Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערה לכול חברי בספורט המוטורי מהרשות ועד לאחרון הנהגים שרק מצטרפים.

אתם גורמים נזק תדמיתי לספורט המוטורי, במקום לבוא ברוח חיובית אתם באים מהצד הפסימי, מה גם שדברים אינם נכונים כיום, לא סתם כתבתי מהרשות, הרוחות הפסימיות המשודרות מלשכת השרה דרך המנהל ועד לרשות אינן תורמות כלום לקידום הספורט (אם טעיתי אני מבקש סליחה מראש) יש לשקול את הדברים הנאמרים ולהפוך אותם לחיוב, אני לא מעוניין לצטט כאן "אימרות כנף" שנאמרו מאחר והדברים הועברו לידיעתי דרך צד ג' אבל כפי שנאמר אין עשן ללא אש!

ברוך שליט

פורסם
הערה לכול חברי בספורט המוטורי מהרשות ועד לאחרון הנהגים שרק מצטרפים.

אתם גורמים נזק תדמיתי לספורט המוטורי, במקום לבוא ברוח חיובית אתם באים מהצד הפסימי, מה גם שדברים אינם נכונים כיום, לא סתם כתבתי מהרשות, הרוחות הפסימיות המשודרות מלשכת השרה דרך המנהל ועד לרשות אינן תורמות כלום לקידום הספורט (אם טעיתי אני מבקש סליחה מראש) יש לשקול את הדברים הנאמרים ולהפוך אותם לחיוב, אני לא מעוניין לצטט כאן "אימרות כנף" שנאמרו מאחר והדברים הועברו לידיעתי דרך צד ג' אבל כפי שנאמר אין עשן ללא אש!

ברוך שליט

לא הבנתי כלום.

אני אחרון הנהגים שרק מצטרפים, ולכאורה ההודעה ממוענת אלי, אבל לא הבנתי מה רצית לומר.

מאחר ומעולם לא אובחן אצלי ליקוי בהבנת הנקרא בעברית מה שנותר לי לנחש הוא שהכתוב הופנה לעיניהם של יודעי סוד אשר אי אלו דברים כבר עברו ביניהם.

אם כך אולי תמען את ההודעה לאנשים המתאימים במקום לפרסם אותה בפורום ציבורי ?

כך תחסוך ממני את ההרגשה הלא נעימה שאני "בחוץ". מחוץ למעגל מביני הענין ויודעי ח"ן.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

Arik TG

מה שכתוב בכתבה הנ'ל בהחלט משקף את האוירה בתחום , אך תמיד יש כאלה שיפרשנו את הכתוב שונה מהמקור.

הדברים ברורים ונכונים , ואל תתרגש ! אתה בהחלט מבין את הנקרא !

מישל

פורסם

ציטוט הזוי מהכתבה:

"נציגי משרד הספורט הבהירו לחברי הוועדה (החינוך, ה.פ) כי המשרד פועל בזהירות יתרה בכל הנוגע ליישומו של החוק, ובשל העובדה כי מדובר בספורט מסוכן, והן בשל היותו חלוצי בעולם, אין לו אח ורע בעולם", כך נוסחה במקור ההודעה לעיתונות.

על זה אומרים: WTF?!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תוכן חדש...