Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש!

נראה שזה אור לבן.

מוזר אני הזמנתי כמה ימים לפנך מהאתר הזה ועדיין לא קיבלתי אותם.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תגובות 2.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה!

במציאות ההגוון מעט יותר צהוב, משום מה האייפון תירגם אותו ללבן.

ב9 שלחו אליי, ב17 זה הגיע לדואר.

מישה מכיר את הנורות חניה האלו? הן לבנות?

פורסם
אשמח לדעת איפה ניתן להשיג או להזמין אור לבן או קסנון לרכב שלי סדרה 5 2009

אם יש לך אופטיקה ( פרוגקטור ) תקנה קסנון ב 700-1000 ש"ח משהו איכותי,תתקין יפה אצל בעל מקצוע וסגור את הסיפור.

אם אין לך אופטיקה ( רפלקטור ) מומלץ לרכוש או Philips Diamond Vision / Mtec Cosmos Blue מתח 55W לא יותר וזהו.

מה יש לך ברכב אז?

Honda Civic Mugen RR

פורסם
הנורות "הלבנות" של אוסרם הן צהובות לכל דבר.

מניסיון של חבר.

תודה!

בדיוק חיברתי את הנורה למקור מתח כדי לבדוק את הגוון שלה והיא אכן צהובה לגמריי, אותו גוון בידיוק שיש לי בפנס עכשיו.

פורסם
אשמח לדעת איפה ניתן להשיג או להזמין אור לבן או קסנון לרכב שלי סדרה 5 2009

לרכב כשלך הייתי מתקין אך ורק קסנון ולא נורות כגון אוסרם/פיליפס cool שקר כלשהו [הנורות האלו יקנו לרכב שלך מראה זול שלא מגיע לו].

יש קיטים של פיליפס שעולים לא מעט כסף אך אני מניח שהם בין האיכותיים שניתן למצוא.

מי שמחפש גוון לבן שלג וחוקי מוזמן ליצור איתי קשר בהודעה פרטית.

למה בפרטי, אם יש לך משהו לחדש לנו [חברי הפורום] אז קדימה..

פורסם
אחרי שהזמנתי את הפיליפס שלי מאיביי מצאתי אותם בדיל אקסטרים,

האריזה המקורית מצולמת ככה שלדעתי זה לא זיוף.

המחיר זול בעשר דולר מאיביי:

http://www.dealextreme.com/p/h7-5000k-diamond-vision-vehicle-white-light-headlamp-kit-pair-dv-12v-44160

99% שזה זיוף,

אתה לא מבין לאיזה רמה של זיופים הם מגיעים כולל אריזה זהה בדיוק למקורית וכל האותיות הקטנות והשטויות האלה

שאמורים "להגן" עליך מזיופים,

ואחרי כמה הזמנות מDX שהמוצר היה ניראה בדיוק אחד לאחד מקורי זה היה בסוף זיוף, דווקא די איכותי אבל מנורה

לרכב זה לא משו שהייתי מתעסק עם זיופים וקונה רק מקורי.

פורסם
99% שזה זיוף,

אתה לא מבין לאיזה רמה של זיופים הם מגיעים כולל אריזה זהה בדיוק למקורית וכל האותיות הקטנות והשטויות האלה

שאמורים "להגן" עליך מזיופים,

ואחרי כמה הזמנות מDX שהמוצר היה ניראה בדיוק אחד לאחד מקורי זה היה בסוף זיוף, דווקא די איכותי אבל מנורה

לרכב זה לא משו שהייתי מתעסק עם זיופים וקונה רק מקורי.

DX אך ורק זיופים,להתרחק.

וגם שלא תחשבו שEBAY הכל מקורי !

• תוכן חדש...