGIC TRACK PAD של אפל (שהוא טרק פד ברמה אחרת לגמרי מכל אחד אחר שהשתמשתי בו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי MX1000 של לוגי'טק -

היה במבצע באופיס דיפו - 150 שקל לחתיכה

אחלה עכבר, מאוד ניתן להתאמה לפי אפליקציה ועושה עבודה מעולה.

הסוללות מחזיקות משהו כמו חצי שנה - אני לא מכבה אותו לעולם.

בשימוש יומיומי אצלי בעבודה

מומלץ בחום.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אתם ילדים אתם.

חוץ מזה שהוא נראה כמו רובוטריק, לא הבנתי מה היתרון שלו על עכבר רגיל: אתה שם עליו את היד, מזיז אותו, פרק היד מתחיל לכאוב, ומשם (אם אתה חכם) אתה חוזר לטראקבול של לוג'יטק, שעולה רבע.

:-D

פורסם

לפי דעתי רק Logitech G5.

עכבר מצוין לא עושה בעיות בכלל תומך עד 2000 DPI, סקירה של YNET.

"סיכום

ביצועים: לוג'יטק השתמשה בחומרים המתקדמים ביותר עבור העכבר הלייזר לגיימר G5. לכן, העכבר מחליק בקלות על כל משטח אך נצמד היטב ליד גם כאשר היא מזיעה. הדיוק שמפגין ה-G5 הוא ללא ספק הטוב ביותר שידעתי אי פעם.

ערך לכסף: העכבר G5 הוא מעין ג'אדגט, וכל אחד יחליט עבור עצמו אם כדאי להוציא עבורו כ-400 שקלים. ניתן למצוא עכברים טובים בפחות ממחצית המחיר, אך מי שישקיע יותר יקבל מוצר איכותי במיוחד.

שכלולים: המפרט של העכבר כולל את כל מה שציפינו מעכבר המיועד לגיימרים כמו שימוש בחומרים פלסטיים איכותיים ומתקדמים ביותר עבור כל חלקי העכבר. שימוש בטכנולוגית לייזר מדויקת ועוד הפתעות כמו שינוי משקל העכבר ושינוי הרגישות בנפרד לכל ציר.

נוחות: העכבר ארגונומי ונוח במיוחד. הלחיצה על הגלגל קשה יחסית אבל גלגל העכבר נע ימינה ושמאלה בקלות. הכפתור קדימה חסר בצידו של העכבר מה שעלול להפריע למי שהתרגל לזוג כפתורים.

השורה התחתונה: G5 של לוג'יטק הוא ללא ספק העכבר המשוכלל ביותר שכל גיימר כבד בוודאי חלם עליו, חסרונו העיקרי הוא מחירו. העכבר איכותי ומשוכלל ומומלץ למשוגעים לדבר. המשתמשים המשוגעים יותר יעדיפו אולי את G7."

מחירו כעת בסביבות 250 ש"ח. לפי דעתי שווה כל שקל.

נ.ב -

המחיר של ה250 ש"ח הוא לG500 שהוא שידרוג של ה.G500

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אני עובד עם ה MX REV מאז שהוא יצא לשוק, והוא עדין מתפקד כמו חדש, ואני עדין אוהב אותו.

המגעים לפעמים תופסים טיפה לכלוך מריצה על השולחן, אחרי ניקוי הוא נטען כמו גדול בלי בעיה.

לא ידעתי שיש PERF מעניין לבדוק מה זה.

בכל מקרה ה MX REV לטעמי האישי מעולה.

עריכה:

טוב ראיתי את ההשוואה ביוטיוב, נשאר עם ה MX, עדין נראה כמו העכבר שהכי מתאים לי :)

לא מת על טראקבול.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

רק אני לא מבין למה למעלה יש אצבעות ולמטה שיניים?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...