Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא דרך ebay

grand cherokee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יוכל לעזור לי במס שאלות הנוגעות להבאת רכב לארץ דרך ebay ?

אני עומד בפני קניית רכב מיד שניה דרך ebay ואינני יודע כיצד אני ניגש להבאת הרכב ארצה . האם אני אמור לפנות לגורם כלשהו בארץ לגבי היבוא ? האם אני צריך לפנות לאותו גורם ( אני מתאר לעצמי שזה משרד הרישוי ע"מ להחליף מספר רישוי ולעשות טסט ) לפני הבאת הרכב ארצה או לאחר הגעתו ?

האם מישהו יודע כמה מכס יש עליו ? אני מתאר לעצמי שבסביבות ה 100% , האם זה נכון ? האם זה משנה מה ערך הרכב ושנת הייצור שלו ? רכב במחיר 50,000 דולר ולעומת זאת במחיר 1500 דולר .

אשמח לשיתוף רעיונות ועצות בעניין מהמומחים בפורום .

תודה

פורסם

אין הגדרה ברורה כמה תשלם עליו במכס בארץ.

אתה צריך להגיש חשבונית עם מחיר הרכב, ואם הגעתו לארץ, יוקצה שמאי שיעריך את שווי הרכב שלך. הוא יכול לאשר את החשבונית שלך או לא, ובמקרה זה תוכל לערער בעזרת שמאי פרטי.

אם תצטרך עזרה או פרטים נוספים, אשמח לעזור. פשוט פנה עליי בה"פ.

נ.ב.- יש בעלי מקצוע שידאגו לייבוא של הרכב שלך, ומניסיון, אלה יחסכו לך הרבה כאב ראש.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

קודם כל שיהיה בהצלחה ! ראשית , מומלץ לקרוא את היומן יבוא מאת נמרוד רחמימוב ( תריץ חיפוש בגוגל) המתאר לפרטי פרטים את השלבים בתהליך מהקניה ועד שחרור הרכב מהנמל.

ברור שיש דברים שהשתנו מאז אבל בכל זאת מומלץ..

הייתי מציע לך לפני שאתה מבצע קניה תבדוק במחירון קרואס או ב NADA כמה מתומחר הרכב אותו אתה רוצה לרכוש עפ"י שנתון דגם נפח ...מחירון NADA חופשי וחינם באינטרנט . זה אומנם לא מבטיח כלום אבל יכול לתת לך מושג בפני מה אתה עומד.

ללא קשר תיהיה זקוק לזמן המון עצבים וכסף :lol:

• תוכן חדש...