Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שכתבתי למעלה,המאזדה 3 הנוכחית שלי הגיעה לסוף דרכה אצלינו בחברה (80 אלף ק"מ) והגיע הזמן להחליף.

אני נוסע בממוצע כ 6-7 אלף ק"מ בחודש ונהניתי מאוד ממנה.הבעיה היא שהצפיפות שלה מאחורה ממש מפריעה לילדים עם הבוסטרים וכו'.

ההתלבטות היא:

א.אוקטביה-אוהב מאוד אבל לא בטוח שיהיה בחברת ההשכרה.עוד חסרון שלמיטב ידיעתי היא גם כבידה ב1.6 וחשוב לי רכב שמגיב.

ב.קורולה-משום מה לא נמשך לרכב-מעדיף משהו יותר מענין אבל ברירת מחדל לא רעה במידה ולא תהיה ברירה.

ג.שברולט קרוז-מתענין מאוד בדגם לאחר העדכון.מישהו נהג ויכול לעדכן קצת?

ד.פורד פוקוס-מצוינת אבל כבר היתה לי כזאת וחוץ מזה הדגם החדש כבר עם "חצי רגל"כאן.

תודה מראש לעוזרים

חבר,אתה חופר

פורסם
להחליף.

אני נוסע בממוצע כ 6-7 אלף ק"מ בחודש ונהניתי מאוד ממנה.הבעיה היא שהצפיפות שלה מאחורה ממש מפריעה לילדים עם הבוסטרים וכו'.

בגלל שני הדברים האלה שרשמת הייתי בוחר ברנו פלואנס, גם על חשבון הביצועיים.

כי המושבים של פלואנס מצויינים, וזה חשוב לכמות הנסיעות מו שלך. הרכב הזה הוא בעל מרחב פנים הכי גדול ביו כל הרכבים המשפחתיים, ובהפרש גדול.

יש לי קרוב משפחה, שנוסע מאיזור השרון לערבה, ומאוד מרוצה מפלואנס. לפני זה היה לו C4 ו 307 סטיישן.

אופציה נוספת שאני יכול להמליץ, זה 308 (במידה וגודל הבגאז' מספק אותך).

כן, אני משוחד. נוסע שנים ברכבים צרפתיים וחושב שהנוחות שלהם היא ללא תחרות.

במיקרה שלך גם לא צריך לספוג ירידת ערך או לחשוש קשות מבעיות אמינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נהגתי בקרוז המעודכנת. אכן חבילה מאוד מפתה. אני עדיין הרגשתי תחושת כבדות וקצת ניתוק מהנהג. היא מרווחת מאוד, מאובזרת בצורה נאה וגם נראית טוב מבחוץ.

אני העדפתי את הפורטה משום שהיא זריזה ומרגישה מרוסנת ואוחזת יותר.

גם אני נוסע בכמויות דומות לשלך והייתי מאוד מרוצה מיונדאי שהייתה לי עד עכשיו. בתא המטען שלה הצלחתי לדחוף גם ציוד משפחתי וגם את העגלה של הקטן והמושב האחורי הכיל את כולם, אמנם לא במרווח מדהים אבל לא היו הרבה תלונות ובחרתי בפורטה בעיקר כי היא מציעה מאפיינים דיי דומים בתוספת בגאז' ותא מטען גדול יותר.

בדוק אפשרות ליונדאי I30 CW שהיא סופר מרווחת וגם מאובזרת בצורה נאה. אני לא כל כך בקטע של סטיישנים וגם לא זקוק לגודל המיותר מבחינתי אבל אין ספק שמדובר בבחירה טובה והכמויות של הרכבים שממלאים את הכבישים רק ממחישים את ההצלחה שלה.

בחנתי גם את הלאנסר שהציעה מרווח טוב מאוד וגם נוחות טובה. אצלי היא נפלה בגלל עיצוב פנימי מעט משעמם וגם פלסטיקה לא מדהימה.

בנוגע לאוקטביה, אין 1.6. הדגם שאולי יימצא בחברות הליסינג/השכרה הוא ה-1.2 TSI שמציע ביצועים עדיפים על ה-1.6 הישן תודות לשידוך ל-DSG של פולקסוואגן וכבונוס הוא גם חסכוני יותר. בחירה מעולה אם תתאפשר.

בהצלחה.

פורסם

ניסיתי לבקש את האוקטביה בליסינג ואמרו לי שזה לא אפשרי - לפחות לא בחברה איתה עובד מקום העבודה שלי. אולי שיוכנס השיקול של הציון הירוק לחישוב זקיפת המס מכוניות TSI תוכלנה להיכנס חזק יותר לשוק הליסינג.

• תוכן חדש...