Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי 2 רצועות לדים שמתאימות ל12V יש איזה דרך לחבר אותם כדי שהם ידלקו מתי שאורות הרכב דולקים?

אני מתכנן לשים את זה בתוך הרכב ליד הדלת או מתחת לדש בורד מה שיותר קרוב יותר טוב..

תודה :)

פורסם

כדאי לכתוב דגם רכב כדי שהתשובה תהיה ספציפית.

בעיקרון בהדלקת פנסים אמורות להידלק לך מנורות בדש בורד כמו במצית, בכפתורים וכו', אפשר להוציא מאחד מהם במידה ואין הרבה לדים ואין צריכה גבוהה, אם יש צריכה גבוהה אז כדאי לשים עם רילאי שידלק מאותו מקור חשמל ויעביר חשמל ממקום עם פיוז גבוה.

פורסם

הצעה אישית, כדאי לך להוסיף מתג כדי שתשלוט בהדלקת האורות הללו, כדי שהם לא יופעלו עם הדלקת האורות של הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אימפרזה 93

יש לי 2 רצועות של 24 לדים, אני צריך גם בית פיוז? ואם אני הולך לפי הנורות של הלוח שעונים וכפתורים אני צריך לפרק את כל הקטע שמאחורי ההגה, אני מחפש פיתרון פשוט יותר, לדוגמה המצת אצלי גם מואר אפשר להתחבר אליו לשים את הפלוס מינוס של הלדים בפלוס מינוס שלו? זה לא יגרום לבעיות בחשמל או יגרום לנפילת מתח בגלל צריכה גבוהה?

אני רוצה שיופעלו דווקא עם האורות ככה שזה יעבוד רק בלילה ולא יעבוד ללא יעילות בבוקר ומתי שיש אור.. אפשר גם להוסיף לו מתג 2 מצבים זה לא בעיה.

תודה :)

ו"נהגת שודים" קבלי לייק על המשפט בחתימה :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בסוזוקי SX4 שלי עשיתי את זה.

תפתח את הבגז ותזיז את השטיח באיזור אחד הפנסים האחוריים ותבדוק את הצבע של אחד החוטים שם

אני אישית הצלחתי למצוא את החוט במושב שליד הנהג ועשיתי לו פנס קטן עם פלאייר ואליו התחברתי, את השני חיברתי פשוט לסוויץ'.

• תוכן חדש...